Bara några timmar kvar!!

Vänner! det är ikväll det gäller, då allt händer, då det smäller på riktigt!

Jag sitter hemma hos Alexandra och blåser upp ballonger för tillfället, fixar med serpentiner och förbreder maten. Snart kommer resten av brudarna och då ska vi äta massa gott innan resten av company anländer. Det kommer blir grymt!

Nu måste jag fortsätta blåsa, haha min skalle är helt snurrig men vad gör man inte. Ha så jätteroligt ikväll, och ett gott nytt år på allihopa!!

smack

out of power.

Jag är bokstavligt slut. Jag orkar inte röra en ända kroppsdel och jag får ångest när jag tänker på att åka hem. Jag har sovit fem timmar inatt. Kvällen spårade, usch vad det blev kaos. Jag trodde aldrig att jag skulle komma i säng och när jag väl gjorde det trodde jag aldrig att jag skulle somna. Men när jag väl somnade trodde jag aldrig att jag skulle vakna. Och när jag väl vaknade... Nej nu får jag sluta larva mig. Jag är så ruskigt rastlös men jag kan inte somna om igen. Jag sitter nämligen hemma hos Molly och väntar på henne, hon är ute och ÖVNINGSKÖR med sin mamma. Det är ett under ifall de kommer levande tillbaka. Jag vågar knappt tänka på imorgon, hur ska jag orka? Planerna är följande:

1. Middag hos Alexandra; det blir en jäkla massa tjejer, (dock inte Felicia som nu befinner sig i Halmstad), om jag tänker efter blir det ju bara tjejer.

2. Utgång! Vart vet jag inte säkert ännu, men det blir antingen i Ormsta, Täby, Täby igen, eller Åkersberga. Får se hur kapabla vi är att åka någonstans, hehe.

3. Efterfest. På någon frivilligs balkong, eller?

Och vad ska jag ha på mig då? Jag har letat som en tok efter den perfekta nyårsklänningen men jag tycks inte hitta den och det gör mig TOKIG!! Som tur är har jag ju Cissi och av henne fick jag låna en gudomligt fin dress, en svart glansig sådan. Skitsexig!!

Nu låter det som att Molly kommer, bäst att jag sätter igång filmen. Vad har ni för planer på nyår? Vi kanske stöter på varandra mitt i allt firande och om så blir, glöm fan inte att skåla med mig då!

HEJDÅ 2008, DU VAR ETT HELVETE! Gott nytt år <3












00:15

Äntligen ensam.

Den här dagen har varit riktigt hektiskt. Imorse var jag tvungen att åka hem tidigt från Robin eftersom att mina kusiner från Linköping skulle komma och hälsa på oss, det ingår liksom lite i de här juldagarna. Så jag var hemma strax efter tio och satte igång att städa, trots att jag hellre hade dåsat ner i sängen och sovit ett par timmar till. Vid tolv stod mina snygga kusiner och min morbror i hallen och när när vi väl umgås så finns det liksom inga lugna stunder, inte förens vi har skiljts åt igen. Fast det gör mig faktiskt inte så mycket, vi ses ändå så pass sällan så det är lika bra att ta vara på de få stunder vi ses. Så det var fullt ös med detsamma, mamma fick för sig att vi skulle dra ut mormor på en promenad och vi ungdomar slapp inte undan. I och för sig var det rätt skönt att gå en sväng, fast jäklar vad kallt det var! Väl hemma igen skulle det lagas mat & efterrätt, tittas på Björn Gustafsson, visa vad vi renoverat sedan sist vi sågs, prata hemlisar med kusinerna och så äta. Det slutade med att vi tittade på min lillesysters dansuppvisning på DVD innan de åkte hem till Linköping igen. Lite tråkigt att de bara stannade över dagen men de hade tydligen andra planer imorgon så...

Så fort de stängt dörren om sig så hämtade Robin och Marvin upp mig, eller, Marvin fyllde bara ut framsätet så jag vet inte om jag kan kalla det att han också hämtade mig, men ändå, han var där. Vi drog en sväng till Alexandra där Felicia redan var och gissa vad vi gjorde? Vi hamnade i köket där vi löste korsord och rebusar. WOHO. Så det får jag nog räkna bort ifrån det hektiska, men roligt var det fan inte heller.

Gårdagen var med mysig för jag tog det bara lugnt hemma hos Robin och vi hann se på Björn Gustafsson (kan vara en anledning till att jag var skeptiskt till att se den med kusinerna idag), Pirets-filmen, den här död mans kista och Bad Santa. Det är inte illa jobbat. Sen sov vi gott tills det att jag var tvungen att gå upp. Så jag fick väl bara ta igen lite idag eftersom att jag var så lat igår.

Och nu då? Nu har jag precis skrivit klart min engelskauppgift som skulle lämnats in sista dagen innan lovet, den hade legat och gnagt lite för länge på mitt samvete så jag tänkte att det var lika bra att skriva klart skiten. Nu kan jag sova med gott samvete!
Så nu väntar bara sängen på mig, det är inte förens nu som jag känner hur trött jag verkligen är. Kanske inte världens roligaste fredag, men det orkar jag inte bry mig om.

Imorgon har pappa lovat mig att sätta upp den nya skärmen till datorn, annars är dagen helt oplanerat. Mycket skönt.
Men, nu känns sängen väldigt lockande. Hoppas att ni har haft en bra... Vad blir det? Annandagjuldag? Vi säger så.
Sov gott på er, XxX

2008's snabbresumé (ursäkta den lilla texten, något gick snett)





julen blev inte så tokig i alla fall!

Jag fick mycket av det jag hade önskat mig och vi har haft en helmysig kväll!

I mina paket hittade jag IDsmink, ett kit från "the Body Shop", Escada into the blue, två kit med matchande underkläder, en sportbh, knästrumpor, pengar, en ny flatscreenskärm till datorn och högtalare till det, Björn Gustafsson DVDn, ett nytt headset och lite biocheckar. Perfekt!!

Hoppas att ni har haft en härlig julafton. Kram!


24/12

God jul på er allihopa! Hoppas att eran julafton har varit bra hitills.

Jag spenderade min sena kväll igår i sängen i full färd med att skriva god jul sms till alla mina nära och det tog sin lilla tid. Men jag kände mig väldigt givmild efteråt och jag antar att det kan vara en smygstart på mitt nyårslöfte där jag ska visa uppskattnning till nära och kära mer.

Det var meningen att jag och Felicia skulle gått en julpromenad imorse, vi skulle ha mötts vid en åker nära vattnet här i närheten, klockan nio, men när jag vaknade kvart över åtta insåg jag att jag aldrig skulle lyckas ta mig ur sängen. Felicia blev lite besviken men jag får pigga upp henne lite sen istället! Jag vaknade igen klockan halv elva av att pappa kom in och la en proppad julstrumpa i min säng. Så jag klev upp och åt frukost med resten av familjen som redan var uppe och så mormor såklart!

Men nu ska jag fixa mormors paket, stoppa under granen, sen ta mig en lång dusch och göra mig lite fräsch lagom till klockan tre.

ha en fortsatt trevlig julafton små sötnosar och ta hand om varandra!

Bilder från vårat misslyckade julbak. Men tänk tamefan att vi hade roligt ändå!


Alexandra tog kommandot


Så jag höll mig till kolasåsen och att plutta ut formarna



Felicia blev glad över att hon för första gången i sitt liv fick göra egna knäck



Och ungefär såhär bra blev knäcken. Tack Felicia


Alexandra strikar en fjortispose, är det jul så är det


Julryck


Vi tröttnade på att baka så vi började klättra i hallen istället


Men sen kom killarna och då var vi tvugna att skärpa till oss. Lite

jag kör en till!

För tillfället...

tänker jag på: att det faktiskt inte är så lätt att inte läsa på julklapparna i förväg
vill jag: vara med Robin
orkar jag inte: resa på mig
känner jag för: att sova i min nybäddade säng
saknar jag: Jocke
måste jag: slå in mormors julklapp


och med det säger jag godnatt!

Tidsfördriiiiiv

Hur svarar du i hemtelefonen? Linnea
Hur svarar du i mobiltelefonen? Ah, hallåå...
Ringer det mycket till dig? Ja
Ringer du mycket? För mycket
Vem ringde du senast? Felicia
Hur mycket pengar har du? Vi kan ta nästa fråga!
Senast kramat? Mamma, jag hade inget val
Antal timmar sömn inatt? Tillräckligt många för att stiga upp
Sov du ensam? Nej verkligen inte
Vem sov hos dig senast? Molly
Vem vet mest om dig? Felicia
Vad ser du framemot? Att öppna alla paket imorgon!
Vad vill du ha just nu? Ett riktigt skönt jullov
Vem hånar du? Ingen för tillfället, det är ju faktiskt jul!
Vem vill du helst skjuta? Programledaren för Bingolotto så att Felicia slutar spela det och ägnar tid åt mig istället
Vem vill du sova bredvid inatt? Robin!
Har du varit kär? Ja ohja
Är du kär nu?  Kär.. Jag tycker om någon väldigt mycket!
Är du en bra partner? Ja, det hoppas jag i alla fall!
Har någon varit otrogen mot dig? Njaa... Lite halvt
Har någon varit otrogen mot någon med dig? Ja
Har du varit otrogen? Nej
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja, det vore svårt att inte göra det
Vad åt du senast? En lussebulle!
Är du polare med grannarna? Ja, eller jag var...
Vad gjorde du kl 2 inatt? dansade naken med händerna i byxfickorna
vad är det första du gör på morgonen? grinar illa över min spegelbild

Är det dan före dan före dopparedan idag?

Godmorgon godmorgon! Gud vad jag har sovit bra inatt, helt otroligt skönt!

Måndag idag va? Ja, nu är det ju bara två puttedagar kvar tills julafton och jag är rätt nöjd med mig själv för att jag inte springer i Täby C de två sista dagarna innan julafton och stresshandlar julklappar. Dock hade jag lite problem att hitta till Pappa men jag tror han blir nöjd ändå..

Igår var Felicia här och hjälpte mig, min storesyster och hennes pojkvän att laga mat. Sen kom resten av familjen hem, så vi åt tillsammans innan Robin och Niklas hämtade upp oss och vi åkte till Alexandra. Vi satt och kollade på Heartbreak Hotel, jag bara älskar den! Men vi åkte hem rätt tidigt, jag tror att alla var rätt så trötta.

Så, vad gör jag idag? Jag hade tänkt att skriva klart den sista uppgiften i Engelska som jag inte har gjort ännu och sedan får jag se vad jag hittar på. Alice och Pappa är iväg och hämtar en julgran så jag antar att jag får styla den lite när de kommer hem. Jag tycker bara att det är så gaaaaaaalet trist att det inte finns en endaste liten snöklump någonstans! Jag får liksom inte den rätta julkänslan... Får hoppas att den kommer när Kalle Anka sätter igång på onsdag.

Nej nu ska jag ta mig ann Engelskan, hur tråkigt det än är att plugga på lovet så måste jag tyvär...

God Jul på er om vi inte hörs och ses innan! Puss


15:54

Nu bär det av hem till Felicia. Vi ska skriva klart våra sista inlämningsuppgifter och sedan mysa hemma hos henne. Ni anar inte hur glad jag är över att vi får jullov imorgon, känns nästan som min födelsedag. Moaha.

Men nu måste jag kila så att jag inte missar bussen, cya gorgeous!

Det funkade!!

Vad kul, i mitt förra inlägg la jag ut en bild på mig själv i väldigt kort kjol, bak ifrån. Tänkte på det som Kissie säger, att ju mer vågade bilder du lägger ut på dig själv, eller desto mer du pratar mycket om hur bra självförtroende man har, ju mer kommenterar folk. Jag prövade. Jag fick kommetarer redan över en natt. Jag tar inte åt mig, jag tycker mer att det var roligt att det verkligen stämmer.

Ni är jättesöta i alla fall! Kram

F you


Jag har världens bästa pappa!!

När mitt arbete försvann igår kväll som jag hade suttit med i flera timmar blev jag så fruktansvärt ledsen och arg. Så jag åkte upp och träffade Felicia en snabbis bara för att rensa tankarna lite. Och gissa vad? När jag kom hem hade pappis gått upp till macken och handlat en hel Paradisask åt mig som jag fick äta på medans jag skrev om skiten. Cute huh?

Jag har alltså världens bästa pappa!

tack pappi <3

Look up boys and giiirls!

Nu kan du som är sugen på att spexa till dina ögon lite passa på att göra det! Det är hur enkelt som helst!

Klicka dig in på www.fargadelinser.com och få gratis färglinser! Grymt!
(Obs, bloggen måste varit aktiv i mer än två månader)

Pice of a cake huh?

Nu ska jag slumra, ska upp klockan sex och spela skolhandboll imorgon. Wish me good luck!

Keep it up sweeties! Godnatt XxX


          


vad säger ni tjejer, ska vi lyxa till oss lite där under?

Ppsst, unna dig lite snygga underkläder eller önska dig dem i julklapp, perfekt att tipsa sin pojkvän om. Jag menar, han förlorar ju inget på att piffa till åsynen av dig lite, det är ju bara han som får kika... Eller?


Halens    Stringtrosa  49,90 kr  (Obs endast trosor)  Halens    Stringtrosa  49,90 kr Halens    Trosa 2-pack  79,80 kr
Wonderland    Flirty Mesh String  79 kr    Hanky Panky    Thong Low Rise Leopard  229 kr Hanky Panky    Boy Short Leopard/black  349 kr
Halens    Balconettebehå  149 kr    Halens    Ultimo Neptune Behå  399 kr  Halens    Balconettebehå  149 kr
  Lindex    Linne  99 kr  Halens    Nattlinne Och Kimono  199 kr    Lindex    Satinslip  149 kr



http://www.modezine.com/se/


(För priser, håll markören över bilden)

måndag eftermiddag (döda mig)

Hej på er!

Jag sitter och försöker plugga engelska samtidigt som jag tänker på allt annat som ska vara inlämnat, redovisat och provtestat den här veckan. Jag hade förväntat mig en rätt lugn vecka nu innan lovet men icke. Jag simmar i böcker. Dock gör jag i och för sig inte saken bättre av att avbryta för att blogga men jag kände att jag behövde en paus. (Där ingick lussebullar och julmust också).

Helgen har varit hur trevlig som helst, i fredags hade vi ju som sagt tjejkväll med IDOL. Eller tjejkväll, det sprack efter ett tag när det strömmade in massa söta korvkompisar till oss som inte går att motstå. Men självklart lät vi inte det förstöra IDOLspänningen och gissa vem som blev glad när Kevin vann?
I lördags var vi på middag i Gribbylund där jag hade hur trevligt som helst, maten var suverän och likaså människorna. Felicia och Niklas tittade till och med förbi mot slutet och tur var väl det, så slapp vi åka kommunalt hem sen... TaCk!!

Idag har jag inget att se fram emot tyvärr, jag är redan trött som ett djur och jag är inte ens halvklar med mina uppgifter tills imorgon. Vad motiverad jag är...

Men nu måste jag klicka mig tillbaka till mitt NÄSTAN blanka Worddokument.
Det är bara att blicka framåt, snart är det looooov!

pusse


Girlnight!

Nu är det mysdags som gäller! Sitter med Tove och lyssnar på musik medans vi väntar på att IDOL ska börja. Kevin måste vinna! De andra vet jag inte riktigt vad de gör, men söta är de i alla fall. Efter IDOL får vi se vad som händer, men för min del blir det hemgång tidigt, jag ska ju upp och ha match imorgon. Men vi ska ha riktigt roligt i alla fall, har sett fram emot det här länge! Hoppas ni också får en toppenkväll, vem vet vi kanske stöter på varandra ute i ösregnet...

PJUSS!

Godnight sweetheart, it's time for bed

Promenaden uteslöts, av någon konstig anledning! Istället drack jag te och åt mackor med min lillasyster, det var trevligt att få lite tid med henne också för en gångs skull.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig och läsa. Jag håller på och försöka ta mig igenom Jenny S av Denise Rudberg, den ska tydligen vara jättebra. Dock vi får se hur långt jag kommer innan jag somnar...

Imorgon har jag en kort skoldag så jag ska väl försöka komma igång att plugga lite när jag kommer hem.

Hoppas att ni har haft en bra dag och en mysig kväll.
Sov sött!


 ........ min blonda lilla ängel

take me somewhere where nothing matters


Jag behöver dig mest i hela världen


Jag vill bort igen


   
   


People






elo m8!

Godkväll vänner!

Jag är fullkomligt uttråkad och funderar på att gå ut och dra av en rask promenad med volymen på max i Ipoden. Frågan är bara om jag orkar det. Åh, andra sidan har jag bara varit inne idag, var ju hemma från skolan. Så jag skulle verkligen behöva röra mig lite. Fast just nu känns det som att till och med min hund är för trött för det, och då är det riktigt illa.

Sitter och funderar på vad jag ska handla för julklappar åt mina nära&kära. Jag, Felicia, Alexandra och Tove bestämde oss för att skita i att handla till varandra, vi drar en riktig tjejkväll med massa mys och gott istället. Men där emot har jag Pappa, mamma, Liv & Alice kvar att handla till. Är det bara jag som tycker att det är svårt att handla till sin pappa? Det blir ungefär samma sak varje år, en bok eller något kit med rakningskrafs. Så jag känner att han skulle behöva få något lite extra i år, någon som har tips på vad?

Resten är rätt lätta, kan bero på att det är tjejgrejjer som gäller. Men själva tanken på att behöva trängas i ett varmt shoppingcenter med 1000 andra julklappshungriga människor är inte så lockade. Men det måste i alla fall göras, så jag och Felicia tänkte åka iväg på fredag och se om vi kan få något gjort. Wish us good luckkkk....


Igår konstaterade jag och Felicia att det bara är två veckor kvar till jullovet! Det är i alla fall något att vara glad över nu när man nästan drunknar i alla prov och redovisningar som vi prompt måste ha innan vi får lov. Jag har där emot ingen aning om vad jag ska göra på lovet, men det brukar inte vara några problem att reda ut!



Nej, om jag kanske skulle gå en sväng i alla fall, så jag kan sova med lite gott samvete sen... Jo, det gör jag!
Det gäller bara att lyckas få fram vovven min ur sin bur också, kan bli en utmaning....
Pjuss!!



turn me on


9 December 2008 03.11


"Åh, herregud, jag är helt genomsvettig.
Allt länns precis som på riktigt, den släpper inte.
Jag kan inte andas.
Hon är tillbaka den jävla fittan..."


16:17, nej 16:18

This ain't a start of something good. It's the end of something ment to be perfect


20:54

You really don't mind at all.
I hate the world today

Dagens HAR INTE

  1. Gått upp tidigt
  2. Umgåtts med familjen
  3. Pluggat Historia
  4. Promenerat med hunden
  5. Pluggat ännu mer Historia
  6. Plattat om håret
  7. Ringt Alexandra
  8. Sovit tidigt
  9. *


    Men gissa vad? Jag har inte gjort ett skit av det där, så jag börjar få lite ångest, mest för 3, 5, 7 och 8. Hur jag löser det, återstår att se. Jag är verkligen ingen bra förebild när det gäller att planera. Men någon måste ju vara det också, eller?

Nu ska jag göra sista fysen, spurta in i duschen, kasta i mig maten och sedan sova jättesött.
Sov gott på er allesammans.



*Men jag har även haft det jättetrevligt vill jag lova!



Jag måste lära mig att slappna av....


Snälla tomten, ge mig...

  • En rosa laptop
  • Samsung Touch
  • En spa-helg
  • Mysiga tofflor
  • En termin utan plugg
  • Lite snö
  • En GOSIG hund
  • Guldarmband från Bags and Fashion
  • Ytterligare ett armband med silverkrafs från Bags and Fashion
  • Nu kan jag inte komma på mer
  • Jo förresten, en puss!
                               

  


 


Här kan ni handla julklappar!

Jag blev just tipsad om en bra hemsida där man kan beställa hem kläder från nätet. Jag vet inte hur det är med er, men jag hade aldrig hört talas om den tidigare. Den heter i vilket fall som helst zoovillage.com och har allt ifrån Friis%Company väskor och snygga klänningar till söta PaulFranktrosor och balla gummistövlar. Det är värt en titt i alla fall!

http://www.zoovillage.com/

Snygga mysbrallor från Peak                Patsy black/cream dress från Motel      

        

         


 

Väska från Friis&Company

Jag tror ni av avundsjuka på mig...

För det här är min snyggaste och bästa vän


this is tonight's outfit


 

Enjoy your night!

min vän är inte din vän, hon är min bästa vän


fan vad lätt att vara efterklok


Nu kan nyår bli hur det vill, jag har redan allt jag behöver

 

Lackpumps från Belle i Täby Centrum  299 kr

såhär ligger det till nu

att jag egentligen är ruggit skoltrött och känner för att hoppa av skolan och aldrig mer komma tillbaka. Men jag kom på att det skulle kännas rätt värdelöst efteråt. Så det är bara att bita ihop och jobba igenom sig det värsta, det är ju trots allt jullov snart! Då ska jag bara ta det så lugnt jag bara kan, kanske inte hela tiden, men mestadels!

Helgen har varit underbar, jag tillbringade den med massa söta på mitt landställe från fredagen till lördagen, det var riktigt mysigt att komma bort ska jag säga er... Men nu är allt igång igen men jag ska nog härda mig fram tills lovet så kan jag ha det med gott samvete.

Bilder från helgen kommer komma, Alexandra ska bara mixtra klart dem först!

Annars har jag inte sådär jättemycket mer att säga, min geografibok ligger så snällt och väntar på mig i mitt rum så ska vi försöka plugga nu någon timme och se om det ger något resultat.

Jag har inte lagt in bilder på länge, jag vet. Men min kära far har uppdaterat datorn och flyttat alla bilder till ett USB-minne som han lagt på något lurigt ställe. Det kommer nog fram snart, hoppas jag!


Nej som sagt, då var det dags. Hoppas ni alla mår bra och längtar lika mycket efter lite snö som jag gör, i alla fall till på julafton. Det är fan snart. Måste handla julklappar. Nej, det får vänta!

Cya hotties!



 

Ojdå.. Känns som att jultomten stannar lite extra hos mig iår...

RSS 2.0