det var bättre förr

Nu sitter jag här och dricker kärlekste i min nya stora fina vita kopp och luktar på det goda luktljuset som jag fick av Robin igår. Jag lyssnar på soundtracket till Titanic också. Det är lite sorgligt faktiskt. Egentligen är det ingenting som är riktigt sorgligt eller ledsamt, även fast det kanske verkar så. (Med tanke på de tidigare inläggen också). Jag har haft en väldigt bra helg med kräftis hos Rosanna i fredags och en typisk myskväll med taco, cocacola, chips, läsk och en shoppaholics bekännelser igår. Väldigt mysigt och lagom efter en seg arbetsdag. Tyvärr var Robin tvungen att åka tillbaka idag, men jag börjar vänja mig lite smått. Nu kommer han i och för sig inte hem på två veckor men när han väl gör det så ska vi ha en liten kräftisbjudning vi också. Så det ser jag fram emot. Har även beställt hem kläder från nelly.se idag så vi får se när det paketet hittar hit och om klänningarna passar. Brukar inte jobba så mycket med kläder på nätet. Värt ett försök då.

Nu har jag pluggat historia B i snart en timme, och skrivit det här inlägget, så jag tycker jag är värd att gå och sova nu, även om klockan bara är tio. Men jag gillar att somna tidigt. Imorgon är det match mot Täby som gäller så jag måste faktiskt vara pigg och allert till den med. Allert. Vilken corny ord.

Nej, dags att sussa kudden. Höll på att glömma att säga att jag hoppas att ni också har haft en bra helg för det är ju faktiskt en bloggare skyldig att göra, eller åtminstonde börja inlägget med "hej söta läsare", "godmorgon mina fans" eller "godkväll på er där ute". Det är inte riktigt min stil längre, även om jag erkänner att det har varit en gång i tiden. Så ni får nöja er med godnatt. Eller sluta läsa.

End of discussion. Sov gott :)

ork


Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...


du är alltid där man vill


                              




tack för denna underbara vän du verligen är


vägra bara


Jag förlåter dig för allt om du har nåt att bekänna
Reser du din väg, då kan du be mig vänta
Om det uppstår nåt problem, säg till så kan jag hjälpa
Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras
Jag ljuger för din skull, om du har nånting att dölja
Henne eller mig, du behöver inte välja
Jag sliter ut min själ, jag offrar mina drömmar
Jag ger dig allt jag har, om det är nåt du önskar


ut och alla


hej. Idag har jag varit i skolan hela dagen (!) och när jag kom hem lyckades jag bränna min gröt. Vi hade inga fler havregyn. Då var jag inte hungrig längre och gick upp hit istället. Så här har ni ett inlägg. Alla glada och nöjda. Inte mätta.


Ekorre

kände fört

Vissa kanske tror att jag bara är en sån där nochalant typ som inte orkar bry sig om något, eller som är otrevlig bara för att man är på taskigt humör. Eller en sån som inte orkar bry sig om vad andra tycker och skiter fullständigt i deras åsikter. Någon som bara häver ur sig sarkasm och är allmänt pessimistisk.

Då kan ni få tro det.
Nu går min buss

ville




forget me notz

Mina problem kanske inte är lika stora som alla andras, men de gör väl lika ont för det.

wide open


So I keep sleeping with the light on, in case you might come home


20:27


Jag tänkte skriva ett inlägg men jag ångrade mig.



I love you always and ever, near and far, closer together, everyday I'll be with you, everything I'll do for you





jag lovade lite bilder










 


Norttan

Hellu there gorgeous, hoppas att allt är bra.. Jag sitter uppe i Norrtälje, hemma hos Alexandras mamma och har preciiiis fått upp alexandra ur sängen. Vi kom hit i måndags och under den tiden har vi hunnit åka traktor, myst med hästarna, färgat håret (blont för min del, väldigt mörkt för Alexandras), shoppat (småsaker som tröjor, toffsar, pincett, hårfärg, bodylotion och ny foundation), planerat min middag, rastat hundarna, kollat på Aladdin, druckit varm oboy och sett på Beck och bara myst! Det kändes skönt att få komma bort ett tag, även om det bara har varit några dagar. Men idag är det dags att åka hem igen och tita till min sjuka stackars hund..

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så, CYA!

(BILDER KOMMER)

17 år


Idag fyller lilla jag år, och yes telefonen blev min! Så ni kan ju gissa vad jag gör senare ikväll.. PUSSEGUULLLLSSS!!!!!!!!

the daily

Idag så

Ska jag: åka hem för att sy upp min klänning
Önskar jag: att det var fredagmorgon nununu, runt halv ca. 8.30
Längtar jag till: att Robin kommer hem
Hoppas jag på: att jag får det jag önskat mig i födelsedagspresent (dvs. det som finns på bild längre ner)
Måste jag: egentligen plugga media, men kanske imorgon
Vill jag: åka utomlands. Som om jag inte alltid vill det
Har jag på mig: klytchiga mjukisbyxor med matchande hoodis
Lyssnar jag på: alexandra som snarkar




jag är jättekär i dig.



I miss this old shit





goseboll

Gårdagens kväll spenderades med den här coola bruttan



Vi gjorde inte så värst mycket, snackade skit på balkongen, gick till macken och köpte godis, somnade till P.S I love you. Väldigt lugnt men väldigt mysigt. Idag är första dagen sen i torsdags som jag inte jobbar, och jag är jättelycklig. Det tar verkligen på krafterna. Så idag ska jag bara vara hemma med sis, hon ska hjälpa mig att sy upp min nya klänning som jag ska ha på Pillans fest på lördag. Sen kommer älsklingspälsklingen hem imorgon bitti, plus att jag fyller år på söndag. Jag har mycket att se fram emot jag! Glöm inte att gratta bara!!!

Nu ska jag väcka Alexandra och sen gå och äta mackor och oboy. Tudels!


titta noga

Idag är en bra dag, jag känner mig lycklig.


RSS 2.0