lördagar hemma i soffis

Holla at ya

Tro det eller ej, men här sitter jag en lördagskväll och writar i bloggen. Ser absolut inga konstigheter i det, jag är mest förvånad själv över det eftersom att jag nyss grillade nid rönningesjön (Nix inte i salem, thank god) och sedan linkade vidare till Alex och Dagao. Men så plötsligt hamnade jag här. Vet inte vad som gick snett..

Menmen, jag dör inte för det, faktiskt så är det rätt skönt att vara hemma (.....). Dessutom så var jag ju ute och härjade igår så jag kanske behöver en lugn kväll. (snacka om att försöka övertyga sig själv)

Gårdagen var faktiskt riktigt trevlig, den tillbringade jag och Alexandra med lite annat people at Jb's place!
Och idag har jag varit ute nästan hela dagen faktiskt. Mammsen som fyllde år i veckan tyckte att vi skulle göra något roligt så vi tog en sväng till stan och käkade lite med några kompisar. Ja justé, Sthlm's maraton var ju idag. Och jag förstår verkligen inte hur man tar sig ann det, helt jäkla frivilligt! Sedan såg jag faktiskt blondinbella strosa förbi fast jag tror inte att hon var där för att springa, eller vad säger ni...

Men jag tröttnade rätt snabbt på att häcka inne i stan, det är visserligen kul med folk och bra väder, men det blev lite för mycket för lilla mig, så jag följde som sagt med Felicia och hennes familia (okej, hennes pappa och hans ubersöta tjej med två söner) till rönningesjön. Och tro det eller ej, men den lilla sonen badade, det är ju galet! Blev ju kall själv när jag såg honom.

Och nu så kom mamma och pappa hem också, jag fick njuta av den lilla stunden som jag var själv. Nu ska jag nog attackera soffan ett tag och kanske dra på "the notebook" som jag redan sett två gånger den här veckan.
Ni får ha det så mysigt ikväll och hoppas ni inte tråkar hemma som jag. Nej justfan, det var ju skönt att vara hemma....

pis n' love!

Tandis är go

Heey fellas!

Sitter nu här med en stor bomullstuss i munnen och har ingen känsel alls i vänstra delen av munnen. Nejnej, det är ingen fara, jag har lagt mig under kniven för att fylla upp mina läppar. Jag har bara dragit ut en tand. Jag blev rätt förvånad över att det faktiskt inte kändes ett enda dugg när tandis gjorde det, så det var en riktig lättnad. Så nu befinner jag mig hemma när alla andra är och kollar på utsläppet för studenterna nere i Centrum. Lite surt faktiskt, men jag ska inte grina illa över det så mycket, jag känner ju trots allt ingen som går ut, inte sådär värst mycket iallafall. Och jag känner mig inte sådär fruktansvärt taggad på att stå där nere och ropa med en kompress i käften.

Annars har veckan varit bra och jätteskön. Nu kommer den tiden då allting bara flyter på, vi hade våran sista lektion idag, jag blev av med min tand som jag hade sånt komplex för, betygen sätts nu (Jag tror inte jag bör vara orolig) och vädret är extremt härligt!

Igår drog jag och Felicia in en sväng till stan, köpte med oss lite mat och slog oss ner i Humlan och mös, (Myste?). Sedan kom det fram ett par riktigt sköna grabbar som gjorde oss sällskap i skolen ändå tills vi gick och mötte Micke som ändå var i svängarna. Sedan bestämde vi oss för att sussa hemma hos Felicia och så hann vi faktiskt också med att svänga förbi Alexandra som höll på att storstäda, hennes syster går ju ut idag. Så jag måste nog få säga att gårdagen var riktigt härlig, med massa ljuvligt folk.

Mina planer för ikväll ligger just nu på att dra hem till en killkompis här i närheten, det är något litet get-together där ikväll så jag och Alexandra roar oss nog med pojkarna ikväll. Sedan händer det väl alltid något roligt, nu när det är massa stundentfirande överallt.

I helgen ska jag bara ta det lugnt, teater är det ända som jag har inbokat så det känns sköööööönt. Kanske ska dra en sväng till town för att hitta avslutningsklänning, men jag får se hur det blir, tar det som det kommer.

Hoppas alla får en toppenfin&trevlig helg

Kram

solsken evolution och fys

Heej på er!

Jag tror inte att det bara är jag som känner mig så fantastiskt glad idag, det är nog mest vädret tror jag. Jätteskönt, jag hann faktiskt med att sola lite också, även om det inte gav sådär mega mycket resultat... Rätt skön skoldag idag också, fick sluta runt två för att jag skulle träna på en redovisning om evolution imorgon men det glömde* jag bort sen när jag kom hem :)  Nu ska jag snart iväg och träna lite, vi har först fys och sen ute träning, uuäääh. (Fast min kropp behöver nog lite fys ändå).

Nu kom jag och tänka på att jag faktiskt ska dra ut en tand på fredag, så nu får jag lite småpanik här faktiskt. Får väl be Felicia följa med och hålla mig i handen eller något annat larvigt. Kanske till och med får klistermärke efter tortyren, om jag har tur!

Veckorna går så himla fort nu och det jag är rädd för är att sommarlovsveckorna kommer gå ännu snabbare,vilket betyder att jag snart ska börja skolan igen. Fast nej, så får jag inte tänka. Eller hur långt är lovet? Hur som helst så kom  jag och Alexandra idag på att vi ska åka på kryssning på skolavslutningen, hon jag och Felicia. Jag tycker att det låter som en bra idé, något nytt istället för samma gamla klyscha här hemma.

Och tiden går ju som sagt fort när man har roligt för nu går min buss alldeles strax och eftersom att det tar ett antal x år innan jag får körkort och pappa inte är hemma nu så bör jag nog masa mig här ifrån. Passa på och njut lite av solen som fortfarande är framme.


Alla, njut & ha det så bra!

(Jag höll just på att glömma! Bilderna som jag har lovat i några dagar nu är fortfarande borta, eller åtminstonde kameran, så jag gissar att det är nu jag bör få panik (?) *letar vidare

Stay tuned!


Hissa                                          Dissa


                     Miss-li                                 Gröna Lunds "Crew"
            Blommiga mönster                 Nytt rosa Gliss Shampo
  Solsken                                      Skoskav
            Skor                              För mycket smink

Knäpp en öl


"If carlsberg did good loking girls, they would probably be swedish"



Justin Timberlake


I varje förhållande jag har haft har jag överväldigat tjejen. De kan helt enkelt inte hantera all kärlek.
- Justin Timerlake


Marilyn manson


"It's hard too be normal when you live in a world full of idiots."
- Marilyn manson



Madonna

"Att förlora min oskuld var ett karriärframsteg."
- Madonna




shoppa själv, shoppa bäst!

Dear you

Idag måndag så har jag med mycket möda tagit mig till skolan, jag har ännu inte lyckats ta igen all sömn som jag gick miste om i lördags. Jag sov hos Alexandra då och vi kom inte i säng förens runt klockan sex efter att ha varit och kikat på två skitäckliga skräckfilmer, och sedan avr jag tvungen att gå upp igen klockan nio, jag måste sett ut som en dödfödd. Hur som helst så var det inte så jobbig skoldag och direkt när jag hade slutat så tog jag mig en sväng till Täby Centrum och strosade runt lite där själv. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag gillar att shoppa själv. Visserligen har man ingen kompis som kan hjälpa till att rådgöra, men å andra sidan så har man ingen som gnäller på att man bör gå till en annan affär hela tiden. Jag köpte en vit klänning, ett par skor och en present till maaama som fyller år imorgon. (det blev en söt grön blus) Jag hade tänkt lägga upp lite bilder på dem nyinköpta sakerna men eftersom att min kamera är på vift så kan jag varken lägga upp bilder från idag eller från min linköpingsvistelse. Men det kommer, det kommer!

Det slog mig nyss att det bara är ungefär tre veckor kvar tills skolan slutar, det är helt galet! Sen börjar ju liksom gymnasiet och allting, och jag får medge att jag känner mig lite nervös inför det. Vem vet, jag kanske blir mobbad..
Men innan dess så har jag ju en hel sommar framför mig som är bokad med gotlandsresor, konserter, bad, shopping, kvällsmys och massa annat trevligt. Looking forward!

Och nu är nästan allt för avslutningsbalen klar, bara några enstaka smycken som saknas, och det kan jag ju inte gå utan, diamonds are a girls best (?) friend, huh?

Jag tänkte att jag skulle lägga in lite kommentarer som några sköna kändisar hävt ur sig, så det är bara att läsa vidare om ni har lust. Själv ska jag fixa lite mer med bloggen och efter det bör jag nog leta reda på min kamera. Sen vet jag (konstigt nog) att tiden kommer gå ruksigt snabbt och att jag inte kommer komma i säng förens klockan tolv trots att jag nu sitter och planerar att sova vid tio, men vi får se, I might make it!

Ta hand om er allihopa, cya

bara läs


Det handlar om att hålla andan när man är tio kilometer under vattenytan, då det är helt mörkt överallt och änglarna i dina drömmar inte kan rädda dig. Det handlar om att kunna simma även om man dras ner i djupet fortare än bilarna susar fram på motorvägen. Det handlar om att överleva när världen försöker krossa dig. Som när man går förbi mcdonalds och känner att man bara måste ha en hamburgare. För att sedan gå in till närmaste grannen h&m och upptäcka att man gått upp ännu en storlek och de trådsmala modellerna på reklamaffischerna tittar på dig. Och de skrattar. Det är då du blir trampad på tårna.Och sedan kommer sparken i magen när du får reda på att dina föräldrar ska skiljas fastän de varit gifta i femton år och brukade säga att de älskade varandra. Då du ser din nioåriga syster gråta för hon tror att det är hennes fel, för att hon tjatade för mycket om att hon ville ha en ny barbie. Men du, du ville bli som en barbie, lika smal, lika blond och lika ytlig. Och du slutade äta och du slutade skratta. Då kan man känna revbenen knäckas. Man vill bli fotomodell och är redo att göra vad som helst, till och med ligga med den äckliga fotografen som lovar dig berömmelse. Du har ju så fina bröst. Man viker ut sig för att smaka på verkligheten. För att bli känd. Men det enda man får tillbaka är runkande tonårskillar som ser din bild på slitzomslaget och tycker du är snygg. Som är beredda att betala några tior bara för att slänga dig i papperskorgen om någon månad. Sen är du bortglömd. Och du håller på att kvävas. Sen rear lindex ut blonda hårfärger för att skapa ett tryggare samhälle. Affärerna säljer bara lightprodukter och man får reklam för viktväktarna i brevlådan fastän man knappt väger fyrtio kilo. TV visar sexsåpor på bästa sändningstid och gratis porr finns tillgängligt dygnet runt på betalkanaler även för de minsta barnen. Den nya tidens barnprogram: se linda rosing operera sina läppar. Och alla bryr vi oss, alla sitter vi bänkade, och vi njuter. För nu har vi dragits så djupt ner under ytan att vi är nära att drunkna. För vi lärde oss aldrig att simma, vi lärde oss att vara perfekta.

linköpingsbor

Hej alla glada, hoppas er helg är lika mysig som min

Jag härjar lite i Linköping nu i helgen eftersom att min kära kusin konfirmerar sig idag, eller har gjort. Dock tror jag att vi åker hem ikväll, men det har varit roligt ändå. Igår var vi ute lite på stan och jag fick se hur nattlivet här såg ut! Folket var underbart, alla var hur sociala som helst, vare sig man kände dem eller inte. Men båda vi var rätt trötta så vi drog oss hemmåt vid ett. Nu sitter jag helt utmattad i min jätte obehagliga klänning som jag har pinat mig själv i hela dagen, vill man vara fin så får man... Hur som helst, jag ska nog byta om snart och prommenera ner till centrumet. Okej, det blir nog inte mycket till promenad eftersom att de bor bredvid centrumet, menmen i alla fall.

För övrigt så känns det mesta rätt bra nu, vädret är fint och skolan är snart slut så jag begär inte så mycket mer faktiskt. Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra, kanske åker till Jocke och tjillar eller så, men det återstår att se. Känner att det var ett tag sen jag träffade min kära Alexandra också, och hon som har fått en ny liten valpis också, säkert supersöööt!

Nej nu ska jag maka mig ner till affärerna och checka om det finns något roligt där. Allihopa får ha det så bra, bilder från helgen kommer förmodligen imorgon om mitt minne tillåter.

Tills dess, simma lugnt!

lala

dagens

frisyr - bulle och diadem
måste - absolut ingenting
matriella vill ha - ny dator
kommentar - "det här är lätt Linnea, du behöver inte vara orolig"
kläder - bylsiga michigantröjan och svarta mjukbrallor
roliga - Urras kamp med en gran
tråkiga - vädret
saknad - Emelie. H

lala

dagens

frisyr - bulle och diadem
måste - absolut ingenting
matriella vill ha - ny dator
kommentar - "det här är lätt Linnea, du behöver inte vara orolig"
kläder - bylsiga michigantröjan och svarta mjukbrallor
roliga - Urras kamp med en gran
tråkiga - vädret
saknad - Emelie. H

regn på onsdag

Hej allihopa!

Sitter hemma och myser i Michigan, är frusen som en sån här liten mus eller vad man säger. Vi skulle orientera med skolan och precis när jag kom utanför dörren så började regnet hälla ner! Men jag traskade på med mitt paraply ända upp till IP och irrade omkring i skogen med alexandra och mollan i femtio minuter. Men jag vill faktiskt ge eloge till oss, vi var rätt duktiga :)

Så nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem med te. Senare ikväll ska jag träna och imorgon ska vi ha någon larvig skoljogg som man inte slipper undan så jag kommer vara helt jäkla slut när helgen kommer.

föresten, jag hittade lite massa fina kläder till våren och jag vet att jag har sagt att jag vill ha massa söta bebisfärgade kläder nu när sommaren snart kommer, men jag kan inte låta bli att älska dessa söta toppar och bikinis som jag hittade. Och våren går ju faktiskt i svartvitt, men det är ju iofs snart förbi...




Nu ska jag kika på andra avenyn som går i repris från igår, fyfasen vad sorligt det var. Men jag kan inte låta bli att kika igen. Vi hörs, kram!

hej min sönag

godkväll kära läsare

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg trots det tråkiga vädret. Själv är jag otroligt trött, vi har haft cup med handbollen både lördag och söndag vilket innebar säng uppgång klockan sju båda dagarna *ryser. Jag spelade dock inte men vad vore ett lag utan hejjarklack? De duktiga tjejerna vann alla fyra matcher och så en oavgjord så det var toppenroligt att kolla på, trots att mitt nyplattade hår fick mig att se ut som att jag var på väg att göra comeback med afrodite...

Anyway, annars har jag inte gjort så mycket i helgen, varit med mollan och myst på fredagen, sen har både lördagen och söndagen varit lugna efter upptåget på handbollscupen.

Hittade en mycket rolig blogg som någon/några anonyma, mycket roliga prickar har startat. Kanske lite överdrivet, men väldigt roligt. Ni hittar dit på finaflickorsklubb.blogg.se

jaa, så nu startar ännu en skolbecka men det blir nog inte så jobbigt, det är ju bara ca fyra veckor kvar nu.
JAG HAR ÄNTLIGEN GJORT KLART MITT SOARBETE, pust&stön, jätteglad :)

fick en känsla av att jag var sugen på att gå på klubbfest, haha fråga inte varför. Dock känns SBN osv lite övertaget av... Ehm.. Småbarn som vill kontra jordan och carmen electra.

Har inte mycket mer att säga för ikväll mer  än att jag hoppas att ni alla kommer sova lika gott som jag känner att jag kommer göra tonight. sleep tight sweeties!

Smack


(:

Har du pojkvän/flickvän? Nej
Är du kär? Om jag är ... -.-
Hur tidigt gick du upp? För sent
Gillar du att slåss? Jarå
Vad ska du göra ikväll? myysa
Har du utländska föräldrar? Räknas norsk mamma?
Var har du ont? Magen
Är du bra på att måla? haha
Vem kramade du senast? Tove
Vad längtar du till? att mr.x ska ringa
Sparare eller slösare? slööööööös
Bio eller promenad? Bioo
Är du kittlig? Ah..
Rädd för insekter? Bara gråsuggor
Anser du att du är stark? Jovars
Nämn något som gjorde dig glad igår: underbart sms
Vad gjorde du kl 8 i morse? åt frukost tror jag
Vad har du druckit idag? Mjölk
Vad var det senaste du åt? lunch
Vad var det senaste du köpte? en röd klubba
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, de får nog gå förbi en gång till
Favoritklädsel? Leggings
Vad gör dig glad just nu? Zuki
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Uttråkad
Sommarplaner: partaja, sola, umgås och gotland
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna vara osynlig, då kan man ju spionera på alla!
Gillar du att sjunga? Ja, men jag suger?
Vem saknar du mest just nu? ....

torsdagar suger

Hej kära ni.

Har precis gått igenom torsdagsstädningen, känns bra att ha det gjort. Just nu känns huvudet rätt tomt på tankar, ganska skönt egentligen. Jag känner mig alltid så nere på torsdagar, jag har absolut inte en aning om varför, det borde vara tvärtom, helgen är nära osv men jag känner mig alltid heldeppig. Uschusch.

Skolan börjar äntligen lugna ner sig, det är såååååå härligt!

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga nu, och jag märker att det här blev ett otroligt tråkigt inlägg, men jag är helt tom i skallen! Jag slänger in ett inlägg ikväll istället, kanske har lite mer att  berätta då. Ta hand om er tills dess sötnosar

smask

youtube är kul

Åhh, jag hittade en jättegulligvideo idag. Det är så sött att se Sveriges ungdomar utvecklas. Kika in denna länk

http://www.youtube.com/watch?v=H_FlodpkZ04

:)

Jättetråkigt

Gör du just nu: Väntar på att maten ska bli klar
Ska du göra imorgon: Inga planer
Har du med dig in på bion: biobiljetten och en myskompis
Är det för färg på dina byxor: Men jag har ju inga på mig!
Är det för väder hos dig just nu: regn
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Håret och tänderna
Skulle du göra om du vann på lotto: Ringa Felicia och göra henne avundsjuk

And I'm back fellas


Alla glada!


Tro det eller ej men jag är faktiskt tillbaka! Hade nästan glömt bort att jag hade en blogg, men det var rätt skönt att lägga den åt sidan ett tag. Tur att man inte heter blondinbella och måste vara inne 24...

Anyway, det har gått så lång tid att jag nästan glömt allt roligt som hänt på sistonde i mitt enkla liv. Men en sak som alla får hålla med om och som även jag bara älskar är vårat underbara väder! Okej, den här veckan har väl inte varit så toppenbra, men annars har man ju kunnat glassa ute i bikini hela dagarna. Underbart

Annars rullar allt på som vanligt, slutrushen i skolan tar kål på mig men jag försöker se framåt och hjärntvätta mig själv med att det snart är slut, trots att det ibland känns som jag just börjat. Men veckorna går väldigt fort nu, det känns som att det är fredag varje dag, vilket i och för sig är rätt skönt.

Jag som hade balklänningspanik förut har äntligen sansat mig efter att ha hittat en mycket söt klänning på SCALA inne i stan. (Jag vet jag lyfte också ögonbrynet när jag först gick in där, men om man letar ordentligt så kan man hitta en riktigt fin festblåsa!). Det blev en lång ljusrosa, med öppenrygg och detaljer där fram. Låter hur fult som helst när man förklarar, men ni kan ju svänga förbi vår bal och döma själva om ni har lust, hihi.

Egentligen borde jag sitta och skriva på mitt examensarbete i So om hedersmord men något gick snett och jag hamnade här istället. Märkligt...

Men jag har inte så mycket mer att säga idag, mer än att jag börjar skriva igen så kika gärna in och klytcha till allt med en kommentar, vore jätteroligt.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag, nu ska jag och mitt dåliga samvete klicka in mig på Word och skriva något vettigt.

Vi hörs, tjingeling!!


RSS 2.0