sunny

Ello folks!

jag hade inte tänkt skriva så långt nu, jag sitter redo i bikini med ett saftglas bredvid mig. Nu är det dags att sola! Så när jag skulle hämta solkrämen så såg jag att datorn var påslagen så jag tänkte att jag kan väl skriva en snabbis, det ser inte ut att bli regn på ett tag. *Något sånt... ;P

Hoppas att ni mår bra, själv mår jag toppen! Idag kommer min kära lillesyster hit och sen åker vi hem imorgon. Sköönt. Men nu måste jag passa på och gå ut på baksidan medan lilleman sover, jag skriver senare!

Glöm inte att smörja in er om ni inte vill sluta som krabbor :D
Kram, L

'hjärtis

Jag saknar finaste, S

Onsdag

Hallå allihopa!


Jag ber om ursäkt för att jag har lagt upp så dåligt med bilder men när jag är och jobbar har jag inte tillgång till mina egna bilder och när jag väl kommer hem så blir det inte så mycket bloggande efterom att det är så mycket annat som måste göras. Men det ska bli skärpning, det lovar jag! Nu har jag bara den här veckan kvar och några dagar på nästa vecka kvar att jobba så det är rätt skönt. Men sen känns det inte som att det är så lång tid kvar på sommarlovet, det blir bara ungefär två veckor kvar när jag är färdig här. Måste se till att göra något vettigt av dem.

Imorgon kommer Felicia hem, det känns som att hon har varit borta i evigheter. Åtminstonde hela sommaren. Så jag ska försöka hinna med och träffa henne och familjen i helgen. Sen måste jag ju såklart hinna med att åka och kolla på mitt gymnasium. Tidsbrist? Njaa..

Nu ska jag nog gå och ta en macka eller något, och underhålla lilleman lite.

Pis'n love, L

Jag känner mig som en helt ny människa!

ojojoj ni vet inte vad jag just har gjort. Eller ni kanske visst vet, jag sa ju det i förra inlägget. Men för er som inte har läst det så har jag precis varit och fått bodyscrub och helkroppsmassage. Jag känner mig som en helt ny människa! Och när man känner sig sådär fräsch och ny så får jag för mig att jag ska ändra min livsstil helt. Ni vet, nya matvanor, mer motion, ändra attityden och så vidare tills jag har hamnat bredvid Buddah som hans allra heligaste barn. Allt känns så häärligt och lätt. Sen efter någon timme så hamnar man tillbaka till sitt vanliga jag och undrar vem som tog över kroppen alldeles nyss. "Mer motion? Matvanor? Hehe, undra om det inte var något i saltscruben". Nej men allvarligt. Det var faktiskt jätteskönt. Ni borde testa det, det är faktiskt inte ofta som man tänker på att skämma bort sig själv lite. Man kan få bara bodyscrub och det innebär att man masserar in heeela kroppen men kroppssalt, så blir huden sådär härligt len efter. Ungefär som peeling för ansiktet. Eller så får man vanlig massage, och där måste jag rekomendera att gå till någon som använder mycket mycket olja. Eller så tar man allting, och jag fick till och med ansikts och hårbottensmassage.




Nej nu ska jag inte tjata mer om det, ska bara fortsätta njuta lite av att känna mig som en helt ny männis.. förlåt, vanliga Linnea.
En sak är säker i alla fall, jag kommer sussa gott inatt.

Krampuss, L

Norrköping är inte så pjåkigt

Godkväll

Jag börjar faktiskt gilla Norrköping mer och mer. Det kan ju bero på vädret, första veckan jag jobbade så regnade det en del. Men nu när det är finare väder så blir man ju gladare. Idag har vi varit hemma ett tag först och sen åkte vi till en sjö här i närheten och badade. Jag fick lite sol på mig också, det kändes som att det var dags att bättra upp brännan lite. Jag fick förfrågan om att följa med på bi ikväll, Batman 2 tror jag bestämt att de skulle se. Föräldrarna som jag jobbar hos alltså. Men jag vet inte om jag känner mig så upplagd för det, känner mig mer helt slut i hela kroppen. Är nog mer sugen på att mysa hemma lite. På torsdag kommer min lillasyster hit och det ska bli riktigt roligt att träffa henne, det var för länge sen jag gjorde det. Länge sen jag träffade min familj överhuvudtaget. När jag kom hem i helgen så var de ute och seglade med vår nya båt och stora systern min är ju fortfarande på Magaluf. För att inte tala om hur mycket jag saknar hunden min...

Fast nu börjar det ryktas om att jag ska få bodyscrub-behandling. De känner nämligen en som ger massage och andra behandlingar och det skulle verkligen inte vara helt fel. Hörde att brännan blir bättre då med?

Så nu ska jag hppa in i duschen men jag kanske skriver igen senare, we will seeeeee....

Kramkram, L

skippa hissfobin!!

Jag har aldrig haft problem med att åka hiss. Visst att det kan vara lite obehagligt med trånga utrymmen som snögrottor som kompisar tvingade mig att krypa in i när jag var liten eller för trånga ruchkanor. Men just hissar har jag aldrig ogillat. Men sen ibland kommer man och tänka på alla filmer som handlar om hissar. Jag såg en för inte så länge sen, minns inte vad den heter för studen. Men där fastnar i alla fall tre personer i en hiss varav en av dem är mördare. Den är lite sjuk och efter det så har det varit frestande att ta trapporna när man ska till någon i en lägenhet. Men sen om man vänder på det så skulle det kunna vara riktigt roligt att fastna i en hiss med någon härlig person, eller varför inte en kändis? Martina Haag skrev i en av sina böcker att hon gärna skulle fastna i en hiss på en björnfäll med Viggo Mortensen men jag vet inte riktigt.. Jag skulle nog vara mer taggad på Chad eller Collin Farell.  Pharell Williams skulle inte heller vara så pjåkigt.

Men nu ska jag inte sitta här och längta efter att åka hiss, det var ju MTV som jag skulle kolla på. Och jucien hade jag nästan glömt!

Tjingeliiing!!

Jag ber så mycket om ursäkt...

....För att jag inte har skrivit på jättelänge.

Jag gillar själv inte undanflykter så jag får säga anledningar till varför jag inte har skrivit istället. Dels har jag varit lite halvsjuk, jag åkte hem tidigare från jobbet hem till Stockholm i tisdags så det var skönt. Sen har det varit full fart hela helgen, jag har sovit hos Alexandra både fredag och lördag. Det var jätteroligt att träffa henne igen och speciellt hennes nya lilla vovvis Kenza. Vi var ute och partade båda dagarna så söndagen innehöll bara en tur till Väsby Centrum för att shoppa lite. Dessvärre har jag inte hunnit ta kort på vad jag handlade men jag kan göra så mycket som att säga var det var!

Från H&M köpte jag två läppglans i rosa nyanser. Det ena lite mörkare medans det andra går utmärkt att ha ovanpå om man vill att det ska glänsa lite mer. Sen hittade jag även en vitrandig t-shirt med guldknappar från Gina Tricot, jättefin. Där hittade jag också massa örhängen, leggings och en svart midjeväska med silverkedja. Det kändes skönt att få handla lite, det brukar alltid göra mig på lite bättre humör och det gjorde det verkligen då eftersom att jag hade gått runt med världens skoskav hela helgen.. buhu.


Men nu sitter jag i Norrköping igen, jag anlände för bara någon timme sen. Känner mig lite trött men jag tror att det kan bero på värmen, det är ju så otroligt varmt! Det blir nästan så att man inte orkar göra någonting! Fast i och för sig då har jag lite att komma med när Felicia dimper tillbaka från Kreta (; Det gör hon faktiskt på torsdag, längtar en massa. Fast nu har nästa sötnos åkt iväg till Kreta och kommer inte hem förens nästa fredag. Saknar honom redan och jag kommer fortsätta vara lite hemlighetsfull om vem det är ännu. Hihi. Fast jag vet att han läser det här så jag hoppas han inte missar den här delen <3

Och nu åker Alexandra iväg till Bulgaria på onsdag, usch jag kommer känna mig helt utelämnad!

Men nu tror jag att jag ska kika på MTV och dricka lite juice.

På återseende det lovar jag!
Kram, L


brrrazilia, yes?

Hola at ya!

Jag satt och kukiluade lite på tv och så kom det en reklam om något härligt resemål. Så kom jag och tänka på att jag inte har rest någonstans i sommar. Okej Gotland men det räknas väl inte? Jag brukar inte vara sådär jättesugen på att resa bort över sommaren, då vill man vara hemma och göra lite som man vill. Jag brukar hellre vilja åka bort på hösten/vintern så att man har lite härlig bränna även på senåret. Sen är det rätt skönt att komma ifrån det kalla tråkiga vintervädret. Fast nu vill jag verkligen åka någonstans. Känner mig helsugen på Kroatien eller Grekland. I grekland har jag för visso varit i men det var när jag var fyra så det minns jag inte allt för bra. Och Kroatien kanske man inte åker iväg med familjen till, så dit vore det kul att sticka iväg med några kompisar. I grund och botten tror jag att min reselängtan kommer från min syster. Hon drar till Magaluf på onsdag med tio andra tjejkompisar i tolv dagar. Förstår ni vad jag menar?

Men jag ska faktiskt inte klaga, i höst åker vi till Brasilien i två veckor. Får se om Felicia vill hänga med då, det vore helkul! Vi var där förra året, i Natal och det kan jag verkligen rekomendera! Fast det här gången ska vi även försöka ta oss in till Rio eller Saô Paulo. Sen skulle det vara roligt att åka till den där extremt långa stranden som jag alltid glömmer bort vad den heter....

Men nu ska jag inte sitta och drömma mig bort här inte, jag tror det är dags att äta lite. Och det verkar som att lilleman också är hungrig så jag får attackera kylskåpet nästa!

Alla tar hand om sig!
Pjuss, L

Sommrar ska vara rätt lugna?

Tjeeenamors!

Nu är jag äntligen hemma igen, åkte ut en sväng till landet igår för att få träffa familj och kusinerna. Sen åkte vi på en fest hos syrrans kompis och det var riktigt kul. Kände att jag behövde umgås med lite människor som är äldre än två år. Sen idag hann jag och syster med en sväng till Täby C innan de stängde, fast det var inte lika roligt att bära runt på min feta väska i alla affärer. Men jag lyckades ändå köpa lite grejor som behövdes, bla. ett jättesött ljusrosa nagellack, ett par skor, lite bodylotions och en parfymi.

 
Skor från Din Sko, 199 kr på slutrean. (Ursäkta smutset på spegeln, måste vara Alexandra som har dreglat över din egen spegelbild eller något...?)


Men jag får inte känna mig allt för hemmastadd, imorgon far det iväg till Norrköping igen, tåget går redan 8.15. Huäääh..

Nu sitter jag och väntar på att Alexandra ska komma, har inte träffat henne på så länge. Så nu ska jag bara måla klart naglarna och fixa lite ny musik i mobilen och sen blir det väl till att packa. Känns inte som att jag har så många andra alternativ tyvär!

Jag känner att jag inte är på topp på att blogga just nu, kan vara för att jag känner mig rätt stressad för jämnan. Men jag ska verkligen försöka piffa till mina inlägg lite så fort jag får lite tid. Men tills dess får ni nöja er med lite halvroliga texter.

Hoppas ni har en skön sommar och att ni inte stressar allt för mycket, för det är inte alls roligt ska jag säga er.
Kram, L

Hemfääärd

Schulelulu!

Har precis lagt en trött liten kille som inte sov på hela natten. Känner mig rätt slut jag med, men nu över helgen åker jag hem och vilar upp mig. Eller det kanske inte blir så mycket vila, men det ska bli skönt att komma hem ett tag i alla fall.
Igår åt vi på en helmysigt resturang precis vid vattnet och man fick lite utomlandsfeeling. Då kom jag och tänka på Feliz som antagligen ligger och steker på någon härlig strand med turkost vattnen. MMm...

Ja idag har jag mest kollat på Svamp Bob med ***** och kört traktor på gräsmattan. Mycket trevligt. Och nu när han sover finns det inte så mycket mer att göra så jag tror också att jag ska gå och sova ett litet tag.

Ta hand om er, L

ByeBye Miss american P, förlåt, Engelska Gymnasiet

Hello friends!

Nu sitter jag och vilar mig efter ett bebispass. Man tror inte det, men man blir faktiskt helt slut själv av att passa småbarn. Men det är roligt också, riktigt kul. Men nu sover han faktiskt så jag passar på att göra lite nytta. Sen om man kan kalla dataittande eller att sova, någon nytta vet jag inte, men i alla fall...

Jag kommer förmodligen att åka hem på fredag, jag ska ju hinna ut till landet tills på lördag då Toves pojkväns band Karma Tree spelar. Riktigt roligt ska det bli att se dem faktiskt, de är grymma! Sen har jag lite annat uppbokat framåt kvällen, det ryktades om lite fest. Looking forward!

Men idag är det ännu bara onsdag så jag får lugna mig lite. Imorgon åker Felicia den filuren till Kreta, INTE AVUNDSJUK I ALLA FALL och detssutom i två veckor. Menmen, får hoppas på att det går fort bara...

Igår ringde pappa mig och sa att de hade ringt från gymnasieintagningen. Jag som trodde jag var totalt med på banan och jätteinställd på att börja i Engelska hade twistat till lite saker och ting. Dels för att jag var så ivrig på att börja i stan och dels för att man var tvungen att tacka nej till de andra skolorna så fort som möjligt. Men det visade sig inte alls vara så enkelt som jag hade trott. Eftersom att jag nu tackade nej till mitt förstahandsval så hamnar jag längst ner i kön till Engelska (som var mitt andraval) och det är ju rätt tveksamt om man kommer in då. Men snälla gymnasiekvinnan i telefonen sa att hon kunde ta tillbaka min plats i Tibble så att det var säker och sen kanske jag kan komma in på Engelska ändå. Snällt va? Så just nu ser det ut som att jag kommer börja i Tibble. Dock är det närmare och linjen verkar skitrolig men vafan.. Stan är ju mycket mer spännande. Men vad fick jag lära mig av det här? Att sakta neeeeeeeeeeer tempot lite.. Moaha!

Just nu är jag jätte avundsjuk på mina kära vänner Cecilia och Molly. De är på Gotland. Vill n'stan inget hellre än att vara där på Stockholmsveckan, har faktiskt aldrig varit det. Menmen, man kan ju inte få allt. *Fortsätter vilja..


Nu känner jag att jag har skrivit av mig lite så att ni har lite att läsa tills imorgon (förhoppningsvis).

Ta hand om er tills dess och tänk på det jag sa om att stressa. I alla fall försök, hihi.
Puuss

Dig får man aldrig nog av






Albert Einstein


Albert Einstein
- Allt har förändrat sig förutom vårt sätt att tänka


Jag är hemma max två dagar sen är jag borta igen. Bläää

Helloj!

Nu är jag hemma igen, känner att jag är ute och flänger en massa. Därför känns det rätt skönt att bara få vara hemma och ta det lite luuugnt. Det var inte så illa att vara på landet som jag trodde att det skulle vara.  Bra väder var det också, och tro det eller ej, men jag badade! Väldigt kallt måste jag säga. Och nu är jag i full gång med att packa igen, jag börjar verkligen känna mig som en vante som flyger fram och tillbaka. Men nu är det jobbdags. Imorgon bitti beger jag mig ner till Norrköping för att vara babysitter, mysigt va? Så om någon skulle känna för att åka med niotåget på morgonkvisten imorgon så finns jag på centralen då ;)

Igår blundade jag hemma hos Mollan. Vi var hemma hos en kompis och firade hans 16-årsdag och nu är det faktiskt inte lång tid kvar tills det är jag som får blåsa ljusen på tårtan.. Moaha!


Har inte sådär mycket mer att säga, känner mig rätt tom i skallen för övrigt, trots att jag nyss var ute och gick. Menmen, jag ska snart sova så jag kanske, om jag hinner och orkar, rullar in ett inlägg tomorrow.

Ta hand om er allíhopa och fortsätt njuta av sommaren!

1 års jubileum!

HURRA HURRA HURRA. Visserligen är jag lite sent ute eftersom att det faktiskt var den 20 juni 2007 som jag startade upp denna lilla webbsida. Men iallfall! Jag tycker dock inte att man korka upp möetflaskan eller hyra lokal och gå grannarna på omedvetna nerver eftersom att jag inte har skrivit hela tiden. Det första halvåret glömde jag faktiskt (!) bort att jag hade en blogg. Fyfy, jag vet. Men nu är jag igång igen! Så jag ska försöka uppdatera så mycket jag orkar och kan men vem vet, rätt var det är så kanske jag tröttnar. Svårt att tro, men vafasen. Låt oss leva i nuet istället!!

Grattis bloggen, grattis....

Javisst!

Sitter fortfarande vid datorn, MEN jag har packat också. Bestämde mig för att ta en senare buss för i min fart skulle jag blivit klar att gå till bussen när den var i Åkersberga. Så nu är jag här igen och kom och tänka på lite saker. Dels hittade jag lite småroliga bilder på min mobil som jag tänkte lägga upp och även en till sak. Jag sitter nämligen och dricker Colacola vilket jag skulle dö för ibland men det finns faktiskt en hake. Jag dricker ur glas. Det är så grymt mycket godare att dricka ur burk och hur ointresant det än är så är det galet sant!

   
Om det regnar och alla filmer är sedda. vad gör man då?

 
Dåligt taggade inför spexfoto
 

Jag kan inte låta bli att ta foton på den här, hon är obotlig söt ju!

Om jag får komma tillbaka till Colan så hittade jag faktiskt en utmärkt lösning. Checka det übercola glaset här nedan. jag kan ju faktiskt låtsas att jag dricker ur burk! Ex

 



Nu känner jag mig sådär otroligt jättefånig, men jag får skärpa mig tills min 16årsdag, då jävlar blir det kontorssnack och kaffedrickande. Helt svart alltså...

Coldplay är mitt kall




-Coldplay -

"Yellow"
"Clocks"
"Violet Hill"
"Viva la Vida"
"Speed of Sound"

POSH/BECKHAM

Alla minns väl lilla Victoria Posh (Numera Beckham) i Spice Girls med de små klänningarna och söta klackskorna? I know you do. Tjejen är verkligen jättesnygg men jag tror inte att maken David menade pumpa upp brösten när han bad sin älskade att gå upp lite i vikt?



Jag tycker snarare att det ser ut som att hon har minskat ner på vikten medans brösten valde en annan väg...


Jag har aldrig spelat curling för övrigt

Hej glada människor!

Jag känner att jag är i full färd med att återhämta mig lite från Gotland, trots att jag saknar det mycket. Förhoppningsvis så kommer det möjligheter att åka dit i sommar igen, men vem vet. En grej till som jag har kommit på är att jag är helgrym på att inte fullfölja det jag håller på med. Som nu till exempel. Av någon anledning så står min väska halvpackad inne i min säng och gapar lite tomt som bara halvpackade väskor kan. Och så kommer det någonting imellan och sen har jag helt glömt bort min stackars väska. Måste nog vara en av mina speciella gåvor som jag har födds med eller så. Kanske skulle kunna vara kul att fått någon annan grej att vara hyper på som typ vara helgrym på curling eller mästare i Rappar Kalja. Menmen, jag antar att jag får gilla läget helt enkelt.

Jo, varför jag packar är för att jag ska åka ut till landet snart. Jag stannar nog där tills på fredag så det blir inte mycket bloggande för mig de kommande dagarna. Dvs om pappa inte har svischat iväg till OnOff och inhandlat en sprillans ny Appledator åt mig, fast det har jag tyvär lite svårt att tro. Jag vet inte ens om man kan köpa Appledatorer på OnOff? Funderar vidare*. Men det känns inte sådär helroligt att åka ut nu när det är sådär halvtaskigt väder. Finns liksom inte så mycket att göra, förutom framåt kvällen.

Så min dag kommer bestå av att åka buss och som strösslet på kakan har jag inga hörlurar till mobilen, de är helt gone. Så jag kommer nog få sitta och lyssna på en busschafförs countrymusik eller på P2 i en timme. Ryser av tanken.

Javisst ja, nu höll jag på att glömma. Jag kollade faktiskt på The Eye igår, ni vet den med Jessica Alba? Kan nästan inte kolla utan att dö av hur avundsjuk man blir av att se henne, men jag klarade mig igenom hela filmen, amazing. Filmen i sig var faktiskt riktigt bra. Visserligen har den inte samma nivå på skräcken om man jämför med Rec (som i och för sig är riktigt jäkla vidrig) men den var verkligen sevärd. Så ett tips nu när det regnar och man bara känner för att bli bästa kompis med Tvsoffan, ta en sväng till filmaffären och hyr den. Eller kör några klick på någon downloadsida!

Men nu börjar jag tycka allt för synd om min väska där inne så jag ska nog gå och fixa det. Och om jag inte hinner skriva igen innan jag åker så vet ni åtminstonde vart jag är så att ni inte tror att jag har gått och dränkt mig eller så bara för att jag aldrig blev curlingdrottning. Vem vet, jag kanske borde testa lite, eller vad säger ni. Miracles do happen?

Kramkraaam, L



 

       ... Eller?

ÄNTLIGEN HEMMA!

Hejhejhej allihopa!

Kom just på att rubriken kanske inte passar så bra till vad jag känner just nu. Jag hade mer än gärna stannat kvar på Gotland en vecka till och inte minst på Stockholmsveckan men det gick tyvär inte.

Åh, jag har haft en underbar tid på en underbar ö! Jag och Felicia har njutit varenda dag och jag kände att det var riktigt länge sen som jag kopplade av så mycket. Om jag ska berätta allt som vi gjorde så skulle det nog bli lite för långtråkigt att läsa, men jag kan säga att vi solade massor, käkade god mat, såg maaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa snygga pojkisar, gick promenader och bara umgicks! Galet skönt. Som jag lovade har jag tagit bilder och det blev fler än jag hade räknat med. Men det kan aldrig bli för mycket bilder, jag fick ihop 340 stycken! Det skulle nog se lite tokigt ut om jag skulle lägga upp allihopa och den tiden har jag inte, jag ska ju träffa Alexandra snart. Men jag ska absolut lägga upp några stycken, därav mina favoriter.

Skriver ett lite mer detaljerat inlägg lite senare om lite roliga saker som inträffade, för nu ska jag tvätta lite och packa om innan jag åker ut till landet imorgon! Men här är lite bilder:

   

   
  
    

   

   

  

Tjingeling!

Inlägg på en halv minut

Hejgodmorgonhejhej!

jag hinner egentligen absolut inte skriva eftersom att vi ska hämta upp Felicia om 10 minuter och sedan kasta oss iväg till Mimi men jag tänkte att jag inte ska bara åka iväg utan att skriva, och så sa jag ju att jag skulle gjort det igår kväll. Men nu måste jag kila igen, jag har varken packat klart eller ätit. Förstår inte hur jag lyckas.

Ta hand om er, förvänta er massa bilder när jag är tillbaka!

pussenussss, L

RSS 2.0