Molly


I'm sorry for the times I wasn't there, sorry for the times I couldn't share. I'm also sorry for the fact I didn't see, even though I praid for you and me. Now I'm gonna make it up to you, and show to death that my love for you is true

Nols 

luktar bra luktar bäst



 


Escada into the blue & Escada Rocking rio är de mest avgudade parfymerna hitills. (Rocking rio säljs dock inte i Svergie längre)

Månadens hyllning

Går till Izabella Scorupco, helt fantastisk skådespelare, sångerska och modell. Såg nyss filmen Snöstorm som hon hade huvudrollen i och gud vad kvinnan spelar bra. Sedan har hon ju även medverkat i James Bond filmer osv så den här tjejen har ju talang! Hoppas alla får chansen att se någon rulle med henne, det är värt det, tro mig! Googla gärna även på henne, så får ni se att det går att vara skitsnygg, trots 38 framgångsrika år... Så vänner, jag ger er ett smakprov!



A hallelulja moment



image70


Drew Barrymore


"När jag lägger mig ned i sängen på kvällen kan jag säga till mig själv att jag vart en hygglig person idag. Det är då jag känner mig vacker"

- Drew Barrymore





Cameron Diaz

"Jag skulle kyssa grodan även utan ett löfte om att den förvandlas till en prins. Jag gillar grodor"
- Cameron Diaz





Reese Whiterspoon


"Being a Southern person and a blonde, it's not a good combination. Immediately, when people meet you, they think of you as not being smart"
- Reese Witherspoon





mindre godis, mera fest

Hej allihopa

Har inte hunnit skriva så mycket på senaste veckan, har varit i full färd med att planera fester och överaskningskalas. Min kära syster fyllde nämligen arton år igår (lördag) så det har varit full fart hela helgen. I fredags hade vi femtio kära vänner hemma hos oss som skrämde skiten ur stackars Liv som inte hade en aning om att vi skulle fira henne med massa gäster. Fast det var ju jätteroligt tyckte hon, även om hon höll på att svimma när hon öppnade ytterdörren. Menmen! Festandet tog inte slut på fredagen. Vi hyrde en lokal på Östermalm, så först hade hon lite tjejmiddag och sedan runt halv tio ramlade det in massa folk. Jag och Tove hade äran att servera och sedan bara mingla runt lite på festen. Det blev ett himla massa plockande, men jag hade toppen roligt iallafall. Runt ett så var vi tvungna att läma lokalen, så alla drog vidare och fortsatte festa medans vi blev kvar i lokalen och fick städa lite. Men Liv var jättenöjd över festen och folk sa att de hade skitroligt så det var kul. Dock kom jag inte hem förens halv fyra så jag staplade in till min säng och somnade bums. Men jag gissar att det är ett gott tecken...

Lite bilder från gårdagen


  
  
  
  
  


Hoppas även att alla har haft en trevlig påsk, jag lär nog besöka gymmet lite framöver...
kraaaaaam



G



 


poor guay



Skandal Britney


Ååh, älskade Britney, vad händer? Britney Spears har kolapsat totalt, sen när blev det så? Söta, framgångsrika Britney Spears har förvandlats till en alkoholberoende ansvarslös mamma som är stammis på rehab! SKANDAL!




And yes, the superstar dropped her baby...

less is more?



Hittade den här ursnygga bilden på Ashley Olsen, men kom och tänka på allt strass på hennes fingrar. Jag kan inte riktigt avgöra om det är för mycket eller om det passar till, eftersom att hon är rätt neutral med halsband och örhängen?




Michael Jordan

"Mina hjältar är och var mina föräldrar. Jag kan inte tänka mig ha några andra som hjältar"
- Michael Jordan




bloggtrassel



Hej på er


Jag skrev faktiskt ett inlägg igår men det måste blivit något fel för när jag hade sparat det så kom de ändå inte upp på sidan, men det är ju inte hela världen. Jag skrev bara lite om vad jag hade gjort i helgen, så jag tänkte skriva det lite snabbt nu istället. I fredags var jag hemma och myste hos Mollan med lite folk, inget märkvärdigt, bara mysigt och lungt. Laddade upp lite inför matchen som var på lördagen och så skulle jag ju sitta barnvakt på förmiddagen också så det blev tidig sänggång. Som sagt så var jag barnvakt på lördag förmiddag, det gick rätt så bra, trots att mitt tålamod för barn inte alltid är det längsta... Sedan var det dags för match, som vi tyvär förlorade, men jag ska inte gnälla, Rimbo är superduktiga och ligger två i serien, that's it! Så jag hängde inte läpp för det, jag skulle ju ha roligt på kvällen. Och det hade jag. Länge sedan jag hade det sådär superkul, för det var det verkligen. Sussade hos Alexandra, där det fanns plats (!) och gick upp rätt tidigt på söndagen, för syster hade lovat att bjuda på lunch. Så jag trallade ner till centrum och handlade lite chingmat som vi åt på hennes jobb, super!

Efter det så åkte jag bara hem och var för mig själv ett tag men så ringde Felicia och ville ta en promenad så vi hann ut i det sista solskenet, riktigt skönt. Men sedan var mina krafter slut så jag hoppade i säng rätt tidigt, och då kände jag hur slut jag var. Känns som att jag hann med rätt mycket på så kort tid, men jag har iallafall haft roligt!

Idag dessvärre känner jag mig lite krasslig så jag stannade hemma från skolan, vill inte riskera att bli sjuk till påsklovet. Ja, vad händer annars i veckan... Jo, vi har ju studiedag imorgon och halva onsdag, sjukt skönt, känner att jag behöver ta igen en del sömn. Och så behöver jag även ägna lite tid åt min mattebok som jag har tummat på för lite den sista tiden och jag som har prov på torsdag... ha-ha.

Hur som helst så är jag bara hemma och tar det lungt idag, det behövs. Vädret är inte på topp men jag tog en sväng med hunden och det var rätt skönt att komma ut. Hoppas på att jag är bättre imorgon.

Tjingeling



time oout


hejhejjhallå

Tiden bara rusar ifrån mig, den vägrar vänta och jag hinner absolut inte med någonting! Jag blir tokig. Det betyder även att jag inte alls har hunit skriva något idag, fast än jag lovade en överaskning igår, jag är ledsen. Det får bli tills imorgon, jag ska klura ut något riktigt bra när jag sover. hrmf*

hoppas alla har haft en toppen dag, har inte alls mycker mer att säga...

Bed darling, I'm coming!

sweet dreams <3



sista för idag

godkväll

Slänger till med ett sista inlägg innan jag hoppar i säng, är sjukligt trött, fråga inte varför. Dagen har varit helt okej, vi var på musikal i gymnasiet med skolan, innehållet behöver vi kanske inte gå in på... Men men, vi hann lagom tillbaka till Hemkunskapen då vi slängde ihop ett par helgoda american pancakes, SMASKENS!

Annars har jag bara varit hemma, försökt pluggat lite no och druckit teeeee. Jävla NO, ärligt talat så skiter jag fullständigt i jonföreningar och ädelgaser. bortbortbort!

Mer jag jag faktiskt inte gjort, hade tänkt mig att skriva lite engelska nu om jag orkar... hmm

Har absolut inget roligt att säga tyvär, får komma med någon överaskning imorgon eller så.
Nu känner jag att ögonen vill avsluta för idag så Engelskan kan nog känna sig lite hasta la vistad, men det får jag fixa imorgon. Precis som jag sa igår... JAG ÄLSKAR SKOLAN

snart är det påsklov, eller iallafall om någon vecka. Ser fram emot helgen istället och lite bättre väder kanske. vi kan ju alltid hoppas

Nu överger tänkandet också, så det är bäst att jag kryper in till mig och snusar.



allihopa! Ta hand om er

han som



"Våra tårar har inte samma värde" sa han som jämt ljög. Han brukade säga att han älskade henne också

Nols


spring

"Spring med mig, snabbt och långt, spring. Fly med mig, bortåt och farligt, fly. Skratta med mig, berört och högt, skratta. Älska med mig, länge och sakta, älska. Stanna med mig, föralltid och nära. Stanna"

Nols

Larsan



"Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat"

Lars Winnerbäck

känner du, så vet du

"Jag vet inte riktigt om det alltid är dig jag saknar, kanske är det bara den närhet du gav. Kanske är det värmen som du fick mig att känna inombords, kanske är det leendet som fick fjärilarna att vakna till liv? Kanske är det tryggheten när du tog min hand i din. Kanske är det ditt hjärtas slag, som jag älskade att somna till. Att aldrig riktigt kunna släppa, det är nog det jobbigaste. Att aldrig riktigt låta gå är nog det värsta. Men jag tror ändå, att det som plågar mest, är att du aldrig har fått veta att du för mig fortfarande är bäst. För sådan kärlek, sådan kraft, trodde jag aldrig att någon skulle kunna smitta mig med. Jag vet inte heller hur du lyckades. Hur du lyckades vara så förbannat jävla underbar, så otroligt vacker och ödmjuk, hur du alltid fick mig att le, hur mycket jag än stod i mot. Hur du fick mig att älska alla stunder efter vi bråkat, att känna smaken av dina salta tårar och dina armar tryggt runt om mig. Du gav mig något som jag inte trodde fanns, något jag aldrig känt förut. Något så overkligt och underbart, så att jag ibland knappt vågade tro det. Alla känner sig trygga med någon, alla vill ha någon nära. Jag kände mig trygg med dig, jag vill fortfarande ha dig nära. Åh, alla tårar, alla skratt & våra stunder, bara du och jag. Och just vi. Varför just vi? Jag saknar dig så mycket, men vägrar erkänna det, inte ens för mig själv. Förlåt för de gånger jag orsakat dina tårar, förlåt för de gånger jag sa söt lögn framför en ful sanning. Förlåt för att jag inte har glömt, fast du bad mig. Förlåt för att jag inte alltid fanns där, men jag trodde att ge dig allt var tillräckligt. "

tre små ord, som jag kanske sa för mycket. Hur kommer det sig då att det inte var nog?

Du var min prins som hittat sin prinsessa, men vart tog alla lyckliga dagar vägen?



jag älskar dig

Jag var tvungen





image56


As I like it



Jag vet inte om ni har sett Justice - D.A.N.C.E videon? Hursomhelst är den helskön rakt igenom och under hela videon så hinner man med att få se massa snygga t-shirts och jag lyckades faktiskt hitta några helsnygga tröjor


image51



Jag tror dock inte att de går att köpa i butik, synd som det är

sånt som klingar



Tips på lite skön musik

(Jag har en så himla blandad musiksmak, jag diggar Indiepop som House och Rock, så säg gärna till om du har någon bra trudelutt)

Jimi Hendrix - Cocaine
Sophie Zelmani - Always you
Sahara Hotnights - Alright Alright
The Kooks - Naive
The Kooks - She moves her own way
Lars Winnerbäck - Stackars
Red Hot Chili Peppers - Scar tissue
Benny Benassi - I love my sex
Benny Benassi - Who's your dady?
Benny Benassi - Turn me up
Benny Benassi - Change style
Håkan Hellström - Kom igen Lena
Laidback Luke - Break the house
Madcone - Begging
Hellacopters - Toys and flavours
Justice - DANCE
Teddy Bears Stockolm - Keep
Teddy Bears Stockholm - Hey Boy
Teddy Bears Stockholm - Cobrastyle
The Killers - Mr.Brightside
The Killers - When you where young
The Sounds - Tony the beat
The Sounds - Song with a mission
The Sounds - Ego
The Sounds - Hit me!
The Sounds Living in America
The sounds - Queen of apology
Fronda ft. Olle Ljungström - Tusen Indianer
Usher - Love in this Club



Shakira

"Alla kan se vad som finns i mitt hjärta för jag tycker att det är svårt att dölja mig själv"
- Shakira



Cristiano Ronaldo

"Alla säger att italienska ligan är den tuffaste i världen, men jag är inte rädd. I min karriär har jag alltid gjort mål, vart jag än har varit"
- Cristiano Ronaldo




Underwear underwear...



Satt och kikade lite på vad Nelly.com hade att erbjuda och hamnade på underkläderna. De har så jäkla söta trosor, och Bhar, så nu vet jag vad nästa varnbidrag ska gå till...

   

  

  

Du hittar Priser och storlekar på www.Nelly.com



Bomba måndagar



J
ag vet att jag inte alls är ensam om att tycka för lite om måndagar. Men det är bara så otroligt segt, man vill inget hellre än att bara snusa kvar i sängen hela dagen. Men det går inte alls för sig, det är bara att bita ihop och grina illa över spegelbilden. Så har jag dessutom spegeln precis bredvid sängen, så min syn är inte alls rolig när jag väl stiger upp. Sen vet jag inte vart jag ska börja, om jag ska äta frukost, börja med sminket eller om jag ens ska masa mig iväg till skolan när sängen bara står och gapar helt varm och mysig. Snacka om att man behöver övertala sig själv. Jag tror vi alla kan komma överens om att Måndagar inte alls ligger på plussidan hos någon.... buhuu


 




kom vår, kom

Åh, jag bara älskar dessa dagar då man får lite vårkänsla! Jag påstår inte att den här dagen var en sådan, men jag tänkte lite mer på andra dagar och då kom jag även och tänka på lite sött som jag skulle behöva inhandla nu till våren som snart snart, jättesnart, är här!


     

Jag älskar alla dessa söta färger som mest bara ligger och trycker i garderoben från september till februari.
So my friends, welcome out!




Rachel McAdams



Rachel McAdams   Rachel McAdams   Rachel McAdams   Rachel McAdams



image53


This dramaqueen is teriffic!




hallå romantiker

Jag sökte dig och fann mitt hjärta - The notebook

Måste få tipsa alla kärleksfilms älskare om den mest underbara film som någonsin gjorts. De flesta har säkert redan sett den men om inte, rusa iväg till närmsta filmaffär och hyr The notebook. Huvudkaraktärerna spelas av Rachel McAdams som Allie och Ryan Gosling som Noah.


Allie (Rachel Mcadams) är så otroligt vacker i denna film, jag blir nästan helt tagen

        


För er som bara har sett Rachel McAdams som Regina i filmen Mean Girls så är hennes roller verkligen twistade. Jag hade sett Mean Girls innan The Notebook och det tog ett tag innan jag kunde släppa den bitchiga highschool drottningen. Här spelar hon en rik flicka, men som fattar tycke för en pojke som hennes föräldrar aldrig skulle tillåta. Men trots detta så kan ingenting stoppa deras förbjudna kärlek till varandra.

Det här måste vara en av de bästa filmerna någonsin och tack Felicia för att du tvingade mig att se på den.

            



bbooooooouuuu



image27

Tack gode gud för att vi alltid har hittat tillbaka...



Hej hjärtat









Spice girls



Jag minns inte hur länge just den här bilden prydde min snevägg när jag var liten. Deras skor var underbara, Emma var så söt, Melanie C så cool & sportig och Victoria var ständigt i sin klänning. Spice Girls var allt! Hur många gånger lekte jag inte att jag var Emma? Söta blonda Emma, en riktig flickdröm. Ska vi snacka om förebilder när jag var liten så hade jag helt klart sagt dessa bruttor i tegelstensskor!








Veckans bild












Motivering:
"Alla flickors dröm. Victoria Secret är en höjdpunkt. Och den är hög"

ibland känner man sig lite nere





image26





söndagar

Kära läsare

Helgen har varit jättemysig, precis lagom mycket att göra, med rätt folk. I fredags träffade jag ju Pontuz, efterlängtat och mysigt. Sen tog det ju sin lilla tid att ta sig där ifrån så jag hann göra så mycket mer av den fredagen. Menmen, på lördagen så segade jag bara hemma till klockan fyra ungefär... Jag vet, skittråkigt, men rätt skönt. Åkte då ner och tittade på min kära storesyster som hade match, och så spelade jag även själv efter henne. Riktigt rolig match, ja vi vann :) (handboll alltså). Så efter trallade jag Felicia och syster hem. Då plingade Jonte så vi drog upp dit ett tag, det var helmysigt, om man bortser från fjortisarna som dök upp från ingenstans. blääää.....

Men iallafall! Idag är en sån där tråkig och grå dag, det bara regnar & regnar så jag funtar på att dra mig ner till centrum, chacka en film, lite gott och dåsa i soffan hela dagen. (Det kan jag faktiskt göra utan dåligt samvete, jag ska ju faktiskt träna ikväll)

Hoppas alla har haft en toppen helg, och håll ut vänner, det är inte långt kvar till påsklovet nu!

Gullnos



Jag tar en dagens

Längtar efter - Massage
Vill mysa med - Helst hunden, men hon vill inte
Roligaste - inget hitills
Tråkigaste - Pappas skämt om eskimåer
Miss - Engelska läxan
Sorligaste - fjortisar. again
Kläder - Dags adidas tröja, sovshorts & raggisar
Se fram emot - Match
Matriella vill ha - boxningssäck & ett par handskar
Dryck (?) - te
Frisyr - slarvig toffs med några spännen
Vill - Slå någon stackare, gärna med idomin
Låt- Stackars med Lars Winnerbäck


felicia

Du är strösslet på glass, du är det roliga i hasch. något sånt?

Marshall Bruce Mathers

"Till alla jag glömde, jag tänkte inte på er av någon anledning och ni förtjänar säkert inget tack ändå"
- Marshall Bruce Mathers


Alicia Keys

"Om jag vill vara ensam, skriva nåt, läsa nåt, be en bön, gråta lite eller vad som helst, då går jag till badrummet"




David Beckahm

"jag vill gärna att Brooklyn ska vara kristen men jag vet inte i vilken religon än"
- David Beckaham


de är ju bara barn?

"Stoppa förbrukningen av idomin, rädda de stackars rävarna som går åt till alla dessa massjackor och låt varje trettonåring endast köpa en flaska hårspray varannan månad!"

HJÄLP ALLA SMÅBARN SOM FALLIT FÖR FJORTISTRYCKET, ELLER SÅ KALLAT, "JAG VÅGAR INTE GÖRA NÅGOT EGET SÅ JAG GÖR SOM ALLA ANDRA" TRENDEN!

Överallt ser jag numret 96. Var jag än går ser jag stora fluffiga jackor, mest i ljusblått, svart och marinblått. Var jag än kollar ser jag små barn som verkar leka snövit, eller ska det vara snyggt med stjärtsalva på läpparna?

Åh, jag tycker så synd om dessa barn. Ja, de är faktiskt barn. Små barn, vissa 12 år, som inte vet vad som är lämpligt att klä sig i eller säga vid en viss ålder. Vad är grejjen? Uppmärksamhet? Sure, uppmärksamhet får de, men den kan fan inte vara posetiv. Jag ser bilder på tjejer som tar kort på sina bröst och killar som kommenterar att "åh vad snyggt", "shit vad het" och "ska vi mysa?". Och där sitter tjejerna stolta över vad de lyckats ådstakomma, lyckats trycka upp tuttarna in i det sista så att det sur ut som Pamela-Junior. Men sen då? när de fått all uppmärksamhet, vad händer då? Klart som fan att killarna kommer fortsätta hålla på. Till slut tröttnar tjejerna och jag tror inte de heller uppskattar när 25åringar börjar skriva och erbjuder cam-sex. Hur lätt är det att ta sig ur då? Snälla alla som fortfarande har lite vett i skallen och inte smetet in öronen i brunkräm för afrikaner. Snälla ni, ge mig EN anleding till varför. EN!

Ta lite  
    

sätt på några 
    


smeta ner dig med lite

 
och dra till



TADAAAA:



jätteenkelt att tillaga
OBS. byxorna kan även bytas ut till hotpants och solglasögon inomhus gör susen i vissa fall.
Sen är det bara att köra

* dra gärna till med en
 så har du ha en säkrad plats bland fjortisdjuren!

väskoman

Jag är helt tokig i väskor, man kan liksom aldrig få för mycket av dem, detsamma med skor! Passar på att lägga upp lite bilder på most wanted bags för Mars

Klassiska svarta Chanelväskan med guldstrass och smådiskret märke. godbit
Denna väska har Nicole Richie äran att äga



 Louis Vuitton - klassikern som alltid fungerar


Vore absolut inte helt fel med ett helt sett, vad sägs som att konka runt på den här på arlanda? Hello fans!


Och nedan, för övrigt massa andra smaskiga väskor från olika designers, välj din favorit själv!


Paris Hilton

"Varje kvinna borde ha fyra husdjur i sitt liv. En mink i garderoben, en jaguar i garaget, en tiger i sängen och en åsna som betalar"
- Paris Hilton



Lindsay Lohan

"Livet är fyllt av risker, så varför inte ta dem?"
- Lindsay Lohan


Britney Spears

"Jag lyssnar alltid på 'NSYNC's Tearin' Up My Heart. Den påminner mig om att använda BH"
- Britney Spears


Beyonce Knowels

"Ni är så söta och pratar så korrekt här. Jag älskar England"
-
Beyonce Knowles


Tyra Banks

"Jag vet inte vad jag ska göra med mina armar. Dom får mig att känna mig skum och när folk tittar på mig blir jag nervös"
-
Tyra Banks


Jack Nicholson

 "Min mamma såg aldrig ironin i att kalla mig son-of-a-bitch"
- Jack Nicholson


Angelina Jolie

"Att jag tänker på döden mer än andra beror troligen på att jag älskar livet mer än de gör"
-
Angelina Jolie



image25


jovars

är det bara jag som tycker att den här gudomliga bilden på Marilyn skulle passa otroligt bra på min vägg bredvid Jimi Hendrix?

komsikomsi

image24

Victoria's secret

Victoria's Secret keyword or item number

   
 
   

Carolina Gynning

"Jag kan inte diska, jag har för stora bröst"
- Carolina Gynning


Marilyn Monroe

"Jag har för mycket fantasi för att vara hemmafru"
- Marylin Monroe



Materiella ting

Måste inhandlas då det landar lite money i min plånbok!

- Vita pumps (har svarta men vita vore dösnyggt)
- ljusa jeans
- linnen i söta vårfärger som ljusrosa, gult och bebisblå
- ännu mer solglasögon, jag får aldrig nog!
- ytterligare än sjal
- fler söta vårskor
- svart kofta
- halsband med strass
- ringar
- en mindre klocka, min stora är helsnygg men det är sött med en lite mindre också
- manikyrsett som plötsligt försvunnit (?)
- färgglatt nagelack

        

Jimi Hendrix

"When the power of love, overcomes the love of power, world will know peace"
- Jimi Hendrix






Felicia sådan konstnär gjorde denna tavla som jag har äran att få ha på min vägg tills hon målat om sitt rum. Thank you gorgeous!

Jessica alba

"Min teori är att om du ser självsäker ut så kan du komma undan med det mesta -
 även om du inte har en aning om vad du håller på med"
- Jessica Alba






truly thursday

hejhejhallåå

Idag är en sån där härlig dag då man får lite sommar känsla ni vet? Jag skulle egentligen gått till skolan men när jag hade sminkat mig och klätt på mig, redo för att gå så kände jag mig inte helt okejj, så jag beslutade mig för att stanna hemma och piggna till lite istället för att sitta i skolan och snuva. Så jag hoppade i säng igen, med vovvisen som tog upp halva bedden men det spelade inte så stor roll eftersom att hon nog är den okeligaste hund som någonsin funnits så man får helt enkelt ta vara på de få stunder då hon vill mysa lite. Låg och snusade sött till klockan elva och gick då ut och tog en promenad. Sedan kom jag på att jag igår skrev att jag skulle försöka ta lite bilder och lägga upp så när jag hade kommit hem plockade jag fram kameran och plåtade lite. Kanske inte allt för  roliga bilder, och ingen dagens outfit blev det, men jag några pics blev det allt!

  


Jag kom och tänka på att jag faktiskt ska träffa pontuz imorgon och borde fundera på vad jag ska ha på mig... Jag nästan dör för leggings nu för tiden, det är så jäkla behagligt och passar till det mesta.

har faktiskt inhandlat lite nya grejor som passar nu till våren



allt inköpt från H&M, som jag älskar, där hittar man alltid billiga och söta saker

När jag ser bilden så kommer jag faktiskt och tänka på matteboken som ligger och bränner i väskan och längtar efter att bli räknad i, (låtsas vi) så jag tror jag måste kila iväg och jobba ikapp lite så att jag inte halkar efter så värst.
Ett tips, försök hinna ut en stund i solen, jätteskönt!

smack





Victoria Beckaham

"Jag skulle aldrig använda ballerinaskor, hur modernt det än skulle vara"
- Victoria Beckaham



image16


Felicia säger till om

hejhopp

Jag har fått lite kritik vad det gäller min blogg, av Felicia som tycker att jag borde ha lite mer bilder på mig själv, som t ex 'dagens outfit' osv som folk gillar att läsa om. Men sen om det stämmer, det vet jag faktiskt inte?
Jag brukar ju i och för sig inte blogga sådär värst mycket, men om det är vad som gäller så får jag väl ta mig ann kameran och fixa lite pics! Dessvärre har jag inga idag, men jag ska absolut försöka fixa det till nästa gång.

Har för övrigt rensat hela mitt rum idag, jätteskönt att ha det gjort, men jäklar vad mycket skit man har som bara ligger och dammar överallt. Passade på att göra en ommublering (vette sjuttsiken hur det stavas) också, det kanske inte blev sådär toppen, men det får räcka för en vecka eller två.

Annars har jag bara varit i skolan som vanligt, och sytt en jätte söt klänning i ett rött tyg med vita prickar, den kan jag ju lägga in en bild på sen föresten, great!

Har faktiskt inte så mycket roligt att berätta, dessvärre. Eller jo föresten, min älskade underbara ultimata söta gulliga och rara lillesyster har bakat muffins känner jag, så jag ska nog slinka ner och smaka på en. Var kanske inte så jätteroligt, men det låter lite gott, eller hur?

la vista!

avund


life as it should be

God eftermiddag på er gott folk

Har just varit nere i centrum och kört en vända bowling med lite m8's, riktigt kul, även fast jag förlorade. (kan knappt tro att jag skrev det där). Stannade kvar en extra timme bara för att se robin och felix suga kuk på banan. Helt ärligt skulle nog till och med jag vinna över dem.... (!)



Åh, sportlovet har varit härligt, har bara tagit det lungt och åkt lite skidor, helt perfekt. Helghalen kväll igår också, med massa mysigt folk. Felicia sussade här igår och idag har vi bara pysslat hemma, druckit massa te och fått ångest inför morgondagen. Men om jag inte minns fel så är det typ bara tre veckor i skolan nu och sen är det påsklov, eller är jag helt ute och cyklar? ajja, nog om skola, jag har ju faktiskt lite lov kvar.

lite dåligt samvete idag faktiskt... Skulle träffat Pontuz som jag aldrig hinner men så blev det lite ändrade planer i mitt extremt planlagda übertighta schema så det var inget bra.... Menmen, det kommer fler dagar!


nu luktar det bränt och jag misstänker att det är plattången som legat på lite för länge i mitt rum. Måste nog gå och göra det jag egentligen skulle, (plattat håret) och sen får jag se vad jag hittar på

Pussas



RSS 2.0