Tacksam för helgen

Godkväll! Har helgen varit bra?

Jag själv är helt slut! Som ni vet så skulle jag ju på fest med min nya klass, låter inte det spännande? Så vi tjejer samlades hemma hos Karolina först och sen bar det av hem till Nicholas. Det var faktiskt rätt mycket folk där, inte bara WWIare så det var jättekul. Jag gillar ju som sagt att träffa nya människor så jag hade hur roligt som helst. Tyvär var det ingen som bodde åt mitt håll, men jag fick sällskap en bit hem tills jag träffade Marwin och Daniel som random bara satt i väntan på ingenting på Tibble tågstation. 

Och i fredags var jag och Felicia hemma hos Nicklas, tillsammans med Robin. Vi kollade på en film som heter SPUN och det är nog den sjukaste filmen jag någonsin sett. Handligen är knark och resten av innehållet är hur tokiga människorna blir av det osv.. Ingen höjdare.

Idag, söndag har jag bara varit hemma. Skulle egentligen tränat men kände mig inte helt hundra så jag blev hemma. Mötte upp Robin på en promenad och fick en skymt av Nicklas. Och nu ska jag och mina systrar kika på film och dricka te, supermysigt!

Hoppas att eran helg också har varit bra och som sagt, jag ska verkligen försöka skriva så gott det går men hur mycket det blir, vet jag inte ännu.

Tills dess, ha det bäst!
Smack, L

Såhär mysigt hade vi det igår eftermiddags

    

älskade helger

God eftermiddag på er!
Är riktigt glad över att äntligen få ha helg!


Hur har eran vecka varit? Jag ör överlycklig över att det är helg, inte för att veckan har varit så ansträngande men i alla fall. Har faktiskt mycket att se fram emot de kommande två kvällarna. Just nu sitter faktiskt Felicia här hemma hos mig. Hon har precis fått en dator från sin skola och jag var bara tvungen att prova den. Så nu ligger jag i sängen och skriver, jag tänkte att jag kunde passa på att writa ett inlägg när jag inte har så mycket annat för mig.

Som sagt, det blir inte så mycket bloggande nu för mig eftersom att det är och har varit rätt mycket i skolan. Vi börjar redan få massor med läxor, det gör mig tokig. Men nu ska jag bara koppla av och inte göra någonting förens om några timmar då jag och Felicia ska äta middag hemma hos henne. Sedan får vi se vart kvällen bär oss, vi har inte riktigt bestämt oss ännu.

Imorgon där emot ska jag eventuellt umgås med min nya klass hemma hos en klasskompis, kul initiativ av henne tycker jag. Och om jag inte känner för det så är faktiskt jag Felicia och Alexandra bjudna på middag hemma hos hennes grannes kompis i Solna. Men det får vi se hur det blir imorgon!

det känns lite tråkigt att jag inte har så mycket att berätta om mer än min vardag när jag vet att jag egentligen har en del att skriva om. Tyvär sviker mitt minne lite för ofta så det blir inte så mycket av med det.

Nu tror jag att det är dags att ta en promenix med hunden, nu när det har slutat regna. Hoppas att alla haft en bra vecka och får en ännu bättre helg!


PuuuuSs, L

Dagens kommentar:

Lyder följande och är framfört av Erika Fredlund:

"Asså hörrni jag har tänk på en sak. Om minderåriga killar är lammkött, borde inte äldre vara oxfilé då? Hallå ni får ju faktiskt tänka lite"

Mera skola & mindre blogg (?)

Godkväll kära ni!
Hur har er dag varit?


Min har varit lång och jätteseg. På tisdagar så har vi håltimme på två och en halv timme och det är visserligen skönt, men det tycker man inte sen när man ska sätta sig och ha datakunskap + medieproduktion i två och en halv timme. Å andra sidan kan man sitta inne på internet under lektionen men jag bloggar helst inte då eftersom att det är så mycket liv och rörelse runt omkring. Så det blir mest till att läsa andras bloggar och sitta på face, men som sagt, man tröttnar ju på det med...

Men idag fick vi faktiskt gå tidigare så jag kom hem vid halv fyra. Fram tills nu har jag bara skrivit ner lite anteckningar från lektionerna och fört över dem till en jättefet ämnesmapp som jag var och handlade under lunchen med Malin&Malin idag. Det är väldigt praktisk men oerhört tung. Men den får funka framöver ett tag.

Jag gissar att jag inte kommer kunna blogga så mycket nu under veckorna i och med att det är rätt mycket nu när allt börjar komma igång. Sedan jobbar jag ju även måndagar och torsdagar så det blir inte alltid den tiden över som jag vill att det ska bli.

Imorgon ska Cecilia börja i Tibble, hon byter dit från Danderyd. Det ska bli skitroligt och jag hoppas att vi komer få någolunda likt schema så att hon inte känner sig så ensam.

Men nu plingar luren och dessutom luktar det mat så jag måste smita nu. Hoppas att det rullar på för er och att ni förhoppningsvis har mer tid till saker och ting än vad jag har.

Nusspuss, L


Söta lilla skolan


 Har hittat i något i denna stil fast mycket snyggare eftersom att jag får göra framsidan själv!

Katrineholm är utsedd till Svergies tråkigaste stad

Sådär ja vänner, nu är jag äntligen hemma!

Jag sitter här och känner mig helt MÖRBULTAD! Jag som hade tänkt och vara lite smart det här året och stretcha efter precis varje träning och det gjorde jag. Men tänk tamefan att jag sitter här ändå och knappt kan röra en enda kroppsdel! Jag förstår inte!

Helgen har som sagt varit tuff, mycket träningar varje dag och jääättetidiga mornar. Men man känner sig jätteduktig nu efteråt och väldigt nyttig så jag antar att jag får ta träningsverkssmällen i alla fall.
Förutom att träna så har vi bowlat och träffat lite killar, tänka sig att de har det också. (Killar alltså). Och dem träffade vi faktiskt på bowlingen och sedan frågade de om vi inte ville följa med på fest. Visst ville vi det! Fast vi kunde ju inte vara ute sådär superlänge eftersom att vi egentligen inte fick gå över huduvdtaget, men lite måste man ju testa gränserna. Så vi gick och mötte de tuffa grabbarna och gick hem till deras kompis i närheten. Det var inget jättedrag på den festen vill jag säga, men det är ju skitbra, nu vet vi ju hur katrineholmsbor partajar!

Kvällens samtalsämne var vår dialekt (har vi ens någon?) och att Katrineholm har blivit utsedd till Sveriges trågiaste stad. Det visste ni inte va?

Egentligen borde jag stretcha lite mer nu och sedan hoppa bums i säng men jag tror jag stannar inne på nätet ett tag till. Imorgon är det ju skola igen och sen är det dags att jobba. Fast imorgon kommer Cissi att jobba samtidigt som mig så jag gissar på att det nog blir lite roligare.

Bilder från helgen kommer så fort Molly tagit sid till datan och skickat dem till mig. Räkna med nästa månad... Nej nu ska jag inte överdriva.

Där emot ska jag avsluta nu och klicka mig vidare. Hoppas ni haft en toppenhelg och bra väder!
CCCCYA!

Sssskolstart!

Hej folket!

Dumma mig har inte skrivit på nån dag, har varit lite startstressad (kan man säga så?) nu inför skolan. Första dagarna har bara varit fullproppade med information och papper papper papper. Drunkanar snart. Men nu börjar jag komma in lite i det och lära känna lite folk. Visserligen så vet jag ju en del folk sen innan som går där, men jag tänkte på i min klass. Har precis bekantat mig med två urgulliga tjejer vid namn Malin och Malin, komplicerat va? (;

Och nu är jag i full färd med att packa, jag ska åka iväg på träningsläger i Katrineholm hela helgen så det blir inget bloggande för mig ett par dagar framför. På jobbet går det rätt bra med, haha vad vuxen jag känner mig. Blir dock lite stressad när jag jobbar till nio varje dag och är hemma vid halv tio snåret. Och då ska man eventuellt plugga och umgås med familjen, men som sagt jag får se hur länge jag stannar kvar på det här jobbet.

Men nu har jag upphört i min packning så jag måste återgå till den.

Hoppas att alla har kommit igång med sina skolor ordentligt och om ni inte har börjat ännu så får jag önska er lycka till på måndag.

Kram på er, L

(Vad gillar ni min söta almacka och matchande mapp? Det blev inget av med en desginad kalender, även om det vore helfräckt.
125 kronor på Åhléns och mappen okänt pris, present)




Rubrik struntades i

Tudeliluu!

För ovanlighetens skull så räcker inte min tid så mycket som jag vill så jag hinner inte skriva långt alls nu.

Men  idag har jag i alla fall varit i Täby C och shoppat lite, det blev en rosa mysdress och en brun tröja som jag planar på att ha imorgon. För ni vet vad som gäller då va? Uhu, skoooooola! Börjar klockan nio så det känns lite bättre än att sitta spikad i en bänk klockan åtta första dagen. Hörde att det ryktades om att vi skulle ha foton till ID-kort. HJÄLP

Men nu måste jag kila och göra mig iordning för kvällen. Inte för att jag kommer kunna sova de närmsta timmarna, det är jag inställd på redan nu, men jag kan ju alltid försöka!

Jobbet gick för övrigt jättebra idag, känns mycket roligare nu när man kommit igång ordentligt!

Men nu ska jag fixa mig lite och kolla lite tv med mamsi, ni får ha det så bra.
Puss, L

Snabbis

hallå sötnosar!

har inte riktigt tid att skriva egentligen, ska nämligen iväg och handla lite i Täby med Felicia Tove alexandra och Malin. Men angående igår, det gick helt okej bra. Kände att jag kunde gjort vissa saker bättre, men jag fick jobbet i alla fall. Så nu kommer jag sitta och ringa folk och sälja säkerhetssaker till bilar, tufft va? (;

det var bara det jag tänkte skriva om eftersom att jag lovade att berätta mer om det idag men jag skriver förmodligen mer sen.

ha en bra dag fellas, L

The Voice och en brasiliansk karneval

Nu gick det upp för mig att jag inte har skrivit någonting om The Voice över huvudtaget! Skäms på mig!

Först var det spikat att jag skulle åka dit med Molly, Therese och Cecilia med av massa konstiga anledningar så var det bara jag kvar till slut. Så jag satt inte hemma och hurrade för att åka dit själv utan började ställa in mig på att göra något annat när söta Erika sa att hon skulle in. Så kastades planerna om igen och inom en halvtimma satt vi på tåget in och diskuterade allt mellan himmel och jord eftersom att vi knappt har setts på hela sommaren. Väl inne i Kungsan mötte vi upp några av Erikas kompisar och min kära Emelie Hasselgren (som för övrigt har en skitbra blogg som ni hittar på http://ehelene.blogg.se/). Sen var det bara till att försöka hitta någon plats så att man åtminstonde kunde se den stora TVskärmen (scenen var ju bara att drömma om) men icke. Okej, vi såg Petter men that's it. Så tuffa som vi är minglade vi runt och träffade lite folk istället och hamnade med Emelies kompisar, varav jag bara har träffat Sandra av dem förut (skitgullig tjej, har säkert också en blogg som jag tyvär inte kan namnet på) men det var trevligt i alla fall. Men jag och Erikis tröttnade rätt fort och började knata mot tuben runt 9 snåret. Men gissa vad? Då patrulerade en hel Brasiliansk parad förbi som pumpade musik och efter dansade massa människor och mitt i folkskaran bland flaggor och visselpipor traskade kära Magda (en go vän från konfan) och hennes kompisar. Så jag och Erika hakade på och dansade runt i stan fram till säkert halv elva. Så efter det började vi ta oss hemåt, dock med dålig hörsel efter högtalarna som sprängt ut musik rakt in i örongången.

Så jag tycker ändå att kvällen var rätt lyckad för att vara The Voice!



Back at ya, L

Dagens vilja

Nu är jag måttligt sugen på en lång och avslappnande massage...




.............................

"Vadå läser någon ens din blogg?"

På sista tiden så har jag haft många som frågar frågan som jag antar att man får vara beredd på när man försöker få en blogg att rulla. Den lyder otippat nog "Men är det någon som läser din blogg då?". En del låter kritiska och då kör jag inte med en Bbella fras att "Alla är avundsjuka, allt grundas i det" utan säger som det är. Och för alla er som också undrar så har ni svaret här:

Jag har den här bloggen för att jag tycker att det är skönt att skriva av mig när jag känner för det, vissa veckor massa, andra väldigt lite som ni kanske har märkt. Jag har inte alls planer eller inriktingar på att bli känd pga av en blogg, jag tycker att det är lite som att bli känd på att prata om sitt privatliv. Jag tycker där emot att det är roligt att dela med mig av vissa händelser eller saker som jag tycker är värt att ta upp. Jag är inget stort fan av Modevärlden heller som jag vet att många tjejer är och skriver om. Men det händer att jag kan få små ryck och skriva om det också ibland vilket gör att vissa tolkar det som en Wannabeegrejj, men som sagt jag skriver lite om det jag känner för. Jag tycker även att det är roligt att gå tillbaka och läsa gamla inlägg som jag skrev för länge sen och se om jag kanske har ändrats lite eller kanske är precis lika tråkig (;

Så, till den stora frågan. Vem läser det då? Tjaa, jag har ingen riktig stenkoll på hur många besökare jag har. Där emot vet jag några av mina nära vänner och släktingar läser min blogg dagligen och det tycker jag är jätteroligt.

Jag kör lite basic och gillar inte att strula till det så att jag måste ta vara på massa konsekvenser sedan. Som t ex en viss fröken Kissie som lägger upp videoupdates när hon och vänninnan Claudia slänger skumpaflaskor rakt ut på asfalten. Men vad vet jag, de kanske älskar det?

Så för er som undrade lite om mitt upplägg och besökarantal: Jag har ingen spikrak plan om bloggen, jag tror inte jag har någon alls. Och besökare? Tja, om ingen har läst bloggen hitills så betyder det väl också att jag inte dör av att inte ha några läsare!


Haha



sweet huh?


Sega måndagar

Tjenixen!
Hur mår ni?


Idag är en sån där tråkig dag då man känner för att göra massa saker men inte orkar. Som att åka och shoppa eller kolla på bio. Jag skulle ju gjort båda delarna eller åkt och träffat hjärtat mitt i Åkersberga men jag var tvungen att slänga om mina planer när min lur ringde imorse. För när jag svarade halvsovande så visade det sig att jag ska på jobbintroduktion imorgon klockan tre så jag hinner inte alls åka och sova borta på Åberga. Fast och andra sidan så ska det bli spännande att komma dit imorgon, jag kan berätta mer om vad det är för jobb senare.

Så idag har jag pluggat in lite saker som jag bör kunna inför morgondagen och sen har jag bara rastat vovven och lunchat med pappa. Har planer på att träffa Tove lite senare ikväll för hon var som mest uppe i att rensa ut hela hennes garderob. Kanske något som jag också skulle behöva göra.

Men som sagt annars har jag inte större planer för dagen förutom att pappa ville fika nu också.


Jag slänger nog in ett inlägg lite senare, för jag har ju såååååååååååååååå mycket att göra nu ^^

kramkräm, L

out of power

Godkväll alla glada. (Ni andra också)


Nu sitter jag mätt och belåten efter att ha ätit min första måltid i vårt nya kök. Det blev riktigt snyggt faktiskt och ni anar inte hur skönt det är att slippa gå till hallen för att hämta smörpaketet...

Idag har vi haft gäster, som slapp äta på toan (!) och jag fick ytterligare smycken och presentkort. Imorgon hade jag tänkt att åka och kolla på bio med min älskling om jag inte ska åka till han och hans kompisar på ett landställe i Åkersberga, we will see...

Dagarna till skolstarten bara tickar ner och jag hade tänkt börja kika lite mer på de där snygga almnackorna som man får designa själv ni vet? Sen måste jag hitta lite snygga anteckningsblock och pennor också. Får utreda dessa ärenden någon gång i veckan då Felicia har kommit hem från Israel (av alla ställen) eftersom att Alexandra har gått och blivit sjuk. Jättetrist..

Jag hade faktiskt inte så jättemycket mer som jag hade tänkt skriva om, jag är rätt slut för tillfället. Om ni har synpunkter eller frågor om n¨got, det kan vara precis vad som helst, I hope you guys know where to put them!

KiSs & LöVe, L




(Är för övrigt rätt stolt över hur jag lyckades fixa den här bullen utan någon som helst form av toffs eller hårband. Den ni!)

Och så kom Charlie och hälsade på!

The voice

Hallå hallå!

Idag är jag förvånadsvärt pigg, tycker att jag borde vara rätt trött från igår. Det var skittrevligt och jag kände att det var precis vad jag behövde för att inte sega ner mig allt för mycket.

Idag är det The voice som gäller. Har redan förberett mig på att det antagligen kommer att vara mer fjortisar och bråksugna brudar än på Ung 08. Menmen, får väl försöka hålla mig borta från det.

Så fram tills nu har jag faktiskt bara bakat. Låter rätt osannolikt va? Fast så är det! Det kommer ju massa gäster imorgon och eftersom att pappa jobbar på att vi ska slippa ha gäster på toaletten så fick jag och mamma fixa bakningen. Men nu måste jag ringa runt och väcka de som jag ska åka in med, jag tror att kvällen igår blev lite senare för dem än vad den blev för mig ;)

Might cya there? kiss, L

Dags att stiga upp ur myshumöret!

Tudelu, nu är jag här igen!

Men nu blir det inga fler filtallrikar för ikväll, nej nu är det party på högsta prioritering som gäller. En kompis till mig i närheten ringde nyligen och frågade om jag inte ville komma hem till henne och socialicera mig lite och det tackar jag inte nej till. Eller jag kanske borde ligga hemma och kolla igenom alla avsnitt på Mordkommisionen som mamma aldrig kan låta bli att köpa när de kommer med aftonbladet varje torsdag? Nej nu är det fest! Återstår bara att se vad jag ska ha på mig. Funderar vidare in i garderoben...

Ha en trevlig fredagskväll!
Puss, L



Jätteseg dag för att vara fredag, men det kommer väl antar jag?

Hej på er!
Usch vilken seg dag..


Imorse så vaknade jag av att någon spelade "Jolin" låten om och om igen. Till slut när inget annat än refrängen i den låten fick plats i mitt huvud så klev jag upp och gick ner för att käka lite frukost. Men som ni vet så har vi inget fungerande kök för tillfället eftersom att allt i det renoveras så jag fick nöja mig med en tallrik fil på altanen. Sen har jag bara segat mig igenom hela dagen. Av någon konstig anledning så börjar flera andra rum rensas ut och städas, samtidigt som vi har fullt upp med köket. Och som plus i kanten ska vi ha gäster på söndag, faktiskt för mig eftersom att jag har fyllt år. Men det blir en liten utmaning och se ifall allt hinner bli klart tills klockan tre på söndag. Eller så får väl gästerna sitta och äta tårta på toaletten, det är väl inte så konstigt?

    

 



Hur som helst så har jag hjälp till och städat, handlat lite med mamma och till sist hamnat på soffan med en Klicktidning och ytterligare en tallrik fil.



Men sen kom jag och tänka på en sak. Jag börjar faktiskt skolan om mindre än en vecka! Är det inte galet? Jag som har gått runt och inte alls tagit vara på sommaren lika mycket som jag borde utan mest tänkt att "det är ju lång tid kvar". Men så sitter jag här nu, med bara sex dagar kvar av ledighet. Och inte nog med det, så börjar jag bli lite nervös också eftersom att jag börjar i en skola där jag inte känner någon. Visst, jag vet några som går där och folk som ska börja men inte på samma linje som mig. Som tur är har jag ju Tove som jag kan sammanstråla med första dagen. Dock kommer hon ju att gå Musikal och tillbringa största delen på scenen i skolan men i alla fall (tröstar jag mig med) Det blir säkert bra!

Men nu har jag en hungrig hund där nere som lär äta upp mina finskor om jag inte fyller på hennes matskål snart så I better get going. Ta hand om er nu ikväll och framför allt, ta vara på fredagen :D

Kramkram, L


JAG BLIR TOKIG

Hej folks! Jag tror jag blev helt galen. Ni vet ju att jag var så dålig på att uppdatera för några dagar sen? Så tänkte jag att jag skulle skriva lite inlägg så att jag kunde ta igen mig lite. Men icke. För nu har någon fått tag på mitt lösen till bloggen och ändrat det så att det inte har funkat alls att logga in. Men nu har den/de lustigkurren(rna) ändrat tillbaka så jag hoppas att inget är ändrat, det ser inte så ut iallafall. Kul skämt.. :@

Men nu har jag ändrat igen och fixat lite så det borde inte vara några problem. Hur mår ni? Själv mår jag förvånadsvärt bra, efter att ha sovit så dåligt. Under de senaste dagarna har jag umgåtts med Molly och varit på Ung 08. Sen igår sov vi hemma hos Therese med hennes lillesyster som är skitgullig så det var trevligt.

Angående ung 08:
Från början tyckte jag att Ung 08 var The thing. åtminstonde när jag var yngre. Men nu.. Alltså jag förstår mig inte riktigt på alla som kommer dit. Visst att det kan vara roligt att kolla på uppträdande och checka vad de finns och kolla på i tälten men alla dessa människor som bara dräller?! Det är brudar som går runt och söker bråk, killar som gör detsamma. Småtjejer som inte kommit ur fjortistrenden och små 11åringar som står och RÖKER! Jag blir lite less på att man inte ska kunna gå dit, vara sig själv och göra det man känner för utan att någon börjar tjaffsa om att man "kollat snett". Jag tycker det är skittöntigt samtidigt som jag tycker synd om tjejerna! Sen att det irriterar mig också, speciellt när man aldrig träffat människan. Men nu ska jag inte sitta här och ta ut min ilska, utan fortsätta att berätta om min vecka hitills.

Hur som helst så sov jag hos Molly i Årsta i förrgår, jättetrevligt att få se hennes mammas nya längenhet. Speciellt när det bor en nudist under...

Så idag har vi hjälp Therese och hennes syster att städa och nu sitter jag hemma igen. Ska snart iväg på träning också och ni kan ju gissa vilken ångest jag har för det. Hello fatso!

Så nu hade jag tänkt att göra mig lite mat och sedan dra mig till hallen. Hoppas att ni har det toppenbra och att ni gör något riktigt kul av slutet på sommarlovet. (Vissa kanske redan har börjat, till er får jag hälsa lycka till där)

ta hand om er, Kramkram, L


Födelsedagar är tydligen stressiga

Hola at ya friends!
Mår ni bra?


Jag har gjort det förut och jag gör det igen. Ber om ursäkt alltså. Men det var faktiskt länge sen jag hade en sån stressig dag som igår.

Min dag började när min familj kom upp och sjöng för mig på morgongen med tårta och paket. Jag blev jättenöjd med mina presenter, det var gymkort, pengar, plattång smycken och massa andra välbehövliga saker. Så om jag orkar ska jag till gymmet och inviga kortet..

Men efter det hade jag inte tid att ligga kvar i sängen för jag hade lovat att träffa den som jag har längtat så mycket efter i två veckor och innan det skulle jag hinna handla saker till middagen med mamma. Så vi svischade iväg till affären och sen hem och förbredde maten. Efter det hann jag vara med ni vet vem fast det var inte så länge för sen ramlade Felicia in i mitt rum. Sen var det dags att duka och göra lite mysigt innan tjejerna dök upp vid sju. Middagen blev verkligen jättelyckad, jag hade hur trevligt som helst. (Det lät så på dem andra också). Efter middagen åkte vi hem till en av tjejerna som var där och så kom det massa folk hem till henne. Jag hade hur kul som helst och alla var så söta som ställde sig och sjöng för mig.

Men runt halv tre snåret kände jag och Felicia oss rätt klara så vi åkte hemåt. Snacka om att jag sov gott sen..
Här är lite bilder från gårdagen (blev inte så många som jag hade trott, de flesta ligger på Toves kamera)

    

   

(fråga mig inte varför det dök upp en svartvit bild mitt i allt)



Så idag har jag tagit det rätt lugnt, åkte iväg med mamma och handlade en ny kjol och ett sött paraply, ni vet jag laddar för allt höstregn (;

 

Javisst ja, jag får ju inte glömma att berätta vad jag fick. (av tjejerna alltså)
Av min fantastiskt fantasifulla vän Molly fick jag en läder piska, jag känner att den kommer komma väldigt mycket till hands... Moaha! Sedan fick jag underkläder, två armband, en skitsötpjamas och lite smink. Toppenbra!



Men nu tänkte jag dra på Mean Girls eller någon annan HighSchool film, CYA <3


Dålig uppdatering

Hejhej hallå och ursäkta

Jag har inte skrivit på säkert två dagar men jag har inte varit hemma och när jag ska blogga så gör jag det helst i lugn och ro (om det går).
De två senaste nätterna har jag sovit hos Felicia. Det har varit riktiga degdagar, vi har bara kollat på film hela dagarna och träffat lite kompisar på kvällarna, inte mer än så. Känns som att jag vill göra något roligt nu än att bara sitta i en soffa och dricka te. Så idag ska jag iväg och titta på min kära killesyster som har dansuppvisning, åh vad jag älskar det. Blir dock lite avundsjuk när jag inser att jag inte alls kan röra rumpan som de grymma ungarna men jag får väl öva mer framför spegeln eller något.. Moaha

Senare ikväll ska jag träffa mister X, har längtat efter det i två veckor nu! Hoppas bara det inte regnar...

Jag håller för övrigt på och laddar upp massa musik tills imorgon, man måste ju få upp stämmningen lite ni vet! Imorgon kommer flickorna hem till mig och äter och sen ska vi ut. Så någon måste ju bringa musiken!

Men nu ska jag gå och göra mig iordning inför kvällen, hoppas ni mår bra och att ni har bättre väder där ni bor!

Kramkram, L


(gissa vem som fyller år imorgon, lalala)


Is there a heaven?


Segt

Hola!

Ledsen för dålig uppdatering, men jag hade inte tillgång till någon dator igår.

För igår var jag med Felicia och Tove hela dagen. Vi handlade med oss kladdkaka hem och fixade iordning lite cafélatte som vi mumsade på när vi kollade på Rec, ni vet den där läskiga som jag tjatade så mycket om förut. Sen fick vi för oss att åka till en kompis som bor vid vår förra skola så vi masade oss iväg i regnet och kollade på ännu en film. Sen blev vi kvar där hela kvällen och spelade kort och myste, helt okej kväll faktiskt. Bättre än att sitta hemma och dega själv.

Idag är för visso vädret bättre men jag har inte planerat något. Det dyker säkert (förhoppningsvis) upp något lite senare men tills dess blir det till att ta det lugnt. Måste planera lite inför lördag också, jag ska ju ha lite middag med tjejerna då. Frågan är bara om vårat golv i köket hinner läggas om för just nu har vi inget att gå på när man behöver något i köket...

På fredag kommer någon som jag längtar efter väldigt mycket hem. Så jag gör allt för att få dagarna att gå så fort som möjligt!

Men nu ska jag in på fejjan och kika lite på det senaste skvallret. Om jag hittar något roligt så lägger jag nog upp det senare och om inte så skriver jag nog i vilket fall som helst, om inte något superroligt dyker upp och jag är tvungen att kasta mig hemifrån. Mycket osannolikt..

Tjingeling så länge, <3 L


Regn kan vara mysigt

Godkväll i ösregnet

Jag vet inte hur ni har det, men här tokregnar det verkligen. Fast det är rätt mysigt att ligga ocg lyssna på när man ska sova faktiskt.

Idag har jag varit och hämtat min kära storesyster på Arlanda. Hon hade oturen att bli sjuk de sista dagarna så hon mår inte allt för bra just nu. Lite tråkigt faktiskt men jag får se till att pyssla om henne tills hon blir frisk.

Jo för er som tror att jag är i Norrköping nu ska jag inte glömma att säga att jag fortfarande är hemma i Stockholm. Det blev ändrade planer i sista sekunden så jag stannade hemma istället, gissa vad skönt.
Så imorgon ska jag sova ut och sedan ta dagen lite som den kommer, men om det fortsätter vara sånt här väder så får jag väl åka och bowla med Tove eller något annat smålarvig, moaha.

Har just kollat på en film med Angelina Jolie som heter The mighty heart. Den var rätt bra faktiskt och jag älskar ju henne som skådspelerska så det är alltid roligt att kolla rullar med henne i.

Men nu tycker mina ögon att det inte alls är roligt att sitta vid datorn så jag bör nog hoppa i säng nu.
Sov gott allihopa!
Kram, L



Brangelinas twins

Brad Pitt och Angelina Jolie har fått tvillingar, världens mest omtalade tvillingar just nu. De hade redan tre barn innan. Lilla Maddox, Pax och Zahara som de adopterat och även deras egna flicka Shiloh. Och nu så har barnaskaran fått två till syskon vid namn Knox och Vivienna. De första bilderna på tvillingarna såldes för 68 miljoner kronor och Angelina och Brad verkar lyckligare än någonsin. Angelina hävdar dock att det börjar bli lite svårt att hålla ordning på hela klungan av barn men att Brad och hon kommer att klara det utmärkt... (?)

  

(bilder från tidningen People)



Gosh, jag skulle aldrig orka hålla reda på sex barn. De kanske har en barnsköterska till varje unge? hrmf*


Batman var bra sen kom det riktiga kaoset

Godmorgon kära ni! Hoppas att ni har sovit länge och bra.

Som jag sa så skulle vi ju se på batman, vilket vi också gjorde. Filmen var rätt bra fast jag kom på att jag inte är så mycket för män i dräkter som räddar världen. Dessutom var det lite svårt att hänga med i handligen, ni vet massa konstiga namn och folk som bedrar varandra hit och dit. Där emot var filmen riktigt bra gjord och Heath Ledger är så sjukt duktig. Han spelar ju Jokern och jag blir jätteledsen när jag tänker på att han faktiskt är död. Självmord var det tydligen. Usch usch.



Men nu till det riktiga kaoset. När vi hade kollat klart på filmen som var klar runt kvart över tolv så vandrar vi till tåget. Så stod vi där och väntade och väntade. Och väntade. Så tyckte vi att vi var rätt ensamma på stationen , det fanns bara några killar i stationshuset. Så hörde vi att de började prata om att tåget hade slutat gå så jag och Felicia tassade fram och frågade om det verkligen stämde, och ohja det gjorde det. Och ingen av oss hade någon som helst koll på vart bussarna gick så vi började leta. Till slut hittade vi en busstation så när bussen kom var vi tvugna att åka hela vägen till Danderyd och sedan vända hemåt eftersom att nattbussen bara går där ifrån. Så trött som jag redan var satt vi i evigheter på bussen och var inte hemma förens klockan två. Så ni kan ju gissa hur trött jag är idag på en skala?

Och idag är det dags att jobba igen men jag har tur, jag slapp gå upp så tidigt och ta kvart över åtta tåget dit för idag får jag faktiskt sjuss.

Så ni ska jag packa ihop lite saker och få i mig lite frukost. Lunch*

Hoppas alla får en toppendag
Kram, L

Dags för en kväll i mörkret

Jajjemän, då var det hög tid för bio. Det var ett tag sen jag var på bio faktiskt, senaste jag såg var Sex and the city, och den hörrni, den rekomenderar jag verkligen. De flesta har säkert redan sett den men om inte så kila iväg till en biograf medans de fortfarande visar den på bio. För film är väl bäst på bio, eller?

Hur som helst så skulle man kunna säga att jag ska se raka motsatsen till Sex and the city för ikväll är det dags för en lite mer killstukad flm nämligen The dark knight! Alltså den andra Batman filmen. Dessvärre har jag inte sett den första filmen men jag antar att jag kommer hänga med rätt bra och om inte så har jag ju alltid Felicia.




Det känns rätt skönt att avsluta helgen med en biokväll, jag känner mig inte upplagd för så mycket annat för en gångs skull.
Men nu ska jag inte sitta här och missa tåget! Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll och gör något lika mysigt som att kolla på bio eller så :)

Puss, L

listen up girls!

Jag vet inte hur många som redan skriver om det, skrivit eller tänker skriva om det, men jag tänker ändå inte låta bli.

Det finns överallt! De snabbaste metoderna för snabbast viktminskning, mat som du bör äta, tabletter som man ska köpa och kläder som döljer "det överflödiga". Och på något konstigt sätt så får de det att låta så viktigt. "Utseende, det är väl allt eller hur?" Hur många tonårstjejer står inte framför spegeln varje dag och granskar sina ben, mage och höfter? Men hur lätt är det att undgå när det runt omkring en hela tiden framgår att det är viktigast att vara smal? På tv går det samma reklamsnuttar hela tiden om vibratorer som man fäster på magen, kläder som döljer det man helst vill slippa och på busstationerna klistrar de upp planscher om kvinnor som talar ut om hur många kilo de minskat på x antal veckor.




Vad får alla ut av det? Jag tror ingen vinner på att hela tiden leva med skönhetsideal runt om sig, det blir mer som en grej som sätter sig och gnager på samvetet.
Sen ska jag inte sticka under stolen med att man absolut inte bör tänka på vad man äter osv, men det kan inte gå hur långt som helst. Många tjejer idag lider av anorexi och vägrar ens försöka gå upp i vikt eftersom att de tror att det är "så man borde vara"

Jag tycker verkligen att det är sorligt att det ska behöva gå så långt att människor, i nästan alla fall tjejer, klagar på sin vikt som ett vardagligt samtalsämne. Man vill få bekräftelse av vänner att man inte är tjock, man går runt dagligen och oroar sig för att inte duga.

Snälla ni, var nöjda med er själva som ni är.
Om du hela tiden försöker se ut som någon annan, eller som andra tycker att du bör vara, då är du ju inte den unika människan som ingen annan kan vara, förutom du.

Kram, L

planera snyggt

jag fick ett tips av en kompis om en kul grej som man kunde göra nu sådär innan skolorna börjar igen. Designa sin egen kalender! Är det inte ballt? Klicka dig in på den här sidan http://www.personligalmanacka.se/ så får du steg för steg bestmämma hur du vill att din personliga kalender ska se ut, allt ifrån framsida med tryck till linjerade eller blanka sidor.
Jag ska defenitivt skaffa mig en och när man får bestämma själv så skulle jag nog vilja ha något i stil med det här!






Så testa, det är riktigt roligt.
Catch u up l8ter!

Jag kunde inte låta bli


Larissa kirrade biffen!

Godmorgon hjärtisar, hoppas att ni har sovit gott. Det har jag...

Igår så var jag med Felicia och vi hamnade på en fest i Täby med Tove och det var faktiskt riktigt roligt. Sedan sussade Felicia hos mig och idag när jag vaknade och gick in på min blogg så blev jag riktigt överraskad. Det finns en tjej som heter Larissa som hjälper bloggare att designa bloggen och jag vet inte riktigt hur hon hittade mig men som ni kanske vet så skrev jag igår ett inlägg om att jag ville göra om min blogg lite? Så hade hon skrivit att jag kunde höra av mig till henne i fall jag behövde hjälp med något. Toppen va? Så som ni ser är min blogg grymt fin nu och jag har allt att tacka till snälla Larsissa.




Ni hittar henne på http://larissao.blogg.se/
eller på hennes mail, [email protected]

Hon är riktigt duktig så besök hennes blogg om ni behöver hjälp! (Som jag var i så stort behov av igår)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag ska jag bara vara hemma och ta det lite lugnt, jag åker ju till Norrköping imorgon. Fast nu är det sista veckan så jag tror inte att jag stannar ända tills på fredag, det är rätt skönt.

På fredag kommer mitt hjärtis hem, jag längtar så efter att få träffa honom!

Och på lördag fyller jag ju faktiskt år! 16 år har jag klarat mig igenom då. Usch vad pessemistiskt det där lät nu. Nej men det ska bli jätteroligt, hade tänkt ha lite middag med tjejerna först och sen lär vi väl hitta på något roligt, vi får se :)

ha en fortsatt bra söndag kära ni så kanske jag skriver ikväll igen, jag lär ha svårt att låta bli nu när min blogg har blivit så snygg, moaha!

kramkram, L

Amore

                                       


Utan dig skulle livet många gånger kännas jobbigt. Tack vare vår vänskap är det ljusare på så många fler ställen än vad jag någonsin vågat önska mig.

%&/¤

Nu är jag måttligt irriterad för att nästan inget går som jag vill. Men jag ska inte stampa foten i marken och lägga armarna i kors som en liten skitunge, lite kunde jag ju fixa. Jo, jag hittade inte så många fina teman så jag bytte bara header och bakrund. Hoppas att det duger. Lova att hojta om det suger. HA, den ni!!


capture the touch


capture the sweetness


capture the feeling


RENOVERING AV BLOGG!

Nu är jag på gång igen och jag känner helt för att göra om min blogg lite. Ni vet, fixa lite nya kategorier, ändra lite på designen och lägga upp fler bilder. Så när jag publicerar nästa inlägg så är det troligtvis lite som har förändrats. Sen är jag inte sådär helgrym på att fixa sånt här, jag vet ärligt talat nästan inte hur man gör men lite har jag koll på så jag antar att det bara är att köra.

CYA! 

                                                                                                                


här är några bilder i alla fall!

God eftermiddag läsare, (godmorgon för många)

Jag har precis kommit ut ur duschen och har absolut ingenting att göra. Regnet öset ner för fulla muggar och Felicia gick nyss hem. I regnet. Hehe. Hon sov hos mig igår och det var riktigt roligt att träffa henne efter två ensamna veckor. Vi hade inga speciella planer så vi åkte hem till en killkompis och sen fick alla för sig att vi skulle åka på fest i Täby Kyrkbyn. Jag och Felicia stannade inte alls länge och hann till och med få en skymt av vår kära Tove och hennes pojke.

Så idag har jag inget alls planerat, jag känner mig mest sugen på att åka til lstan och kolla på bio eller något. Min lillesyster hade varit och sett The dark Night och sagt att det var grymt bra så det kanske blir ett alternativ. Men så kom jag och tänka på att jag inte har lagt upp bilder på länge så jag passade på att ta lite pics på de senast inhandlade sakerna. (jag tycker själv att det är roligast att kolla på bilder när jag spanar in andras bloggar).

Jag har börjat inhandla plagg till hösten, jag känner att jag har nog med sommarkläder nu och att det är dags att fylla på garderoben med lite mörkare och varmare färger.


Jeans från Gina Tricot med långa fickor över rumpan, 499 kr ordinarie pris
  

Kofta från någon liten skum affär med saker från Vero Moda. Den hette pepper tror jag och finns bara i Norrköping och Göteborg men koftan i sig är från Vero Moda så ni hittar den lätt i Stockholms trakterna. 200 kr ordinarie pris

 

Örhängen från Gina Tricot, 20 kr st på slutspurtsrean



T-shirt med guldknappar från Gina Tricot 149 kr (Billig och passar till mycket)



Axelväska med silverfärgad axelband 49 galna kr. (kostat 199 kr)





Nu mitt i sommaren börjar jag tänka på vad jag ska ha för vinterjacka iår och jag är väldigt inne på Boomerang Classic Down Jacket. Vet bara absolut inte vilken färg, så om någon har tips om någon snygg får ni gärna dela med er! :)

Fast nu ska jag nog gå och platta håret och rensa ut lite gammal skit i mitt rum. Ha det så jättebra sötisar!
kram, L

RSS 2.0