Cecilia synd


J
ag har egentligen ingen större lust att skriva, men jag gör det i alla fall, för just nu har jag verkligen inget annat för mig. Idag har jag vaknat upp bredvid Molly för omväxlingens skull men jag lät henne ligga kvar när jag klev upp och åkte in till stan (det var ett jäkla trassel ska ni veta, ersättningsbussarna gör mig tokig) för att möta Robin som bjöd mig på lucnh och fika, fin som han är! Efter vårat mysiga lilla möte så bestämde jag mig för att åka till Täby C en sväng, där jag mötte upp mina stora syster (jag vet, det heter storesyster). Jag avslutade runturen med att köpa ett par skor som ni någon gång, kanske, om ni har tur, får se bilder på. Usch vad lat jag känner att jag har blivit, jag orkar inte ens lägga upp bilder längre. Hur som haver, vi bakade när vi kom hem, det blev bullar. Imorgon åker resten av vår pakt till landet, dvs jag, Robin, Liv, Johan och mamma, för att sluta upp med resten av gänget, alltså pappa, Alice och Raiza, som redan är på plats. Det blir midsommarfirande på fredag, med bra väder som jag har beställt, men framförallt med traktoråkande, påklädning (?) av stången, midsommarlunch, fikande, dansande runt stången, grillning på kvällen, fulla vuxna (och ungdomar) femkamper och självklart massa glada människor! Kan det bli mer tradionellt? Kalla oss Svensson Svensson, men jag gillar faktiskt hela proceduren, även om det vissa år bara regnar och allt pissar på sig.

Nu tror jag att jag ska sova, för jag har massa saker att göra imorgon innan vi åker, som att till exempel stryka byxor, välja klänning, packa, kolla läget om fredagskvällen, dubbelkolla packningen och hinna göra allting som står med på min stiliga lista som jag nyligen gjorde. Nu blev jag sugen på bulle också. Lika bra att jag slutar, haha det här börjar låta som en dagbok. "Dear diary, now it's time for some bullar and then go to sleep, please let it be good weather on friday. Godnight, sleep tight. P.S I bought some new shoes today, D.S" nej men allvarligt, skärpning.
GODNATT med absolut stora bokstäver och fet text, sov gott.




m8


In one single moment your whole life can turn 'round
I stand there for a minute starin' straight into the ground
Lookin' to the left slightly, then lookin' back down
World feels like it's caved in - proper sorry frown
Please let me show you where we could only just be, for us
I can change and I can grow or we could adjust
The wicked thing about us is we always have trust
We can even have an open relationship, if you must
I look at him he stares almost straight back at me
But his eyes glaze over like he's lookin' straight through me
Then his eyes must have closed for what seems an eternity
When they open up he's lookin' down at her feet


je t'aime




jag är inte den som är den, jag är den andra

Ha, jag är inte sämre än någon, för nu skriver jag igen! Jag förstår inte att jag aldrig tröttnar på att berömma mig själv för varje litet inlägg som jag skriver. Innan jag glömmer bort att skriva det så säger jag det med detsamma, jag är helt klar i skolan!!! Puh, kändes skönt att få det skrivit så att jag verkligen förstår att det stämmer. Jag har gått ett helt år i ettan, och det känns som en månad sen jag började. Det är så galet hur fort det har gått. Jag har mött nya människor, tappat kontakter med gamla, upptäckt nya umgängeskretsar och framför allt hittat min stora kärlek, upptäckt hur mycket folk kan förändras på ett år och så har jag själv utvecklats... Förändrats kanske låter bättre? Haha, nu låter det som att jag har utvecklats som i "mina bröst har växt mer" men det är inte så jag menar. Eller det kanske de har? Nej nu ska jag sluta tramsa och säga vad jag gjorde förra veckan för skoj, för skoj, det var det verkligen!

Jag gav upp min förra skolvecka redan på onsdagen i och med att jag skulle på min systers utspring i Åkersberga. Då tyckte jag att jag lika gärna kunde strunta i torsdagen och fredagen också, fråga inte varför, but I did. På torsdagen tog mitt lilla hjärta studenten och trots att det ösregnade från att han och hans klass sprang ut, tills det att vi staplade in hemma hos honom dränkta i öl för att ta en dusch, så var han väldigt glad ändå! Sånt beundras! Mottagningen var jättetrevlig men trots det så kunde vi inte låta bli att somna runt elva då de sista gästerna lämnat tillställningen. Så vi sov ut ordentligt på fredagen innan det var dags för mottagnings-race, och håll i er nu, vi hann med hela sex stycken! Det är ganska bra jobbat för att ha varit på den första runt fem. Vi åkte först till Atle, sedan till Douglas i Vallentuna. Efter det så var det Victorias tur och tätt inpå det så åkte vi förbi Simon. Lite senare mot kvällen firade vi Marcus och till slut någon Patrik, jag hade då tappat orken och mitt vanliga tillstånd för att minnas vem det var.. Robin kompis i alla fall! Hehe...

Så på lördagen var vi måttligt utslagna och ja, jag kanske inte behöver sitta och skriva om varje dag i detalj men vi åkte i alla fall en sväng till Täby där vi åt lunch, shoppade och avslutade med en fika!

Det var en perfekt vecka, men dock väldigt sorglig med tanke på att de där underbara människorna faktiskt aldrig kommer tillbaka till skolan mer. Ack ack...

Men som sagt, jag är helt färdig i skolan och har inte gjort någonting sedan den här veckan började. Imorgon är vi lediga och idag var vi också så gott som lediga. Rätt skönt, bara det att jag verkligen förstår nu hur mycket tid jag la på plugget förut, för nu har jag plötsligt all tid i världen till att göra vad jag vill, jag har till och med haft lite svårt att fylla ut den.

Nu efter en någolunda bra redovisning om läget för tillfället så ska jag sätta mig, eller ja, det gör jag ju redan, men leka lite på photoshop, för gissa vad? Jag har all tid i världen!
Sen ska jag lägga mig framför tv:n och sakna Robin som är i Norge och kommer hem på lördag. Längtan.


Nej mina vänner, det är sluskrivet för idag, tror jag, man vet aldrig vad som händer framåt kvällskvisten. Puss så länge i alla fall!


JUSTÉ, GRATTIS TILL ALEXANDRA OCH MARCUS SOM HAR EN FÖRSTA HÄRLIG MÅNAD IDAG, EXTRA STOR PUSS PÅ ER!




du gör mig fullständigt galen och jag älskar dig så det gör ont





is this it?





RSS 2.0