matad kväll med måtta



  

  

  

   




 


JA VI VET, VICTORIA SKA GIFTA SIG, VEM BRYYYYYYYYR SIG!!!





Det här är ju stört, Aftonbladet har till och med lagt in en gratulation i radio, SKÄRPNING!




kort och rakryggat!

Jag har ångrat mig, det här var inte alls en sån här tråkig dag som man lika gärna kan hoppa över. Det har faktiskt bara varit skönt att inte göra någonting, utan bara fikat lite med pappsen, duschat länge, gjort mig i ordning och zappat lite på TV:n medans jag plattat håret i lugn och ro. Snart kommer lille Robin hit, (lille!) och sen ska jag vidare till Mayer, han också hoppas jag. Så kvällen är spikad, nu gäller det bara att han kommer någon gång för jag håller faktiskt på att längta ihjäl mig!

Ha en trevlig onsdag gott folk, på återseende!





















Ikväll ska jag och den här snygga kvinnan ut!




regarder par ici, nous!



Mercredi


Sådär ja, nu sitter jag hemma hos Molly iklädd en röd pjamas med nallar på som jag fick äran att sova i inatt. Idag är sån där seg dag som man lika gärna kan hoppa över för man vet att det ändå inte kommer att hända något, PLUS att jag har jätteont i magen. Men vi får se, det kanske dyker upp något skoj mot kvällen, vi får se!


Igår var vi hemma hos Mayer, igen, och kollade på fotbollen. Jag minns inte ens vilka som spelade och det blev ändå noll-noll så det var inte kul alls. Efter fotbollen blev det lite osäkert vad vi skulle göra men det slutade med att vi lämnade killarna framför tv:n med Björn Gustafssons dvd på.
Idag har jag inga planer alls, kanske ska umgås lite med pappa som faktiskt kom hem igår, jag får se!


Just det, jag har en dagens låttips, det är Markus Krunegård - Jag är en vampyr
Blev tipsad av Felicia, och jag gillar den faktiskt, fast den är lite speciell. Avgör själv!





Prendre soin de vous!


22 sep 2008 22:57

Du är en jävel på att lyckas du också och jag är glad att du visar uppskattning men för mig är det en självklarhet att göra allt för dig. Du är min älsklingstjej och förtjänar det absolut bästa, därför blir jag så irriterad när vissa får dig att må dåligt, men vi skrattar åt dem, som låter sig själva gå miste om någonting så underbart som du. Godnatt finaste älskling. Det är en arab som skriver till mig på fb. Men ingen är mer intressant än du.

kärlek på riktigt





it ain't our fault





min snygga amica






komsi komsi





face it






lover









Måttlig måndag



Jag är bokstavligt slut,
helt degig i hela kroppen, känner mig ungefär som Björn Gustaffson då han saknar ben i hela kroppen under ett parlamentet-avsnitt. Och vet ni vad jag har gjort? Städat! Jag fick ett ryck i morse och kunde inte sluta efter det. Raiza tittade konstigt på mig under tiden då jag for fram och tillbaka med dammsugare, smutsig tvätt och dammtrasor. Det var riktigt skönt att ha det gjort när det väl var klart men oj så det tog på krafterna, tydligen.

Som slutspurt bakade jag en kladdkaka lagom tills Robin hittade hem till mig, så vi mumsade på den och kollade på 1408 tillsammans. Jag fattade ingenting av filmen och dessutom så säger folk att den har olika slut, vilket inte gör saken lättare. Menmen!

Nu sitter jag och fördriver tiden med att läsa bloggar medans jag väntar på min kära syster som gör sig i ordning för en kväll-med-enbart-systar-utan-pojkvänner-och-med-te-filmmys-och-kladdkaka-istället-kväll! Mycket mysigt.

Just det, vad gillar ni min nya design? Jag inspekterade och fumlade runt lite på stilmallen och jag tycker det blev rätt bra, såg att även Jessika tyckte det, tack hjärtat!

Nu verkar det som om det är dags att bege sig ner till soffan, undra vilken film vi kommer slåss om att se...

Anyway, hoppas att ni mår bra och att allt är som det ska, själv mår jag suveränt om man bortser från att min kropp är helt ur funktion för tillfället. Om jag har tur kanske det sitter en proffsmassör vid min sängkant när jag ska sova...
Man kan ju alltid hoppas i alla fall!

Ta hand om er, pis'n love! 

Jag är nöjd!

Hej söta! Jag satt och kikade igenom min blogg lite och såg att jag mest lagt upp bilder och texter från sånger och allt vad det är, de senaste dagarna, och tänkte att det kanske inte är sådär superroligt att läsa hela tiden.
Så det är dags för lite omväxling!

Jag sitter för tillfället i min säng med Raiza vid fötterna (Jag vill inte alls byta ut dig till en annan hund, du är så söt så. När du sover... Nejdå, du är toppen!) och lyssnar på musik. Orkar inte alls vara inne på varken facebook eller msn, har för stunden varken lust eller ork att vara koncentrerad, eller social. Så för mig passar det just nu utmärkt att bara halvligga här och göra i princip ingenting.

Helgen har varit riktigt bra. I fredags åkte mamma, pappa och Alice upp till Mora för att åka skidor så jag och Liv fick vara ensamma ett par dagar, vilket var riktigt skönt. Fast faktum är att pappa kommer hem imorgon men det gör mig inte så mycket, då blir det bara fler som får hjälpas åt att rasta min fyrbenta. Så... vad har jag gjort då? Jo jag har haft fest, både fredag och lördag, riktiga brakarpartaj var det, alla blev jättefulla och sov över, grannarna klagade hela natten och jag har inte gjort annat än hittat ölburkar på de mest otippade ställerna igår och idag.
Nej nu ljuger jag ju. Jag har faktiskt inte alls haft fest, varken i fredags eller igår. Tack och lov. Nej för ifredags var vi hos Mayer i Täby Kyrkby, det var faktiskt väldigt trevligt, även om det inte blev så sent. Det gjorde mig i och för sig inte så mycket, för jag somnade gott med en underbar prick hemma hos mig, som faktiskt råkar vara min pojkvän (!). Så på lördagen var det till att ta det lugnt, precis lagom lugnt för att åka hem till Robins pappa och äta middag. Det var hur mysigt som helst! Efter det var vi båda rätt trötta, och mätta, så vi tog oss hem till mig igen och tittade på film resten utav kvällen. När vi vaknade i morse så tyckte vi att vi skulle åka och handla pizza so we did. Sedan var Robin tvungen att hämta sin mamma på eftermiddagen fast det var inte slut på den mysiga helgen där inte! För lite senare blev vi erbjudna att följa med Liv och Johan på bio och det ville vi ju. Vi såg Bedtime Stories, som var rätt bra, inte riktigt min smak på filmer, men rolig var den i alla fall!

Så nu sitter jag här, med andra ord väldigt nöjd! Trots att klockan bara är strax innan tolv så känner jag på mina ögon att det nog är dags att stänga igen datorn och blunda lite snart.

Så helgen min har varit toppen, hoppas er var densamma! Och, äntligen har vi sportlov, som jag har längtat! Jag har inte planerat något alls, tar det lite som det kommer, det brukar bli bäst så. Jag kanske ska åka en sväng till Nyköping för att träffa dem som jag jobbade hos i somras, minns ni? De har fått en till liten bebbe, som jag är så sugen på att få träffa. Och så resten av familjen såklart! Så vi får se om det blir av, det vore riktigt kul. Sedan har jag faktiskt en Geografibok som ligger på min byrå och glor på mig, antar att jag får tumma lite på sidorna i den också, ifall jag vill klara provet som är direkt efter lovet dvs.


Men det får bli i veckan ska bli i veckan det, nu tänker jag inte göra något annat än att sova jättegott och glädja mig över att det är Livs tur att ta morgonrundan med lillgrisen imorgon.

Hoppas att ni alla får ett trevligt sportlov och passa på att slappna av och göra massor av roliga saker som ni önskar att ni hade tid med annars.

Zzziya sweeties, sov gott!





hit me



Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't begin
To pull me back to the ground again



Hey lookie lookie





upplysning!

Jag satt och funderade på vilka tesmaker jag ville att mamma skulle köpa hem och så kom jag och tänka på att min kusin faktiskt bloggar. Fråga mig inte hur jag kopplade ihop det men så är var det i alla fall. Så jag bestämde mig för att lägga in en länk till henne (som jag hoppas att exakt alla klickar på) och säga att hon är världens sötaste.




Är hon inte snygg va? Ha, bite me!



doggystyle



Nu  har jag tröttnat på min hund som bara ränner iväg så fort jag släpper henne ur sikte ute på baksidan. Jag vill ha en ny hund, en sån där liten söt som helst vill att man ska bära den hela tiden. Fast det går också bra med en jättestor, som inga skitungar vågar fråga om de får klappa. Skönt, då får man ha den för sig själv.
Min hund är precis mitt i mellan, vilket betyder att jag måste köpa en ny. 






 



20:43

Just nu känner jag för att sticka, dra, försvinna.
Kalla det vafan ni vill



Fröken Sverige

Hon går genom parken själv och hon är inte rädd för dig, på höga klackar framoch väskan full av pepparspray.
Hon knyter sina händer, hon sparkar på stenar för hon hatar hela staden och hon tänker inte ändra sig
Hon har fått nog av alla rykten som hänger plus hennes riktiga vänner som vände ryggen mot henne
Hon är bomber, raketer, en handgranat för hennes blickar kan spränga upp halva stan

Allt det där som dom pratar om, det är därför du hatar dom
men spring för ditt liv, spring spring för ditt liv, spring, för dom drar ner dig i skiten om dom kan
Du är för bra för dom, ändå ville du va som dom
men spring för ditt liv, spring spring för ditt liv, spring, för dom drar ner dig i skiten om dom kan




see?

Du påbörjade tomhänt, består med mindre än så.
Säg mig vännen min, är du nöjd?

Min mamma är... Inte så rolig som hon tror

Mamma: Rör du om med höger eller vänster hand i kaffet?
Dotter: Höger, hurså?
Mamma: Så orginellt, själv rör jag om med skeden, hahaha
Dotter: (?!)


Alla hjärtans dag är bara underbart!

Hej på er!

Jag sitter här och är fortfarande jätteglad över gårdagen, den var underbar. Alla hjärtans dag är inte alls överskattat.
Okej, jag kan förstå dem som tycker det pga av allt köpande och hysteri över allting, men att spendera dagen med någon man tycker om är inget annat än underbart.

När jag kom hem från min match igår så stod det en blombukett adresserad till mig utanför min dörr. När jag öppnade den så stod det inte vem det var ifrån, men det var fan den finaste blombuketten jag sett. Sen kom det såklart fram att det var min finaste Robin som skickat den så ni kan ju gissa hur glad jag blev.

Fast det var inte bara jag som fick presenter, pappa lyxade till sig med en ny mobiltelefon till sig själv och hyllade dagen med att titta ut en ny bil. Mamma hon fick choklad och en bok, Alice fick en rosa prinsesstårta (Isället för massa godis eftersom att min duktiga tjej har godisförbud) och Liv fick blommor av sin Johan. Min söta lillesyster hade också varit iväg och köpt en mängd godis till mig och Liv som för övrigt redan är slut tror jag...
Så nu är vårat köksbord fyllt med massa buketter, det är mycket stiligt vill jag lova.


 

fast min var absolut finast....






När alla hade fått sina presenter och blivit glada och nöjda begav jag mig upp till Robin som hade lagat mat och fixat mysigt. Så vi åt, (supergott var det) och sedan åt vi godis, tittade på film och bara mööööös hela kvällen tills vi blev tröttisar och somnade. Det var den bästa alla hjärtans dag jag har haft hitills!

Hoppas ni hade det mysigt med, vad ni än gjorde. Nu är det dags för mig att städa. Tjingeling!

Linnea läcker...

Det här visste ni inte va!


Vad gör dig glad?

Mina vänner & min pojkvän , massage, soliga sommardagar, söta sms, kärlek och suveräna hårdagar!

Hur många har du varit riktigt kär i?

Jag har varit riktigt kär i två personer, den ena i yngre tonåren men riktig kärlek var det fanemig

Vad får dig på riktigt surt humör?

Slaskiga vinterdagar, naturkunskap, kickersbrudar, misslyckade utekvällar och pundare

Vad är viktigast hos det motsatta könet enligt dig?

Att han är ärlig, omtänksam, trofast och att han vill visa hela världen att det är just dig han älskar

Om du fick välja en resa vart du ville, vart skulle den gå då?

Jag skulle ta med mig Felicia (även om det inte ingick), dra till Mexico och bo på stället som de gör i SATC-filmen.

Vad tycker du spelar stor roll hos en vän?

Ärlighet. Sen kan jag nämna 100 saker till men ärlighet tar allt

Vem vet mest om dig och varför?

Felicia vet mest om mig och anledningen till det är för att om någon annan hade gjort det så hade det inte stannat hos endast den.

Om du fick välja ett tvprogram som du absolut aldrig skulle delta i, vilket skulle det då vara?
LET'S DANCE!!!
Är det viktigt för dig med utseendet?

Vissa dagar känns det som det mest viktigaste av en mängd betydelsefulla saker men i slutändan tror jag mest på det naturliga.

Vad är du minst nöjd med hos dig själv?

Om jag sa det här så skulle alla andra också lägga märke till det

Tror du på ett liv efter döden?

Inte tror jag på att man hamnar i helvetet eller i himlen när man dött men någonting tror jag händer, för jag tror inte att man ligger och glor i en kista för all evighet. Men vad vet jag, är det till himlen eller helvetet vi kommer till så är det ju redan nu kört för mig.. *blink

Är du feminist?

Självklart tycker jag att det ska vara jämnt ställt mellan män och kvinnor men jag har inte kortklippt frisyr och demonstrerar på helgerna. (no offense) Så hur mycket feminist man kan kalla mig är jag osäker på

Nämn tre saker som få vet om dig!

Okej nu ska vi se...

1. Jag älskar att gissa folks parfymer

2. Jag tycker min engelskalärare är döhet                                              

3. Jag fick min första riktiga kyss när jag var 13




Tillbakablickar

















På drift

Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort

vinterpromenader








Du är det vackraste jag vet, du är det finaste i världen





underbara torsdag

Vilken skön dag! Jag har knappt haft några lektioner, okej då, ett prov som jag oroade mig för hela natten, men det gick faktiskt bra! Jag slutade för dagen klockan halv ett och sen dess har jag bara varit hemma och kollat på film med syster och hennes Johan, suttit vid datorn, pysslat i mitt rum lite och prommenerat med hunden min. Hur skönt som helst, det är så sällan jag har sånna här dagar. Imorgn har jag i och för sig en rätt tung dag då jag slutar klockan fyra, men sen är det ju långhelg så vafan!

Jag tror faktiskt att jag ska krypa ner i sängen nu och bara ligga där tills jag somnar. Först ska jag bara ta en snabb dusch och föna håret, sen är jag fit for bed!

Sov gott!
 





små godingar från helgen

  

  


  
Mollys tappra försök till att ta allt till en högre nivå

  
....... Till slut tröttnade Marvin

 

   
Kvällens sexiga värdinnor:
Tove, Linnea, Felicia, Alexandra & Jessika
(Undercover namn: Schnaze, Nols, Pim, Urra & JessyJ)


  
Kvällens naughtyest



Idag fyller Barbie 50 år!







tisdag


I'm burnout













inte ens jag kom undan att bli sjuk

Nu känner jag för att lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet i en timme. Kanske två. När jag vaknade i morse, jättesjuk och jättesnurrig, så tänkte jag att jag skulle göra upp en lista på vad jag skulle göra idag, som jag kan passa på med nu när jag ändå är hemma. För det första blev det ingen jävla lista och för det andra har jag ändå glömt bort vad som skulle stå på den. Jag önksar dock att jag kunde glömt att jag är tvungen att jag måste plugga till mitt italienska prov men det sitter spikat i min skalle. Det kanske är ett tecken på att jag borde sätta igång..  Men innan jag gör det så vill jag bara säga ett par saker.



Om ni är sugna på lite helgrymma låtar så kan ni ju alltid söka på "Until we bleed" med Kleerup eller på bara "Oh susie" 
Min hund har inte rört sig på ett par timmar, inte ens när jag börjar slammra i köket. Då lyfter hon lite lurigt på sitt högeröga. 
Jag känner mig väldigt fånig för att jag blir helt uppjagad när inte facebook fungerar. Tyder på.. ja? 
Vi har lång helg snart! Fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag är vi lediga. yes yes yes. 
Även fast jag sitter här och knappt kan andas, höra något eller ens tänka för att någon äcklig förkylning har tagit över min kropp så är jag jätteglad. Jag har världens finaste pojkvän!


Nu ska jag nog börja plugga innan klockan helt plötsligt blir sex och jag har kommit till min "Man-bör-inte-plugga-efter-klockan-5-för-inget-blir-ändå-bra-då" teori. Så nu jävlar! (I wish)

Chingeling!



 


3 Februari




*Återkommer om jag överlever den här veckan...

2 Februari


Until we bleed

I'm naked
I'm numb
I'm stupid
I'm staying
And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

Lights black; heads bang
You're my drug
We live it
You're drunk, you need it
Real love, I'll give it
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too

Doors slam
Lights black
You're gone
Come back
Stay gone
Stay clean
I need you to need me
So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

Now we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

RSS 2.0