liten syster

*Helvetes skit, vantjävel, söäckel, blött* "JA HALLÅ?!"
"Ja hej"
"Vad är det?"
"Vad gör du?"
"Jag har snö exakt överallt och jag fryser, vi är på väg hem till Marie"  SLUTA KNUFFAS FELICIA!!!!
"Jaha okejj"
"MEN VAD VILLE DU DÅ?!"
"Jo jag undrar om jag får ta en chokladboll"


får man be om lite sommar såhär i November


De här får snön att smälta

Har du lust att drunkna lite i sjukt sexiga underkläder och snygga sovplagg?
Eller varför inte spana in badmodet för 2009?

Here you go goregous
http://www.victoriassecret.com/

Vill ni se mina favvisar? xXx
















Där killar, där har ni lite julklappstips! PUSS

Suri Cruise

poppis i pressen Suri Cruise har förekommit i 1 300 nyhetsar  


Ansedda amerikanska magasinet Forbes är känt för sina listor och har nu slagit fast att Suri Cruise, 2, är 2008 års mest inflytelserika person yngre än 5 år.

Det förklaras delvis med att flickans föräldrar heter Tom Cruise och Katie Holmes.

Måste vara roligt att kika tillbaka på när man är sådär 15-16 år?


noterat

"Kan inte vi få doppa våra händer i flytande svavelsyra idag?"


Småprat

" Anonym* står utanför mitt hus i sexiga målarbyxor, OCH HAN SA HEJ TILL MIG!"
"Hehe, skönt för dig"
"Det kan jag med glädje säga"
"Käften bara"
"Jag kan ha dig i min käft. Kan du bara säga vad du gör? Och låt inte otrevlig. För om du gör det går jag ut och frågar anonym* om du kan få honom nu."
"MEN VAD VILL DU?"
"Glöm att jag tänker höra av mig. Seriöst"
"Men älskling jag är en gnutta upptagen, vi pratar sen"
"Det går bra, vi hämtar dig sen"

Linnea, says:

KAN DU BARA SÄGA VAD DU SKA GÖRA SÅ JAG FÅR SVAR PÅ NÅGONTING I MITT LIV ÅTMINSTONDE?

Linnea, says:

Vad vill du med mitt liv?

felicia says:

göra dig lycklig

Linnea, SERIÖST says:

:)
felicia says:

(L)
Linnea, SERIÖST says:

nej men inga skämt nu

Linnea, SERIÖST says:

vad gör du?


 


Rödhårig? Ingen fara

Make up-tips för rödhåriga!
 
Kan du sälla dig till Lindsay Lohans och Julianne Moores vackra skara? Att vara naturligt rödhårig är en ynnest, men ibland är det svårt med färgval på smink och kläder. Här är några tips:


Är du naturligt rödhårig bör du hålla dig till en neutral och beige foundation. Eftersom du har naturliga röda pigment även i huden, riskerar du annars att få en röd hudton av foundations med mycket rosa i.

Dra nytta av det naturliga utropstecknet som en illröd kalufs innebär. Dagtid är det kanske inte alltid läge att följa upp hårfärgen med make up av samma kaliber, håll dig till champagnefärgade och naturligt bruna skuggor.

Är du ljust rödhårigt (de som på engelska så vackert kallas strawberry blondes) kan du med fördel använda ljusbruna skuggor, eyeliners och mascara. De med mörkare rött hår kan med all rätt ta mörkare varianter till ögonen och till och med ta rödbruna produkter, för att framhäva hud- och hårton ytterligare.


Till kvällen är grönt i alla nyanser ett säkert kort för alla redheds. Är det riktig fest kan accenter i guld passa utmärkt. Naturligt beiga läppar drar blicken till dina ögon och hårfäg. 

Vill du bli festens medelpunkt, kan du köra på knalliga kornblå skuggor och knallröda läppar toppade med bra glans, a la Jessica Rabbit. 

Lycka till!


80's outfit. Hit eller miss?


10 roliga grejer en regning dag

1. Ring en gammal kompis och prata i timmar om allt mellan himmel och jord

2. Hyr en gammal barnfilm, typ lejonkungen  (eller vilken film som helst), köp massa godis och unna dig en mysig filmkväll med någon nära eller varför inte bara med vovven? 

3. Pyssla i rummet. Gå igenom gamla lådor och vykort, du hittar garanterat något roligt som du förmodligen glömt bort!

4. Baka! Gör någon glad och bjud på en smaskig kladdkaka, eller gör goda bullar åt dig och en kompis. Glöm inte saften! 

5. Se till och få lite gjort. Städa i lugn och ro eller gör klart det där gamla arbetet som ligger och gnager på samvetet

6. Bio! Åk iväg till närmsta biograf och se en film med någon, kanske mamma eller pappa. Sen kan ni ju alltid äta någonstans innan eller efter.

7. Ägna tid åt pojk/flickvännen. Skäm bort din respektive och visa hur mycket du tycker om denne med ett mysigt bad, massage eller kanske bjuda på en romantisk middag för två?

8. Spela spel! Är mycket roligare än man tro. Ta fram gamla sällskapsspel och dra ihop ett gäng så ska ni se att man faktiskt har riktigt roligt, trots att det låter rätt laim att titta inne med kompisarna och spela Monopol.

9. Shoppa! (Min personligafavorit). Vad kan få dig på bättre humör än att piffa upp din garderob i höstmörkret? Bestäm med en kompis att dra iväg tidigt en förmiddag så har ni en heldag med lunch inbokat och shopping tills ni svimmar. Tips! Åk inte iväg för många, kan bli jobbigt när alla vill göra olika saker och du har många viljor att ha hänsyn till!

10. Bada! Dra med kompisarna och åk iväg till något roligt äventyrsbad. Det är mycket roligare än man minns, speciellt när man får skämma bort sig i bastun och känna sig riktigt fräsch efteråt.


Enjoy!!

Du är aldrig ensam

Ibland känns livet bara dött och jobbigt. Då är det inte alltid så lätt hitta någon vettig att prata med som man känner förstår sig på en och verkligen lyssnar. Viktigast är också att du kan lita på den du pratar med, dina känslor är personliga och de vill man inte gärna prata med vem som helst om. Så trots att det känns som om det inte finns någon i hela världen som förstår dig så gör det alltid det, och som dessutom är villig att hjälpa.



Våga ta tag i saker och kontakta någon som bryr sig

www.rodasidorna.se
www.BRIS.se
www.friends.se

Det finns alltid någon!


No shit





as I said

Som ni märker så blir det rätt korta och kanske väldigt ointresanta saker när jag skriver, men jag orkar inte lägga ner tid på att berätta om allt jag gör hela dagarna, tror faktiskt inte det är så jätteroligt att läsa heller. Men det blir inlägg lite då och då, så jag ska försöka att piffa till dem med lite bilder och söta saker så det blir lite mer ruligt att läsa!

Kram på er!

notis

Jag kan inte säga nej - Veronica Maggio

I'm leaving you for the last time baby, but don't think you didn't hurt me.


Modebranschen ljuger, du duger!

Nu är jag så trött på alla som bara klagar över hur de ser ut och att de är feta när man inte ser ett enda gram kroppsfett på hela kroppen. Sluta upp med att inte vara nöjda med er själva brudar, det får er inte att må bättre! Ingen är den andra lik, men hur roligt vore det om alla var likadana? Tänk dig själv som något speciellt och börja ta tag i att våga jobba upp ett självförtroende. Svanka ryggen och ut med tuttarna när du går så ser du mer självsäker ut än när du går kutryggad och känner att alla kollar på dig av någon konstig andledning istället för någon bra.

Du är bra på ditt sätt, och det kan ingen någonsin ta ifrån dig. Våga vara!


Today I'm wearing this!

 
The rolings stones t-shirt (ej egen) Carlings 399 kr
Jeans, GinaTricot 499 kr


Mysiga och väldigt varma höststövlar, Skopunkten 499 kr

So it's settle

Så var jag hemma och allt är precis lika grått och trist som när jag åkte. Plus ännu värre. Känner att jag inte vet vart jag ska börja med nånting, allt går åt helvete innan jag ens testat. Men jag antar att det här också är en del i livet som man får gå igenom, men fasen vad jobbigt det är. Och inte känns det som att jag får ut någonting av det heller. Nu vill jag bara att tiden ska gå så att allt blir lättare, för det är väl så. Med tiden läker alla sår?

När allt är som värst tackar jag gud för att ni finns




RSS 2.0