ni får stå ut med rätt många utstyrslar


Feedback


I do like sunny atumn


todays outfit and after



Och ni som fått för er att jag gillar rosa är på rätt spår

otroligt va?

Jag skriver! Amazing..

Nej men skämt och sido så har den här söndagen känts riktigt lång och fylld med gott om tid. Känns rätt trevligt faktiskt. Så jag har bara passat på att städa, rensa ut lite skit från gardroben, lagt ner musik till min mobil och nu återstår bara att plugga. Men jag tänkte att jag skulle skriva några rader nu när jag ändå har tid. För er som minns att mitt internet inte funkar längre så sitter jag på systers dator. Förstår inte vilken del av "pappa kan du koppla tillbaka internet på min daor" som min kära far inte förstår.

Helgen har varit rätt lugn, har firat farmor som fyllde år, haft en myskväll med Alexandra och Felicia och igår kväll var vi hos Niklas en snabbis, eller i alla fall jag som egentligen skulle åkt tidigt till Täby C med Alexandra men så blev det inte av lite olika skäl. Fast faktiskt så var det rätt skönt att bara vara hemma och få pyssla med lite välbehöviga saker.

Vad det gäller veckan så ser den rätt lugn ut. Ska på middag imorgon med Felicia hemma hos hennes pappas tjej Mimi. Sen hörde jag även att Felicias mamma ville bjuda oss på lunch någon gång i veckan så vi får se hur det blir med det. Kommer rulla fram i slutet i veckoslutet... hmm


Hittade lite bilder som var meningen att läggas upp för ett antal (veckor*) dagar sen

En härlig en från träningslägret, riktigt kul.


Någon outfit (?)
   Tidigare samma dag: tillräckligt orutinerad från att hänga ut mattan på vädring... Och där rök årets rosenbuskar.



Och en riktig pudding efter Tibblekampen


Ikväll ska jag träna lite hade jag tänkt, måste få upp konditionen tills flick flickSM i Oktober. Så nu ska jag slå mig ner med samhällsskunskapsboken och försöka få in lite vettigt om riksdagen och regeringen innan jag dressar om till shortsen... Can't wait

Ta hand om er nu, kram, L

Även om det inte är lyckligt nu så är det ju inte slut här...

Hej ni.

Jag vet hur mycket jag egentligen borde be om ursäkt för att jag är så oerhört dålig på att skriva nu de senaste veckorna. Men det är helt enkelt så att bloggen inte går ihop med mitt liv just nu. Jag har så sällan tiden för att sätta mig ner och skriva om saker som jag tycker är viktiga och som bör vara genomtänka innan jag för ner dem som mina åsikter.

Just nu är det mycket som händer runt om mig och som jag sa tidigare så har mitt internet på min dator sackat ihop helt och det kan ju underlätta att ha tillgång till nätet när man ska skriva..

Men jag ska inte bara skylla på att jag inte är uppkopplad till internet utan det är som sagt så mycket andra saker som jag måste fokusera på just nu och prioritera. Jag tycker såklart att det är jättetråkigt att inte skriva eftersom att jag verkligen tycker om det. Därför är det så synd när man inte har tid för något som man verkligen tycker om. Dessvärre måste man välja bort vissa saker för att hinna med de viktigare och i det här fallet blir det bloggen som ryker.

Jag har inte alls planer på att lägga ner bloggen helt men jag kommer säkerligen inte att skriva mycket alls framöver.  Förhoppningsvis kommer jag att ta igen det här när jag känner att jag har tid men det är så svårt att lova sånt på förhand.

Eftersom att det inte kommer finnas så mycket att läsa här (om  man inte känner för att spana in gamla inlägg!) så vill jag passa på att tipsa om andra bloggar som jag tycker är värda att spana in. Här har vi ett par stycken som jag tycker är roliga att läsa:

Enjoymichaela.blogg.se
Lisaplace.Devote.se
Stinalee.blogg.se (chockerande)

Kommer inte på fler för tillfället men det finns ju som sagt maaaaaaaaaaaaaassa

Så söta ni jag hoppas ni har överseende med det här och inte blir allt för arga på mig (;

Hoppas alla har det jättebra och gör de saker som ni tycker passar er och är roliga. Det är det som är viktigast i slutändan, även som man högprioriterar andra saker samtidigt. Man får inte glömma bort och ha roligt för då kan all framgång kännas rätt kass efteråt då man kommer på att man inte fann någon glädje i det man gjorde.
That's what I keep thinking!


 So keep you head up high darlings, back at ya <3

Nu ber jag verkligen så hemskt mycket om ursäkt

Det var inte meningen att det skulle bli såhär långa uppehåll mellan mina inlägg. Men mitt i allting pajjade vår dator där uppe och när det väl kom igång så hade internet försvunnit. Men så äntligen tog mamma hem sin dator från jobbet men jag har inte kommit till ro för att skriva förens idag. Så här är det!

Jag har nästan glömt bort allt som jag har tänkt skriva om men jag kan ju sammanfatta det hela lite:
Felicia har börjat i Tibble, tro det eller ej. Hon bytte från Natur på Viktor rydberg till Sam på Tibble. Ganska ofattbart va? Så går vi nära varandra hela tiden, har faktiskt inte fattat hur det skulle kunna funka annars. Men nu har jag henne där!
Skolan rullar på för full kareta, vi har ingen direkt mjukstart om jag säger så... I fredags så hade vi en idrottsdag som skolan kallar Tibblekampen där alla förstaklassare tävlar mot varandra i massa grenar, Det var skitkul, trots att vi kom nästnäst sist av 13 lag. Otippat nog vann IHL-klassen (Idrottsfreaksen).

Senare mot kvällen så var vi hemma hos Alexandra och hade skittrevligt fram tills det började spåra lite.. Jag behöver nog inte säga så mycker mer om det. Så igår var jag bara hemma och tog det lugnt, kollade på film och pratade i telefon hela kvällen. Rätt skönt faktiskt.

Idag så har jag inte så spikade planer, kanske skulle följa med och titta på Felicias lillebrors simtävling som han så gärna vill att jag ska komma med och titta på. Borde plugga lite inför veckan också, men det får vi se hur det blir med den saken.

Hoppas att alla har haft en toppenbra helg, trots att det har regnat 98% av den.

Jag lovar att det inte ska bli så långt tills nästa inlägg som det blev sist, Take care, L


hälften av min snygga klass, ni kan ju gissa vart jag är...

RSS 2.0