hjärtahjärtahjärta

Glömde att få med det som jag loggade in för att skriva om.  (Nästan)
FERRNANDO TORRES ÄR MIN GUD!

Jag är nog inte ensam om att sukta efter den 28årige galet goodlookingstjärnan. Jag var helt paralyserad under hela matchen och snappade till först när de böt ut honom. Jag tror Cristiano får konkurrens bland mina top10 boys....


kom hem sisspissss

Hejsvejs!

Nu är jag äntligen hemma från landet igen. Har faktiskt redan hunnit uträtta lite ärenden med Felicia nu på morgonen också. Egentligen borde jag packa, men jag har ingen ork alls för det just nu. Nu när känner jag bara för att dega ihop på soffan och kolla på hela One tree Hill säsongen eller något. Men icke, nu vill mamma åka till IKEA. Visserligen tycker jag att det är jättekul där och man hittar alltid massa nödvändiga saker som känns rätt onödiga när man väl kommer hem, men iallafall! Idag är jag på jakt efter en ny byrå som jag egentligen skulle inhandlat när jag målade om mitt rum, men det blev inte av så det skulle kännas rätt skönt att ha det gjort...

På väg hem från Täby åkte jag och Felica förbi vår skola. Förlåt. Vår GAMLA skola. Men det är liksom våran skola, vi ska inte alls sluta där. Jag minns hur jag bara längtade efter att få sluta där och hur många stunder jag verkligen lidit mig igenom vissa dagar. Men nu när allt kommer omkring och det verkligen är dags så är det precis tvärtom. Om jag ska vara ärlig så känner jag mig riktigt nervös inför gymnasiumet. Jag ska ju trots allt börja helt själv och det är ju skitläskigt. Kan inte mer än hoppas på det bästa. Men innan dess ska jag ju ha ett riktigt skönt sommarlov som redan har börjat riktigt bra, förutom att vädret skulle kunna piffa upp sig lite.


Någonting som jag saknar riktigt mycket är min älskade storasyster. Hon har varit borta på gotland nu ett bra tag och som pricken över i:et (med galet mycket ironi) så kommer hon hem imorgon, då jag åker. Bra tajming syrran. Hon ska iväg till Magaluf sen och även åka till Gotland v.29. usch vad jag saknar att ha någon att prata med, precis när man behöver det. Jaja, tur att jag inte lever då brev tog en månad att skicka. Jag <3 Telefonen






Men nu tror jag att mammeli börjar röra sig där nere så jag ska nog också börja göra mig iordning. ta hand om er, skriver ikväll om jag hinner!

Pussenuss, L

jag saknar er grabbar, sluta larva er i Norrbotten nu


Roonie 'hjärta' Ronaldo?


Nu blir det landet igen!

Hallåhallå!

Hinner egentligen inte alls skriva, men jag kör en liten snabbis. Vi ska precis åka ut till landet, fast den här gången blir det bara familjen. Lite skönt faktiskt. Igår var en toppenkväll, vi åkte på fest i Täby och hade grymt roligt. Dock känner jag mig lite sliten idag men det är smällar man får ta.

snart är det gotland som gäller, jag längtar varje dag. Tyvär blev det lite ändrade planer så jag stannar lite kortare. Jag skulle egentligen stannat ett bra tag och hälsat på min syster som jobbar på gotland på en krog men hon kommer hem tidigare (vilket jag är väldigt glad över) så det finns inte så mycket att hälsa på då :) Menmen, jag lider inte.

Nu blir alla galna för att jag sitter i datorn när vi redan bör ha åkt så jag borde kanske glida ner och packa mig in i bilen med hunden min.

Ta hand om er allihopa, fortsätt njut av sommaren!
kram, L


Det måste kännas hard att vara fötter

Hejhejhallå!

Jag sitter och tycker synd om mina fötter som har burit runt på mig i stan hela dagen idag. Jag och Alexandra hade ju bestämt oss för att ha en shoppingdag, så shopping blev det. Dessvärre hittade jag inte allt för mycket som fick mig på fall, men jag hittade åtminstonde ett par riktigt snygga halvlånga shorts, faktiskt från Bikbok! Sedan även två små par söta örhängen i guld från Ur&penn.







Planer för kvällen... Inga alls! Känner att jag behöver en kväll hemma innan helgen, för då händer det en del. Imorgon blir det troligtvis partaj i Täby och på lördagen hörde jag lite partyplaner från Molly. We will see! Sen måste jag ladda upp lite inför Gotland också!

Justé ja, Alexandras papo kan troligtvis fixa biljetter till Coldplay som spelar någon gång i höst har jag för mig, Hur ballt vore inte det :) Men har inte riktigt koll på vilket datum så om någon känner träffad av att råka veta så får ni gärna hojta till!

Tur att jag har en pappa som påminner om fotbollen varje gång, annars hade jag väl inte sett en ända match i hela EM. Var det någon mer än jag som helt lätt tyckte att Turkiet var värda att vinna igår? Riktiga krigare genom hela matchen, sen har jag aldrig varit förtjust i Tyskland heller så... Men nu ska jag faktiskt glida ner i soffan och kolla på Ryssland-Spanien. Har knappt koll på hur något av lagen spelar, eller vilka som är bäst men det känns som att jag håller på Spaninen.. Magkänsla I guess.

Anyway, hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!
Tjingeling


shoppingideologi

Hallå där!

Jag känner att jag har kommit in i shoppingandan som brukar komma lite då och då. Så igår for jag iväg till Täby C för att kolla runt lite och som jag hade anat kunde jag inte hålla mig borta från att handla lite.

Det blev en virkad tröja från Zara, ett par sneakers från Stadium och en söt blus med blommor på från Gina Tricot!

   

   

Och imorgon är det shopping igen som gäller men denna gång med Mallan och Alexandra. Mysigt


Idag så ska jag vänta på att Molly ska komma hem från sin mamma och så får vi se sen vad vi hittar på. Tills dess ska jag bara det det lugnt och börja försöka bättra min bränna lite.

Snart är det äntligen dags att åka till Gotland, åh vad jag längtar. Jag och Felicia åker dit nästa tisdag och det ska bli så himla mysigt. Känner för att packa redan nu.

Nu ska jag nog ta en prommis med hunden min, skriver säkert senare

Tudeluuuu, L




10 i topp på S och 10 down på F

+

Sol
Skönt folk på landet
Solbränna
Söta bikinis
Solero glass
Stränder
Sena kvällar
Semester
Slimmade kroppar
Stina-Lee

-
Facebooktrassel
Falska bloggsidor
Fläckig fakebränna
Fanta exotic
Farsor utan koll
Fågelbajs
Frukt som kliar
Fördomar
Frödinge ostkaka
Falköping


Vi HAR slutat nian

Hallihallå!

Idag känns som en sån där skön dag, rätt slapp. Men inte sådär tråkig utan bara skön. Har precis käkat lunch med mameli och hennes väninna. Så nu några timmar framöver har jag inget planerat, inte förens senare ikväll då jag, Felicia och Alexandra ska kolla på bio. Jag hörde önskemål om sex and the city filmen, så varför inte?

Jag hittade lite överblivna bilder från skolavslutningen på min kamera. Det blev inte så värst många eftersom att pappa är så seg med att ta korten men några blev det iallafall. (Ni får ursäkta fläckarna på bilderna, jag vet inte vart de kommer ifrån) ^^

   


 

   


(Jag tror även att Tove som just nu befinner sig på Peace and Love har lite fler och bättre bilder)

När jag kollar på bilderna så känns allt rätt sorligt faktiskt, nu ska vi inte gå i ***********skolan längre. Så jag måste erkänna att jag kommer att sakna det, men även medge att det ska bli roligt att börja gymnasiet. buhu*


Nu tror jag att jag ska kolla in en film eller något, kanske ringa Alexandra och snacka lite skit eller bara vila lite. Slänger in ett inlägg om vad jag gillar mest just nu, vad man enligt mig bör dissa osv.


Stay tuned! / L


Fem dagar i skärgården = glädje

Hej god eftermiddag och allt vad det blir!

Jag har precis kommit hem från landet och det känns riktigt tråkigt faktiskt, jag som hade trott tvärt om. Visserligen kanske det blir lite skillnad när man åker med kompisar så.. Hur som helst, jag har haft fem toppendagar med Felicia och Alexandra, vi hade grymt kul! Vi myste i vår egen stuga som vi har på tomten så det var jätteskönt. Sen träffade vi folk, firade midsommar, badade, tränade (!) och åt massa god mat. Igår var nog den roligaste kvällen då vi träffade lite folk från förra sommaren som jag inte hade sett på ett tag. Dock hade jag väldigt ont i fötterna när jag vid tretiden slängde mig i sängen men jag antar att jag får skylla mig själv om jag ska härda mig i klackar...

Som jag lovade tog vi massa härliga bilder, kameran var med överallt! Tyvär var det bara Alexandra som hade lyckats få med sig sin, min var out of batteries och Felicia hade helt enkelt glömt sin. Men det tog ingen skada det, kolla, vi fixade riktigt fina bilder!

  

  

   

 

Har inte hunnit kirra iordning riktigt alla, så det kommer flera, var så säkra!
Jag hoppas att vi åker ut någon gång i veckan igen med hopp om lite bättre väder och mera skavsårsplåster *hi*

Nu i veckan har jag inte bokat in så mycket förutom lite besök i Täby och eventuellt Väsby, så jag tar det som det kommer. Jag är riktigt trött efter vår lilla vistelse måste jag säga, så jag ska nog sova ut mig lite också. Men redan nu så ska jag spana in ansiktsboken innan jag kanske går ut en prommis eller hoppar bums i säng, vi får se!

Ta hand om er hjärtisar, L



I'm out of here

Shulululuu, nu drar jag! Trevlig midsommar på er ännu en gång <3


FAVORITBLOGGARE






Här har ni min favoritbloggare! Besök henne på stinalee.blogg.se och kolla in hennes sköna videoinlägg eller checka hennes modellbilder, tjejen är grymt duktig! Veckans eloge, verkligen, om inte månadens!


nu bär det av igen

Hejsvejs!

Tänkte kasta in ett inlägg innan jag far iväg. Jag sitter och väntar på att Alexandra och hennes madre ska hämta upp mig så att vi kan åka och handla i Åkersberga och sedan ta oss vidare ut till landet. Det ska bli riktigt mysigt faktiskt och alla tre (Felicia ska ju såklart med) har laddat med kamerorna så det kommer bli massa pics att lägga upp när jag kommer hem igen.

Jag har verkligen lagt ner hela min garderob trots att vi bara ska stanna tills på söndag! Men jag är alltid så himla rädd för att glömma någonting (vilket jag säkert har gjort redan) och det är ju aldrig roligt. Just nu vet jag inte hur midsommar kommer att se ut, eller jo först blir det väl det vanliga firandet med massa grannar och sen sill och köttbullar så det står härliga till, men mot kvällen har vi inget planerat ännu. Känns som att vi behöver ha lite alternativ snart...

Nu ska jag käka lite lunch med lillesystern min och sedan ska jag kolla min packning för sjunde gången. Hoppas att alla får en rolig midsommar och att vädret tillåter en mysig och sen sommarkväll!

Cya fellas, X X X

Var rädda om er grabbar, jag kommer sakna er


rubrik

Sista chansen, låt det bära eller brista?
Sista försöket, behålla eller mista?
Sista gången, låt det hålla eller braka?
Sista tvekandet, lämna eller ta tillbaka?
Sista räddslan, stå kvar eller gå?
Sista beslutet, lämna föralltid eller förstå?

My little eye är barnförbjuden

Godmorgon allesammans! Känner mig alldeles utmattad från helgen, känner att jag har sovit för lite. Jag spelade ju ekencup så det har blivit tidiga mornar och sena kvällar varje dag nu från fredag tills igår. För övrigt så gick cupen sådär, men det var roligt att spela iallafall. Nu ska jag faktiskt även printa ut vårat sommar träningsschema och se hur det ser ut i år. Av någon konstig andledning så känns det som att det kommer att sluta som de andra åren, väldigt få kryss i papprerna...

Imorgon ska jag, Felicia och Alexandra åka ut till landet och rusta upp huset som vi ska bo i ett par dagar framöver. Resten av familia kommer på torsdag så det är rätt skönt att ha någon dag för oss själva. Detta innebär även att jag inte kommer att ha tillgång till dator på ett tag, så det blir ett blogguppehåll till kan man säga. Sad but true.

Idag hade jag bara tänkt ta det lugnt hemma, kom hem från Alexandra för ett tag sen. Vi satt och kollade på film största delen av kvällen igår och jag rekomenderar er inte att se "My little eye". Jag vet, det låter som fortsättningen på "My little pony" men det är faktiskt en skräckfilm, tro det eller ej. Eller skräckfilm och skräckfilm, enligt mig så var det inte sådär jätte gåshudsaktig. Den handlar i vilket fall som helst som fem ungdomar som får en miljon dollar om de lyckas överleva sex månader i ett ödehus tillsammans, helt uteslutna från ett normalt liv. Jag gillade inte alls filmen men det kanske kan bero på att den började hacka mitt i upplösningen och när man faktiskt började fatta vad det handlade om.

Senare ikväll ska jag nog träffa mr X, om ni har tur så får ni snart reda på vem det är... Men nu ska jag bara kika in på ansiktsboken och sedan kanske slumra ett tag till.

Ha en trevlig midsommar allihopa, ta det lugnt!
Kram

bal 2008


 
Ojdå sötnosar


Mina

       
Söta Moa
   
Molly&Terese precis likadana men ändå snyggast på hela skiten


Nolsis

  
Tack för frisyren sispis


Regrets

Har du någonsin vaknat upp en morgon från en underbar dröm och bara önskat att du kunde somna om och drömma vidare? Eller haft influensan och du lovade dig själv att du skulle uppskatta vardagen mer om du bara blev frisk? Du vill att allt ska gå tillbaka till något som man kommer på att man saknar när man inte har det. Hur vore det om vi kom på att vi borde uppskatta det vi har mer så att vi inte har allt för mycket att ångra efteråt? Det låter ju så lätt..

Nols 080614

Again

Hejhejhallåååå

Har inte blivit mycket skrivande på senaste dagarna har jag märkt, men det har varit rätt fullt upp. Det gick utmärkt att jobba, bättre än jag hade trott faktiskt. Och det var kul, riktigt kul!
Både igår och idag har jag spelat ekencup, det är galet roligt. Det har väl gått sådär men jag tycker att våra tjejer har kämpat på rätt bra om jag får säga så.  Får se hur det blir imorgon då det är slutspel, jag för övrigt känner mig rätt trött...

Skolavslutning i fredags också, men det känns verkligen inte som att vi faktiskt inte ska gå tillsammans längre. Det är först nu som jag börjar fatta lite... Lite sorligt är det.

Just det, jag noterade även att någon rolig en hade kastat in lite kommentarer här om dagen och jag tror jag vet rätt mycket vad det handlar om. Ville bara passa på att säga att den anonyma kan prata med mig själv gärna om det är något problem. Och inte visste jag att jag hade blivit hora?


Ikväll är det mrs q's place som gäller så jag borde börja fixa mig iordning om jag ska hinna.
Fast först ska jag såklart kolla på Sverigematchen, är riktigt laddad faktiskt! Det blir visserligen hemma och inte i Kungsan eller något annat mysigt place som hade varit fun att dra till, men tiden räcker tyvär inte till!

Hoppas ni alla får en toppen helg och sommarlov dessutom! Kraaam

stress mot norrköping

Shabaloba folks!

Är lite stressad just nu, jag glömmer alltid något när jag packar. Jag fick just reda på att jag får jobba i Norrköping idag tills imorgon om jag vill, och det tackar man väl aldrig nej till. Så nu ska väskan fram i full fart och proppas med kläder, trots att jag bara ska vara borta en dag. Har inte ätit något på länge så jag känner att jag håller på och säckar ihop men jag får hålla ut ett litet tag till, keep on working!

Föresten så har jag upptäckt en ny kanal på radio, eller det kanske jag som är lite EB och fick reda på det nu, men det är faktiskt skitbra, bara massa partymusik. För er som inte hört den så finns den på 107,5 om jag inte minns fel.

Så nu har jag iallafall meddelat att jag ska åka så att jag inte bara drar i väg utan vidare. Men nu är det dags att springa till tåget, jag måste hinna möta upp pappa och äta innan jag åker.

Ha det så jättejättebra allihopa så får vi se om jag kanske hinner med ett inlägg ikväll eller något. Det här är sånna tillfällen då man önskade att man var värsta buisnesswoman med en fräck data som man kunde ha med sig över allt..
Dreaming on*

Pussnuss

bilder säger visst massor

Satt och kollade igenom massa bilder på min dator och blev allt ifrån chockad till glad, sen ledsen och efter det jätteglad!
Jag bara älskar gamla bilder, jag skulle kunna ha en kväll då man bara kollade på massa bilder för massa år sedan. Underbart!

Några godingar från konfan!

 
 


(bilderna ligger i det här formatet bara för att det är lite ryck på datan nu som gör att det inte går att lägga i miniatyrer)

Lite andra random bilder från 2007 och bakåt


Svettig kärlek


Bästaste Alex


Hemlisar från nyår


Nolsanbus


sommarmode

Ta en titt på vad som är inne för sommaren 08!

1. Klänningen

Klänningen i år spelar stor roll. De syns överallt på catwalkarna men formerna varierar dock. De är från långklänningar till korta, till oversize och tajta fodral. Jag tror ingen har missat att blommigt är the thing i år och allra minst på klänningar, så kör hårt på det. själv föredrar jag en kortare variant med småblommor :)







2. Shortsen

Är ett måste i sommar, helst slitna jeansshorts. De är med i kollektionen men inte i lika stor utsträckning som klänningarna




3. Väskorna

ska vara så kallade doktorväskor (kort handtag) men kuvertväskor hänger fortfarande med.



4. Naglarna

Bör gå i pastellfärger men även i grått

5. Bikinin

Bytes gärna ut till baddräkt med detaljer eller med olika skurningar. Bikini går givetvis jättebra det med!



Har du ingen lust att bära något av detta så kör man sitt eget race men om man vill hänga med på en kant så är det bara att köra i blommigt eller randigt, allt i färg går hem!

KLARA FÄRDIGA SHOPPA !

ljusa kvällar

Holish!

Jag bara njuter av kvällarna nu för tiden, det är ljust jättelänge och det är så himla härligt. Jag fick faktiskt lite färg idag också efter att jag hade solat men jag tror jag ska ligga lite imorgon med



         
Men nu hinner jag inte skriva mer, jag måste hinna ringa Felicia innan jag ska på prommis med syrran

Stay tuned!


Minnesluckor

Hej hej hallå!

Nu har det blivit sådär igen att jag glömmer bort att jag faktiskt har en blogg att mata, men det händer så mycket just nu att rätt många saker raderas ur mitt minne för tillfället, där av min blogg! Men ingen skada skedd, nu är jag back on track igen!

Just nu njuter jag bara största dels av mitt liv. Jag håller på och planerar sommaren för fullt och just nu ser jag nog mest fram emot att åka till Gotland med Felicia, det blir under vecka 27, iallfall som det ser ut nu. Sen ska jag faktiskt åka till gotland igen, men då med min familia för att hälsa på min syster som kommer jobba på en krog där i sommar.

Idag hade vi egentligen sån här handledardag med klassen men jag kände mig inte helt kry så jag blev kvar hemma. Så nu laddar jag med solkräm och böcker för att gå ut och lägga mig på terassen ett tag men jag tänkte passa på att slänga in ett inlägg innan.

I morse när jag steg upp och slog på radion så var blondinbellas röst det första jag hörde och så tänkte jag att jag kanske missat att hon blivit radiopratare också, bland allt annat som hon är. Fast så efter var jag inte. Hon gästade i p3 och satt och svarade på frågor om hennes blogg, hennes pengar och diverse. Efter att jag hade lyssnat ett tag så märkte jag att hon pratade rätt mycket emot sig själv. Alla vet att hon festar på klubbar med 18års gränser, att hon är en jäkel på att shoppa och att hon tycker att det är sött att kissie "snappar upp" det hon skrivit och publicerar på sin blogg dagen efter.  Senaste gången jag var inne på Kissies blogg så stod där att kissie själv tyckte att blondinbellas blogg var lik hennes och att den inte alls var speciellt intresant eller rolig. Blondinbella säger även att hon själv som person är rätt tråkig och förmodligen inte kommer att festa så mycket när hon fyller 18 pga tidsbrist och undvikning av skandaler.. Well well! Samtidigt ryktas det om att Kissie och Blondinbella gärna fikar tillsammans. Jag som trodde Kissie gillade att ägna sig åt att slänga skumpaflaskor i marken eller leka utvecklingsstörd? Hmm... (funderar vidare)

"Kissie som inte är emot utvecklingsstörda ÖVERHUVUDTAGET!" imiterar.. hmm.. überblonda cpstörda i kortkjol?
http://www.dailymotion.com/video/x5pfwf_dscf2533_shortfilms

Kissie och sin kompis slänger flaskor i marken under kategorin " Såhär väcker man sina grannar! MOHAHAHA"
http://www.dailymotion.com/video/x5ownr_dscf2534_shortfilms

Bu eller bä? Jag orkar inte ens uttala mig, men jag tror jag talar för dem flesta...

Men nu ska vi inte sitta här och tycka synd om henne inte, hon hittar säkert ett annat sätt att väcka sina grannar på!

Nu ser jag att det har dykt upp massa sol på baksidan och jag känner mig helredo för att langa en härlig bränna till skolavslutningen då jag kommer vara iförd min nya vita klänning, ni vet?
 
Ha det så toppen allihopa!
Kram

oviktigt

Vid tillfället

Är jag lite seg
Vill jag få skolan överstökad
Måste jag plugga till hemkunskapsprov
Hoppas jag att jag inte hinner skita ner min klänning innan balen


what about us

Du letade kärlek i någon och jag gjorde detsamma, det var nog därför vi drogs så fint till varandra. Nu efter tänker jag att vi kanske borde blundat, aldrig hittat varandrat och bara fått undrat. Undrat om kärleken vi en dag skulle få, för omedvetna var då båda vi två. Oskyldiga som barn fann vi varann, nästan som i en saga, för bra för att vara sann. Men med tiden försämrades ditt grepp om min hand, till slut släppte det helt och vår tid var slut som ett timglas sista sand. Jag stod åter igen med världen framför mig, men denna gången svag och nu utan dig. Så jag försökte att leva ett liv utan oss, finna lyckan igen och kämpa mig loss. Men jag insåg snabbt att lyckan var du, och du är lika försvunnen då som nu

Nols - 080514

tonårstankar

Sometimes reality has a way of sneaking up and biting us in the ass. And when the dam bursts, all you can do is swim. The world of pretend is a cage, not a cocoon. We can only lie to ourselves for so long. We are tired, we are scared, denying it doesn't change the truth. Sooner or later we have to put aside our denial and face the world. Head on, guns blazing. De Nile. It's not just a river in Egypt, it's a freakin' ocean. So how do you keep from drowning in it?

snabbis

goday fellas!

Sitter och funderar över vad jag vill göra imorgon. Antingen så ska jag på studentmottagning och åka flak eller så ska jag kolla på fotbollsmatcherna i skolan. Ja jag vet, fotbollsmatcherna låter heltrist men jag har sett fram emot dem som fan eftersom att vi spelar mot andra skolor. Kan absolut inte bestämma mig så jag får fundera över saken tills ikväll...

Föresten så ringde Mr Y idag och bekräftade mitt sommarjobb så jag kommer spendera en hel del tid i norrköping denna sommar, blir säkert mysigt.


Men nu så hinner jag inte skriva mer för tillfället, ska göra lite annat mysigt som ni kanske får veta sedan, jag är lite hemlighetsfull nu i början.

Ut i solen med er allihopa, sitt inte inne och läs det här för jag känner att det bev alldeles för tråkigt!


Puss / N

us


God damn fun we had, even though our times could be sad. Everyday was like a lifetime in heaven, we were the bitches of twothousandseven





Nols
080527

Täbytvådagar = pina

Hallå gott folk!

Kom precis hem från Täby C och sitter för övrigt och vilar mina stackars fötter. Kan knappt fatta själv att jag orkade åka dit idag också men är det bal så är det. Jag var ju tvungen att köpa ett par nya skor så jag hade inget val helt enkelt. Sedan passade jag även på att köpa en sån här geléBH ni vet, sån där som man fäster rakt upp och ner på tuttarna, utan band och så. Ska tydligen fungera jättebra och eftersom att jag har en klänning med helt öppen rygg så tycktre jag att det vore en bra idé att pröva en. Inte så fasligt dyr heller, den gick väl på ca 300 kr.

Nu ska jag ta en lång dusch och sedan platta håret. Sen tror jag faktiskt inte att jag hinner så mycket mer, jag känner att jag behöver sova inatt. Det är så varmt i mitt rum om nätterna så jag vaknar flera gånger och får för mig att jag är jättepigg och bör gå upp. Jobbigt

Men nu måste jag hoppa in i duschen, får se om jag hinner lägga in lite bilder på skorna men Bhn får ni nog föreställa er :)

Tjingeliing!

sovsött

Vid tillfället så

tänker jag på: Mr x.
vill jag: Vara med Mr x.
orkar jag inte: resa mig upp
känner jag för: att bada bubbelpool
saknar jag: min hund som är där nere
måste jag: gå och duscha

tudeluu


inget viktigt

korsning!

Känner att jag har skrivit ovanligt mycket idag, men det är lite saksamma. Ska snart smita in i duschen och sedan fixa mina naglar eller pyssla med något annat. Åt föresten jäääääättegod mat idag som syster lagade och så hade hon till och med bakat, så det var supääär.

Kom just på att jag ska på massa studentmottagningar i veckan, jag har räknat ut till hela fyra stycken. Sen om jag får på alla också, det är en annan femma.

Hade egentligen inte så mycket mer att säga nu mer än att jag hoppas att ni alla har haft en bra helg och att ni orkar hålla ut de sista veckorna i skolan, om ni lyckostar inte redan har slutat!

Tjingeliing!


Nu ni!

Nu har jag ÄNTLIGEN hittat kameran, det var pappa som lurade på den.

Så här kommer lite bilder från Linköping och även på min söta avslutningsklänning som jag inhandlade idag!



     

Det blev inte sådär jättemånga bilder men kan hända att jag lägger in lite fler allt eftersom

  

Vit klänning med rynk och smalt sidenband, Gina tricot 199 kr

Täbyturen med Felicia och Alexandra var mysig. Alexandra har börjat dricka kaffe



Give me sexy

image71

Victorias Secret har galet hett badmode i år, spana in dessa ur gorgeous pics och hitta din favorit
Here are mines!

image73  image74

image75  image76 

image77  image78

image79  image80

Ännu fler hittar du på
http://www.victoriassecret.com/



Soliga söndag

Godmorgon!

Jag har precis gått upp ur bedden, gud vad bra jag sov inatt, det är tyvär rätt ovanligt nu för tiden. Hade tänkt åka en sväng till Täby C med Alexandra och Felicia och kolla på avslutningsklänning. Känns kanske lite B att gå inomhus en sån här dag, but there'll be more of them!

Det är faktiskt rätt ovanligt att jag skriver precis när jag har gått upp men jag har ändå så gott om tid på mig nu så jag ska bara ta det lugnt och varken mamma, pappa eller systrar är hemma. Hunden är till och med också borta så ni kanske kan tänka er att det är rätt skönt.

Snart snart snart är skolan slut, vi hade vår sista mattelektion i fredags så nu är det out! Den här veckan har vi bara massa fotbollsmatcher mot andra skolor och mot lärare. Sedan är ju också balen på torsdag, looking forward. Fast jag fick en sån där sorlig känsla någon gång här i veckan att jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket, vår klass liksom. Nu ska vi splittras. Usch, vill inte tänka på det...

Så nu tror jag att jag ska gå och göra mig en riktigt god frulle. Jag hoppas att alla får en trevlig dag, det ska jag försöka med, trots att jag brukar ogilla söndagar, hihi..

Ciaaaaao

(KAMERA FORTFARANDE PÅ VIFT!!!)

RSS 2.0