darlings

hej peeps. Tänkte bara meddela att jag nog inte kommer underhålla er så mycket framöver, det är rätt mycket just nu. Det är allt ifrån uppsägning av jobb, provjobbning för nytt, skolarbeten och min voffa. Chanserna att hon inte kommer klara sig länge till har ökat så nu hoppas vi bara på det bästa. Ska hämta henne från sjuhuset ikväll, och prata med läkarna.. Håll tummarna med mig snälla ni. Hon är after all min bästa vän. Keep it up hunie!

Nu blir det till att springa copertestet i skolan, kan vara ett bra sätt att få ut lite känslor och så. Efter det, som är min enda lektion, så ska jag provjobba, och vart det är någonstans tänker jag inte avslöja ännu. To be continued..

Kram på er alla.


Min älsklingstuffa 12 veckor

jag är så jävla bra





helg. Done

godkvällgodkvällgodkväll. Helgen har varit toppen, även om den har tagit på krafterna. I fredags så kom som sagt älskade R hem och vi myste tillsammans fram till det att vi skulle iväg på 19årsgalej, som var himla trevligt! Dagen därpå, dvs. lördag för er reetards, så mös vi också hela dagen, fram tills det att vi kom på att vi skulle köpa kräftor och skit tills Robins krftskiva, så vi gjorde det. Även denna kväll blev väldigt lyckad och jag kanske till och med slänger in lite bilder från den. Till slut hamnade vi i alla fall hemma hos Matilda B som var lika glad i hatten som vanligt. Eller? hur som helst så var det trevligt och vi var nöjda.

Idag har vi degat heeeeeeela dagen, (gud vad jag säger vi hela tiden) och på eftermiddagen blivit bjudna på middag av Robins papi, åh så gott det var. Men nu har han begett sig iväg igen, tyvärr.. Robin alltså.. Ehm.. Men nu är det bara fem dagar kvar till nästa gång så det är NP, nemas problemas!!

Nu tänkte jag rensa klart mina bilder och sedan söva mig själv. Hoppas att ni, söta ni, har haft en braaaaaaaa helg. Punkt slut.


pjuuuss

Har man lovat så har man



Moccastövlar Zara 549 kr




Kavaj Gina Tricot 499 kr


Fuskpälsjacka JC/VILA 599 kr


och till sist mina nya älsklingar från Scorett 750 kr


åhejj!!

Förnamn - Linnea
Födelsedag - 9 augusti
Ögonfärg -  gröna tror jag
Hårfärg -  blondett!
Längd - som om jag har koll på det?
Högerhänt/vänsterhänt - högerhänt
Värsta ovanor - att skjuta upp saker och ting

Stjärntecken - lejon
Skostorlek - 39
Är dina föräldrar skilda - nej de ska leva lyckliga i alla sina dagar
Skor idag - converse
Rädslor - att dö
Mål för året - nej, jag bröt mina nyårslöften på nyårsdagen
Mest använda fras på msn - :)
Det första du tänker på när du vaknar - att det vore mysigare att vakna med kärleken
Bästa kännetecken -  ärlig och.. glad?
Mest saknade minnet - gransnäs
Favorit; Färg - svart är snyggast
Mat - mollys ceasarsallad. mumma
Sport - hboll
Djur -  vovve
Glass - Ben&Jerrys
Affär -  H&M, salt och scorett
Sallad - sa jag väl nyss?
Skådespelare - Morgan Freeman
Låt -  akon ft david guetta Sexy Bitch
Nummer - det trodde ni va
Årstid - sommar
Parfym - Escada, into the blue
Kroppsdel på motsatta könet - axlar och läppar
Vad vill du bli när du blir stor - lycklig och framgångsrik
Hur vill du dö - lycklig
Vem av dina vänner är mest högljud - molly, utan tvekan
Vem får dig mest att skratta - Molly och Rosanna
Vem är blygast -  haha blyg? Nejdu
Bästa känslan - att vara superkär
Värsta känslan - att bli sviken, typ otrohet
Vart vill du bo i framtiden - där jag trivs
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - hm... mina tänder
Hur länge tror du att du kommer leva - så länge jag känner för det
Varit kär - jag är!
Blivit dissad - ja
Rymt hemifrån - haha jo
Föreställt dig ditt ragg naken- och sett!
Skolkat - japp
Tänkt på självmord - njaa
Sovit utomhus - räknas tält?
Sett en död människa - nej, tack och lov
Druckit alkohol - ja
Ätit sushi - ja men jag hatar sushi
Varit på en scen - javisst!
Blivit nerslagen - haha räknas några smällar på käften?
Druckit dig full för att du har varit ledsen - mh
Rökt - japp
Röker - hehe nej
Testat droger - aldrig någonsin. På allvar
Sagt jag älskar dig och inte menat det - ja tyvärr


nyshoppat!

fellas. Idag har jag bara haft gympa sen drog jag mig till täby c för att handla lite. Det blev lite smått och gott, så det kommer inte bilder på det lite senare...

Nu sitter jag hos Molly och gör ingenting. Myser. Ska slafa här ikväll så det blir ännu mysigare. Pussgull

I go mental everytime you leave for work. Please come back to me, it's not that far





en vän som du borde alla ha





måndag gäller alla


blabla, vad jag inte orkar med min omgivning just nu. Så ni ska vara glada för att jag skriver, för jag har verkligen ingen lust. Jag är arg och trött. Så ni får ursäkta mig. Dessutom ska jag upp sex imorgon. Klagostund slut. Min lördag blev helt okejj lyckad, det blev den rosa klänningen som jag trodde, (dock ingen bild på hela klädvalet, shit the same), och fick många komplimanger för den, så det var trevligt. Sen hände väl inte så mycket, vi åkte en sväng till Åkersberga, åkte till kyrkbyn och hamnade till sist i Kragsta med min syster. Ett bra och välartat slut. Träffade även min bebisUrra, det var härligt, för det lilla nyllet hade jag inte sett på länge minsann!

Idag hade våran lärare fixat med världens frulle till oss, tänt ljus och fixat film. Vi såg på Crash, och för alla er som inte sett den, ni är så dåliga.  Sen fick vi gå att spela bowling. Jag var så grym. Skulle verklgien kunna tänka mig att ha såhär varje måndag. Mumma.

Nu sitter jag med världens magont och borde egentligen bara sova och inte skriva ett skit. Men nu blev det så.

På fredag kommer kärlek hem, då ska vi mysa hela helgen. Och gå ut någon kväll. Fick tidigare sms av en skarpt taggad Cecilia, så henne hoppas jag få träffa också. Nu är det dags att stupa i säng, shit vad skönt det kommer att bli. Måste bara borta tänderna. Och kamma håret. Ta bort sminket. Välja kläder. Packa om väskan.
Korsfäst mig någon.

Godjävlanatt


dreggla vidare



Den här bilden får helt enkelt avsluta min kväll. Mer säger jag inte.
Godnatt


avslutande


Sådär ja, nu har jag myst mig igenom hela pappa-linnéa kvällen. Vi såg på Gran Torino med Clint Eastwood, och den var mycket mycket bra. Fyra av fem... Whatever. Nu ska jag nog hoppa i säng och glädja mig över att jag inte var på Håkan i ÖSregnet. Och just det! Robin ringde. Han lever. De hade varit ute i fält och så hade han inte haft mobilen. Ursäkt beviljas.

Nu är bara det jobbiga att ta bort sminket. Fast å andra sidan så hatar jag att sova med det så jag har väl inte mycket till val. Imorgon ska jag som sagt jobba från elva till sex, sen ska jag ha kväll med tjejjorna. Så det är bara att kämpa sig igenom dagen. Funderar på om jag ska ha min nya klänning imorgon eller om jag ska spara den till Robins kräftis... Återstår att se. Kanske kan jag slänga in vad jag tar på mig imorgon, men bara kanske. Ni får väl hålla ögonen öppna!

Hoppas att ni har en bra kväll, och att ni varken regnat eller blåst bort. Fullt ös medvetslös!
Gosigos



tänk så snäll man får vara

min underbara vän är så kreativ så att hon åstadkom det här! Gissa hur glad jag blev. Puss på dig blommis








andyy





mb ryck


MATILDA BLOMBERG MATILDA BLOMBERG MATILDA BLOMBERG


efterlängtad fredag


hej fans. Sitter och väntar på pappa som har ett evighetslångt samtal där nere. Vi ska åka och handla allt som behövs för min planerade myskväll. Var tidigare ute och gick med min gris och hennes bästa kompis Tyra, så nu återstår bara handlingen och sen är kvällen spikad. Till och med vädret är perfekt för att bara gosa ner sig i soffan med en påse godis. Jag är faktiskt lite sugen på att se Män som hatar kvinnor... Jag har dock inte fått tag på min älskade pojkvän ännu, och förhoppningsvis har ingenting hänt. Och förhoppningsvis har han en bra ursäkt.

Tänkte döda lite tid nu genom att skratta lite åt kissie, hon får mig alltid på så bra humör med sin cirkus. Hoppas ni inte blåser bort ikväll, om jag var ni hade jag stannat hemma. För säkerhets skull liksom!
Pussgurka!


my bad

Jag ber om ursäkt för mitt förra inlägg. Nu är jag genast på bättre humör för, haha, tro det eller ej, jag hittade en skitrolig grej inne på, hör och häpnad, swedbank! Ni måste faktiskt kolla in det, både avsnitt ett och två.

http://www.swedbank.se/sst/inf/out/infOutWww1

Helt otroligt roligt. Nu ska jag sova med vovvisen, det får bli film imorgon. Puss&snusk


knytnäve

i fejjan på alla som tänker göra lumpen. Gör det inte. Eller jo, om ni verkligen vill så. Men ändå. Tänk på alla stackars pojk- och flickvänner här hemma. Nu är jag så arg bara för att jag verkligen inte kan få tag i Robin. Förlåt. Klart ni ska mönstra dom som vill. Det är säkert jätteroligt. Träffa massa sköna människor, lära sig pangpanga med gevär, frysa rumpan av sig på vintern, bli myggbiten på sommaren, gå upp fem varje morgon... Men visst, gör det ni :) Och brinn i hvete.


hojtar till om..


..folk som inte kommer med eget, som dagligen spanar in andras bloggar och tar små citat, texter eller bara allmäna kommentarer. Det gör mig inte speciellt mycket, tycker bara att det är trist, och ja, ni vet. Sen gnäller de i sin tur på att folk tar så mycket från deras bloggar när nog ingenting i verkligt fall är deras egna orginella. Men för tusan, nu ska vi inte hänga läpp över det!
Kom nyss hem från träning, det var faktiskt riktigt kul idag. Skönt var det också att få en egen stund med min vän innan vi plockade upp Alexandra.

Imorgon är det fredag vilket innebär myskväll, uppladdning för lördag och att det är en vecka kvar tills puppylove kommer hem. Tänk vad jag har att se fram emot. Nu blir det till att föna håret och fläta det, i hopp om några söta lockar tills imorgon. Sen ska jag nog lägga mig med min andra kärlek, vovvsisen, och titta på film. Sånt är så mysigt när regnet utanför häller ner. Vad poetisk jag låter... Anyway, hoppas ni har haft en bra dag och har något härligt att se fram emot i helgen. Jag ska i alla fall drömma om att jag gör succé i min nya klänning när jag ska sova. Roddat!

To be continued...




i väntan på något bättre

Nu nu nu... är klockan snart halv fem. Och molly är inte hemma ännu. Börjar tvivla på att vi faktiskt kommer hinna umgås innan vi ska träna. Idag har jag orienterat med Matilda och Mary. Den där Mary alltså. Hon sa prompt att hon var exeptionell på att orientera men så stod vi ändå helt plötsligt ute i ingenstans och pratade om helgen. Om helgen ja... Idag var jag så sugen på Taco att jag ringde världens bästa pappa och sa att det var dags att ladda upp för en rejäl myskväll imorgon, med tanke på att jag vet redan nu att jag verkligen inte kommer orka göra något. Dessutom ska jag jobba på lördag så det är lika bra. Så pappa och jag bestämde oss för att äta taco, chips, godis och så hyra en ruggigt bra rulle. Jag är startklar för hemmakväll!

Annars har jag bara varit och hämtat ut min klänning från Nelly idag, som jag hoppas att ni har sett, och om inte så skrolla ner lite! Men nu orkar jag inte sitta här längre för jag tror jag ska måla naglarna. Rosa. Om en vecka kommer Robin hem. Jihuw  

Hejhopps, nu ringer visst Molly. Hon vill hämta mig om fem minuter. Fem minuter it is. Ttttudels!

nyshoppat





Fodralklänning i siden från Nelly.se 549 kr


Stor stickad tröja från H&M 199 kr


yes I am


I am tired, yes I am
I'm a coward, yes I am
Now I understand
how long I've been a canting woman
You say, that something's wrong
Today, and many more will come
Though I really longed
I want you to leave me alone



                                                                 


linnea säger:

Hejj. Dagen har gått reletivt fort, trots att vi slutade klockan fem. Har sedan jag kommit hem gjort läxan, ätit pannkakor och roat mig med att göra ett quiz nu in på småtimmarna. Det var rätt trevligt. Eftersom att jag börjar klockan tolv imorgon så tycker jag att jag kan få göra lite vad jag vill, lite extra sent. Igår var förresten jag och Matilda och spinnade, och shit vad duktiga vi var. Svetten bara rann på oss. Så nu blir det cykling varje tisdag.

ikväll tänkte jag bara lite extra rolig och bjuda på lite dokumenterade bilder (aldrig sedd kollektion), de flesta oförberedda, om de inte är på jossan. Så varsågoda

    

Nu känner jag väldigt starkt att jag saknar min pojkvän som jag inte pratat med sedan klockan sju imorse. Ibland är det jobbigt, men jag hääääääärdas...
Imorgon är det orientering som gäller så det är bara till å ladda upp med exemplariska lokalsinne.

När man talar om trollen, nu ringer pojken min!
han mår bra, men hade dock förfrusit fötterna på sig.. Blir väl till att sticka några sockor till honom eller så!

Nu tänkte jag dricka lite juice, (har redan druckit en liter idag, rekommenderas!) och sen titta lite på tv med min pappa. han är världens bästa pappa. Men nu märkte jag att mitt exklusiva quiz inte funkar, dags att rodda upp det!

men ta hand om er då, och håll utkik efter fler inlägg. puss och gojjs

RSS 2.0