Såhär härligt har jag det för tillfället

 
   

sötaste på väldigt läge, måste ses

http://www.youtube.com/watch?v=9BE1YqDYlLo

Kolla vilken snygg rosabandet-outfit


Min snygga syrra


here we go again, thanks to akalillajag

Tjenamors! Fick sån himla lust att skriva ett inlägg nu när jag läste Alexandras nystartade blogg. Hon heter akalillajag.blogg.se så besök henne mer än gärna, hon har gryymma bilder.

Det är full rulle i mitt liv nu, jag bytte ju linje i måndags från WWI till Sam. Trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det men huuuuuuh vilken trist linje. (WWI) Jätte oseriös och tråkigt. Tyvärr. Men inte kunde jag glida in på en räkmacka på sam inte. Nu måste jag ta igen allt som de andra classmatesen redan har gjort så ni kan ju gissa hur mycket jag behöver plugga varje dag. Ta idag bara, jag har suttit från klockan ett till sju och bara glott in i massa böcker.

Gissa vad? Om åtta dagar åker jag til Brasilien!! Jag minns när jag satt och boggade nere från Nyköping då jag skrev att det var flera månader kvar. Lite läskigt hur fort tiden går. Hoppas bara att den inte går lika fort när vi är där nere.. Men åh vad härligt det ska bli, vill egentligen börja packa redan nu...

Ligger för övrigt och lyssnar på Timbuktus nya låt Looptroop Rockers - Naive. Helgrym!

Måste passa på att säga att det här inlägget är speciellt tillägnat till Anton Hellström och Seif Wåhlin eftersom att de dagligen frågar varför jag inte bloggar längre. Känn er hedrade grabbar!



Men nu tror jag att jag ska spana in Tila Tequila lite så ni får ha det så bra och så får vi se när jag skriver nästa gång!

Håll ut Anton!

Pjusss

RSS 2.0