serious sally...

titta vad som låg i ett paket till mig i robins bil i förrgår...









god jul i efterskott från mig till mig

hittade lite saker i täby centrum idag som jag tyckte jag var ganska värd...


Mössa från Åhlens 99 kr
Rosa sidenbh med matchande trosor från H&M. BH 50 kr och trosa 40 kr
Ansiktskräm från Nivea 60 kr
Lösnaglar från depend 80 kr
Plattång från GA.MA 550 kr


GO JUL

ojojoj vad hände liksom.. Var ett bra tag sen jag slängde in ett inlägg nu så jag börjar få lite känningar av att det börjar bli dags för ett. Så varsågoda! Nu måste jag väl vara lite traditionell och berätta hur min jul har varit. Men egentligen finns det inte så mycket att säga. Den var mysig, firade hemma med familjen och tog det lugnt heeela dagen igår. Fick bland annat ett underbart tomas sabo armband, en niglie, pengar, tofflor, en tröja, biokort, presentkort, strumpbyxor, ett mycket sexigt nattlinne av min älskade molly och lite grejjs för facet. Sedan fick jag världens underbaraste ring av världens underbaraste pojkvän. Jag är mycket nöjd. Sedan lovet började har jag bara jobbat och jobbat och j-o-b-b-a-t. Det blev ingen mjukstart på COOP direkt. Men det är kul, riktigt kul. Så jag har jobbat hela veckan, och ska göra det imorgon, sen behöver jag nog lite lov.

Ikväll sitter jag bara hemma och glor på TV och spelar lite spel med resten av min styrka. Imorgon där emot är jag och Robin bjudna till hans bror och hans flickvän på middag, blir riktigt trevligt tror jag.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan låta knäcken göra sitt. Hoppas att ni har haft en fin jul och att ni börjar tagga till nyåret reda nu, för det gör jag. Ni vet nog varför...

Ta hand om varandra, gosgos


färska mobiluppladdningar


Förrätt!


Varmrätt!


Present från Robins mamma, fem läppglans från Prada i smakerna körsbär, hallon, papaya, passionsfrukt och tuttifrutti!


Någon ful jävel och snygg tjej


Trött blomma


Snö (:


Och min snygga mamma!


monday

hej vänner. Jag har just avslutat mitt nationalismenarbete och jag har nog aldrig varit gladare. Nu har jag inte mycket mer att göra denna vecka förutom ett prov till som jag tänkte börja plugga på inom sinom tid. Var hemma från skolan idag, är inte helt hundra. Helgen var toppen, förutom mitt mördarpass på 9 timmar igår utan varken rast eller lunch. Uäh. Men annars var allt toppen, festn var grym och, hundmässan underbar (GLÖMDE TA BILDER) och Robins middag var utsökt god. Och mysig. Den har jag faktiskt bilder på!

Imorgon måste jag nog pallra mig till skolan, men vafan, det är bara fyra skoldagar kvar. Tre om man inte räknar med fredag eftersom att det bara är avslutning då. Cosy.

Nu tänkte jag göra lite nudlar, äta en bulle, ta en varm dusch och platta mitt hår. Ta hand om er!

GOS


då kör vi då

MORSNING!! Just nu sitter jag hemma hos molly och skriver lite, vi har fixat oss hela dagen känns det som. Nästan i alla fall. Min dag i skolan var sjukt skön, jag hade en lektion och sen slutade jag. Yes. Sedan var jag och Molly hemma hos mig och fixade naglar, plattat hår, lockat hår, tagit bort smink och fixat nytt. Snart är det dags att sätta lite fart på den här kvällen eller vad säger ni? Vi är i vilket fall sjukt taggade, shit vad vi ska dansa natten lång. Hoppas ni får det lika roligt som vi kommer att ha det. Men det kan bli svårt...

Då kör vi då


blanda nytta med nöje

Herregud. Det känns som om den här förbannade nationalismen inte har ett slut. Det blir liksom bara mer och mer utan att jag själv märker det. Eller jo det gör jag ju, annars hade jag ju inte sagt det. Men ni fattar. Är så himla glad att det snart är helg för jag har mycket att se fram emot då.

Imorgon ska jag och massa massa andra på avskedsfest i Täby, för Niklas och Marko som åker till Australien på måndag. De ska vara borta ett halvår, kan ni fatta! Hur som helst så ska de ha ett litet kalas (kan man nog kalla det) och jag och Matilda har taggat hela dagen idag. På lördag ska jag, mami, min lillesyster och Robin på hundmässa i Älvsjö, kul va? Det ska tydligen vara galet mycket dogs där så det ska bli riktigt riktigt roligt. Efter det ska jag och Robin hälsa på hans pappa ute i Brottby och efter det har Robin lovat att laga middag åt mig.

På söndag ska jag jobba och jag antar att det är ett ganska bra slut på en förhoppningsvis lyckad helg. Nu ska jag klicka mig tillbaka till mitt word-dokument som bara blir längre och längre, utan någon som helst bra mening.

SEX DAGAR KVAR TILL JULLOV! Ledsen för spåret där men jag är överlycklig. Så nu ska jag göra mig förtjänt av det. Jag hoppas att alla mår braaaaaaa och att ni längtar efter snö lika mycket som jag.

Gos gos 



bra måndag!

hello m8's! Nu är jag hemma en snabbis innan jag ska åka iväg till Robin, försöker få tag i Coop också och se när jag ska komma in till dem. Jag har nyss varit och fikat med Alexandra, det var himla mysigt. Miss that girl. Vi bestämde oss för att ses till nästa helg och innan det och catcha upp lite förlorad tid. MYS! Men som sagt, jag hinner inte säga mycket mer för mitt tåg går snart och jag har inte alls gjort allt jag ska. Hoppas att ni har haft en fin helg och att ni som går i skolan orkar hålla ut i nio skoldagar till för sedan är det julloooov! Juhuuuu!

Puss




m

In my place, in my place
Were lines that I couldn't change
I was lost
I was lost, I was lost
Crossed lines I shouldn't have crossed
I was lost

I was scared, I was scared
Tired and underprepared
But I wait for you

If you go, if you go
Leaving me here on my own
Well I wait for you



gosebollar!

hej min blogg och ni andra. Klart att det blir inflyttningsfest ikväll, jag har till och med satt ihop en outfit till er, det blev min nyinköpta klänning från i torsdags!
Enjoy!


Sidenklänning med skärning och stor rosett i ryggen. H&M 349 kr


lördagsfasoner

dudes. För tillfället känner jag mig jävligt risigt om jag ska vara helt ärligt men jag hoppas verkligen att det hinner gå över till kvällen. Ikväll har nämligen Malin The Man inflyttningsfest som man bara inte kan missa. Got to be there. Jag alltså. Vad gör ni?

Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket mer, så ni får väl ta hand om er.

Hej!

yees


Stickad tröja, H&M 99 kr


Aj luf u


Jag fick nyss lite besök. Men besöket var trött och somnade.

I bet


Jag och Robin igår
(kunde varit)


måste inte

hej! Gud vad skönt det är att vara hemma tidigt för en gång skull, att slippa åka hem när det är beckmörkt och känna att hela dagen är förbo bara för att man sat foten innanför dörren hemma. Vi har jobbat med nationalismen iprincip hela dagen så jag och Matilda blev lite mätta på det och åkte hem istället. Jag tänkte hoppa in i duschen snart och sedan plugga till mitt prov som handlar om ljudteknik, uhu, som är imorgon. Det här veckan är ganska proppad men efter fredag så har vi inte så hemskt mycket. Skönt. Och nu är det bara tre veckor kvar till jullov också! Det är bara att hålla ut.

Jag satt och funderade här om dagen på vad jag skulle vilja göra på nyår, men visst är det svårt? Man vill ju vara med så många nära som möjligt, men det blir ju liksom lite svårt... Tror på någon middag med massa skönt folk och sedan samlas någonstans där det finns många att skåla med på tolvslaget. Det vore typ perfekt. Sugen?

Nej, nu ska jag allt duscha, känner mig faktiskt lite frusen. Hoppas att det är braaaaaa med er och att ni klarat er undan swinis, för det har jag, trots att jag inte tagit sprutan, hoho!

Smell ya later gorgeous


RSS 2.0