I'm not doing this anymore







griz



21:05


Och om du var vaken skulle jag ge dig
allt det där
jag aldrig ger dig
men du, jag ger dig min morgon
jag ger dig min dag



snart är det din dag min vän




they are not us





tussee




den sanna kärleken

Hon, springer iväg i den piskande regnskuren
Han, sitter där och ser flickan springa, det känns uselt
Att det skulle bli så här, men tid för ärlighet
tid för honom att visa att han vet vad kärlek är
tiden tillsammans har varit himmelriket för båda
men han blev av med det, efter att ha svikit och sårat;
den ända rätta, känslan att älska är borta nu
utan henne vid sin sida, hur ska han orka nu?
Han, sitter kvar på bänken, där dramat inträffade
Hon, springar med hög fart från den som hon kallade sin älskade
hon borde väntat sig något liknande
hon är arg och ledsen samtidigt och vill skrika men
även hon gjorde fel

kom hem till mig, jag måste ha dig nära





memba?





you know I love you right





raw






mymmyy




indeed






bad update

Jag vet, jag vet... Jag är så dålig på att uppdatera men jag kan inte hjälpa det! Det kommer vissa dagar/veckor då jag bara inte tänker alls på att skriva, medans jag andra inte kan sluta publicera nytt hela tiden. Jag kanske skulle jämna ut det hela lite på ett eller annat vis, eller vad säger ni...

SOOOL! Jag är så nöjd, så glad, så lycklig! Det har varit det mest underbara vädret på länge idag och jag bara myste på stationen när jag var på väg hemåt. I morse när jag gick från Robin så bara snöade det något helt brutalt och jag hittade knappt till tåget där jag halkade omkring i snöyran. Och på hemvägen, då lyser solen och allt känns sådär vårigt. Lite skumt är det allt, men som sagt, jag är nöjd!

För tillfället så sitter jag och skriver på en historiauppsats och lyssnar på Florence Valentin - 16 Ton. DEN är riktigt bra och det GÅR riktigt bra för mig just nu. Eller bra vet jag inte om jag kan kalla det, men jag känner mig mindre stressad än vanligt och det är hur skönt som helst. Det kanske kan bero på att jag faktiskt har börjat planera vad jag ska och borde göra, och faktiskt fullföljer det, men jag är inte helt säker!

Lite senare ikväll ska jag masa mig ner till hallen och träna hade jag tänkt, om min nacke inte misstycker. Vi råkade sova med öppet fönster inatt och klen som jag är så blev jag helt stel på vänstra sidan så jag känner mig lite halft handikappad. Vet inte om det är så bra och träna med det, men det får jag väl känna efter sen tror jag.

Tjaa, det var väl vad jag hade att berätta, kanske inte sådär suveränt roliga saker, men det är ett inlägg i alla fall, HA, där har du Jessika!
Nu borde jag nog hoppa tillbaks till skrivandet och byta låt till Klaraberg istället, med förhoppningar om att jag blir klar med skiten idag. Ikväll ska jag be om lite fint väder imorgon också, så kanske det inte känns lika pissigt att sluta fyra....


Ta hand om er gosebollar!!


RSS 2.0